Garmin Oregon

Vše co se týká železa značky Garmin.

Re: Garmin Oregon

Odeslatod jkmk » 15.10.09 22:16 (Čt)

Ja to pochopil tak, ze to v obci bude hlidat 50-ku, mimo 90, .... Na nejakem jinem diskuznim foru jsem zahlidl, ze si nekdo stezoval, ze Garmin ma problemy s malyma obcema a vubec nezaregistruje jejich prujezd.
Garmin Oregon 300
+ Topo Czech 3 PRO, Atlas Czech 8, Adresy CR v1
jkmk
 
Příspěvků: 5
Registrace: 15.10.09 21:23 (Čt)

Re: Garmin Oregon

Odeslatod jkmk » 15.10.09 22:25 (Čt)

Jinak dik za info. Az budu mit nekdy chvilku a naladu si s tim pohrat, tak to vyzkousim.
Garmin Oregon 300
+ Topo Czech 3 PRO, Atlas Czech 8, Adresy CR v1
jkmk
 
Příspěvků: 5
Registrace: 15.10.09 21:23 (Čt)

Re: Garmin Oregon

Odeslatod mishiczka1 » 17.10.09 19:23 (So)

Potřebuji pomoct s Garmin Oregon 300. Máme novou navigaci a nevíme si s ní rady. Už při instalaci byl problém, neboť vadné CD neustále hlásilo chybu. To jsme obešli a mapy stáhli normálně z Garmina a klíče a kódy byly ok. V aplikaci MapSource jsem nainstalovala ty mapy Topo Czech 3 PRO, Adresy CRv1. a Atlas Czech 8NT. Až na Topo2, ke kterému nemáme odemykací klíč. Pokusila jsme to odemčené stáhnout do GPS, ale ta naše navigace furt říká, že jsou mapy zamčené. PROČ? Co jsem mohla udělat špatně??? Dík za rady.
mishiczka1
 
Příspěvků: 1
Registrace: 17.10.09 17:13 (So)

Re: Garmin Oregon

Odeslatod Jarous1 » 19.10.09 11:40 (Po)

Asi jste do GPS nahráli i jednu neodemčenou mapu. Stačí pouze jediná a ostatní pak také nebudou fungovat...

Jinak asi určitě víte, že mapy musí být odemčeny především pro tu konkrétní GPS. To, že fungují v počítači, ještě nic neznamená...
Garmin Oregon 650 + TOPO Czech PRO 2015, TOPO Czech PRO 2013, ATLAS Czech 2013.5, CYKLO Czech 2013
Jarous1
 
Příspěvků: 761
Registrace: 11.09.07 15:37 (Út)

Re: Garmin Oregon

Odeslatod Monoid » 22.10.09 13:40 (Čt)

Jeste bych to upresnil. Pisete, ze Topo 2 nemate odemcene. Pokud ho v Mapsource mate odemcene pomoci klice DEMO, pak vsechny mapy (i ty, ktere mate legalne odemcene), ktere generujete z Mapsource budou uzamcene.

Reknu to jeste jinak. Pokud mate v Mapsource alespon jednu mapu odemcenou pomoci DEMO, pak jakakoliv sestava map generovana z Mapsource bude v pristroji uzamcena. Bez ohledu na to, zda je v generovanem mapsetu obsazena mapa s klicem DEMO nebo ne.

Takze, pokud tam mate DEMO, musite jej pred generovanim mapsetu odstranit. Jak, to uz se tady na foru nekde resilo. Postupy jsou ruzne podle toho, jakou verzi Mapsource mate.
Monoid
 
Příspěvků: 215
Registrace: 15.04.08 9:25 (Út)

Re: Garmin Oregon

Odeslatod jkmk » 10.11.09 16:14 (Út)

Zdravim, nevite nekdo nahodou jak je na tom Oregon 300 s podporou SDHC karet o velikosti 4 a 8 GB. Nekde jsem cetl zminku, ze posledni firmwary by to uz meli umet. Dik
Garmin Oregon 300
+ Topo Czech 3 PRO, Atlas Czech 8, Adresy CR v1
jkmk
 
Příspěvků: 5
Registrace: 15.10.09 21:23 (Čt)

Re: Garmin Oregon

Odeslatod Harmitsch » 10.11.09 16:25 (Út)

v Garminu Oregon 300 mam 8G kartu - a bez problemu. Druha vec je co na dat - mam tam spoustu volneho mista pro strycka prihodu :)
Garmin Oregon 300
+ TopoCzech2 PRO, Atlas8, Adresy CR v1
Obrázek uživatele
Harmitsch
 
Příspěvků: 21
Registrace: 03.05.09 9:12 (Ne)

Re: Garmin Oregon

Odeslatod jkmk » 10.11.09 16:34 (Út)

OK, hlavne ze je podporuje. S naplnenim rozhodne neni problem, takovej City Navigator Evropy plus nejaka ta Topo mapa a 2 GB jsou hned malo. Obrázek
Garmin Oregon 300
+ Topo Czech 3 PRO, Atlas Czech 8, Adresy CR v1
jkmk
 
Příspěvků: 5
Registrace: 15.10.09 21:23 (Čt)

Re: Garmin Oregon

Odeslatod Sally » 10.11.09 23:43 (Út)

jkmk napsal:OK, hlavne ze je podporuje. S naplnenim rozhodne neni problem, takovej City Navigator Evropy plus nejaka ta Topo mapa a 2 GB jsou hned malo. Obrázek


...ovšem otázkou je na co mít v Oregonu celou CN evropy Obrázek
Zumo 550, Oregon 300, Garmin Mobile PC, Garmi víago
Obrázek uživatele
Sally
 
Příspěvků: 149
Registrace: 19.03.08 14:06 (St)
Bydliště: Strážnice

Re: Garmin Oregon

Odeslatod Harmitsch » 11.11.09 14:19 (St)

To je jako se ptali Hillaryho proc proboha chce lezt na Mt. Everest. Odpoved znela asi takhle "Protoze tu je". Takze tady by asi bylo neco jako "No protoze to jde" Obrázek
Garmin Oregon 300
+ TopoCzech2 PRO, Atlas8, Adresy CR v1
Obrázek uživatele
Harmitsch
 
Příspěvků: 21
Registrace: 03.05.09 9:12 (Ne)

PředchozíDalší

Zpět na Garmin: GPS přijímače

Kdo je online

Online uživatelé v tomto fóru: CommonCrawl [Bot] a 7 návštevníků.