Může někdo prosím poradit?
Nahrál jsem si do Oregonu 300 asi 490 cache z
http://www.geocaching.com a nyní mi navigace po zapnutí hlásí, že je překročen maximální počet GPX souborů, přitom má přístroj zvládnout 1000 waypointů.
Druhý problémek vznikl když jsem se přepnul do profilu Geocaching a nechal se navigovat na vyhlédnutou cache, protože až doma po připojení GPS na PC, kdy jsem si chtěl zobrazit projité trasy nebo stopy v MapSource jsem zjistil, že v GPS žadné trasy a stopy zaznamenané nemám. Tím se chci zeptat je to vlastnost přístroje, že v profilu Geocaching nezaznamenavá projité stopy a trasy nebo mám něco špatně nastaveno? Přitom v profilu auto nebo cyklo toto zaznamenává. V nastavení mám u všech profilů zaškrtnuto prošlé trasy zaznamenávat.
A poslední otázku mám ohledně trasového počítače (jedná se o jakýkoliv profil, který mám nastavený), potřeboval bych si nastavit některé datové pole na údaj, který mi bude ukazovat dnešní prošlou trasu. Vyzkoušel jsem několik datových polí, ale žádné mi neukazuje dnešní ušlou vzdálenost.
A ještě mám radu k čitelnosti displeje. Originální obrázky z Oregona jsem si překopíroval a v grafickém programu jsem je přemaloval do jasných světlých barev. Pro každý nastavený profil (mám čtyři) mám jinou barvu a čitelnost displeje se tím značně zvýšila. Díky Archi1.