no tak presne na tohle pouzivam Oregona

. S TopoCzech2 PRO, Atlas8 a Adresy CR v1 mi slouzi k naproste spokojenosti. Baterka vydrzi celodenni vylet, kdyz je Garmin neustale zapnuty s plnym podsvetlenim, a protoze mam kvalitni nabijecku a nahradni sadu baterek (2700mAh) nestalo se mi, ze bych byl "bez stavy". Mensi nevyhoda je mene citelny displej nez treba Garmin GPSMAP 60CSx (ma ho bracha), ale zase to neni takovy problem. Orientoval jsem se s nim cely tyden na kole i pesky na Sumave a nemusel kvuli tomu slezat z kola nebo hledat stin. Navic ma ke kazde geokesi moznost dlouhe poznamky - listing, coz brachu desne irituje, protoze musi mit vse vytistene

Co se tyka navigace a aute - s Adresy CR ziskate navigaci primo podle popisnych cisel (s uspechem pouzivame kdyz manzelka potrebuje neco dovezt lidem do nezname vesnice...). Jedina "nevyhoda" je displej - ale jak jsem psal vse ostatni to naprosto prevazi. Na plnem slunicku vypnu podsvetleni - pri odrazu je displej dostatecne citelny a v lese zapnu podsvetleni. Nejhorsi je polojasno, ale vzdy se dokazete orientovat