Dotazy nováčka s Colorado 300

Vše co se týká železa značky Garmin.

Re: Dotazy nováčka s Colorado 300

Odeslatod josfiala » 13.01.14 18:15 (Po)

Ahoj mám Colorado 300 a problém ,že mi nejde připojit k PC.
po připojení se začne pouze nabíjet.
Přes kartu jsem nainstaloval firmware 3.20,ale nepomohlo to.
Udělal jsem hard reset - také to nepomohlo.
Prosím někoho zkušeného o radu.
Moc děkuji.
Josef
josfiala
 
Příspěvků: 27
Registrace: 12.06.09 9:30 (Pá)

Re: Dotazy nováčka s Colorado 300

Odeslatod Miroslav Pragl » 13.01.14 23:01 (Po)

A jaky mas vlastne problem? MapSource navigaci vidi?
Neni jen interface nastaven na Garmin Spanner?

MP
Miroslav Pragl
 
Příspěvků: 82
Registrace: 13.08.08 11:45 (St)

Re: Dotazy nováčka s Colorado 300

Odeslatod josfiala » 13.01.14 23:52 (Po)

Mapsource ho taky nevidi.Vypada to,ze je nakopla vnitrni pamet.Po utrapach PC nekdy vidi SD kartu,ale vnitrni pamet ne.V XP se snazi nacist a pak se odpoji ve Win7 to hlasi jestli ji chci naformatovat.Format jaem radeji jeste nedelal.Nemam zalohu a nechci nenavratne neco smazat.
josfiala
 
Příspěvků: 27
Registrace: 12.06.09 9:30 (Pá)

Re: Dotazy nováčka s Colorado 300

Odeslatod Jarous1 » 14.01.14 0:50 (Út)

Předpokládám, že v PC jsou instalované i ovladače pro Garmin...
Garmin Oregon 650 + TOPO Czech PRO 2015, TOPO Czech PRO 2013, ATLAS Czech 2013.5, CYKLO Czech 2013
Jarous1
 
Příspěvků: 761
Registrace: 11.09.07 15:37 (Út)

Re: Dotazy nováčka s Colorado 300

Odeslatod josfiala » 14.01.14 10:38 (Út)

Ovladače mám,ostaní garmin zařízení mi na XP fungují bez problémů.
Co tak čru,tak by pomohl formát vnitřní paměti,která asi je ale rozdělena ny více oddílů.Zatím se mi nepodařilo dohledat postup jak na to.
josfiala
 
Příspěvků: 27
Registrace: 12.06.09 9:30 (Pá)

Re: Dotazy nováčka s Colorado 300

Odeslatod thomas007 » 14.01.14 12:27 (Út)

Pokud je paměť poškozená (což vzhledem k dotazu na formátování může bejt) asi s tim nic neuděláš.
Obrázek uživatele
thomas007
 
Příspěvků: 535
Registrace: 26.10.12 9:26 (Pá)

Re: Dotazy nováčka s Colorado 300

Odeslatod josfiala » 14.01.14 13:03 (Út)

Vyčetl jsem,že se musí formátovat na Macu na "zero all". a pak f XP na Fat 16.
Naposledy editoval josfiala dne 15.01.14 10:21 (St). Počet editací: 1x.
josfiala
 
Příspěvků: 27
Registrace: 12.06.09 9:30 (Pá)

Re: Dotazy nováčka s Colorado 300

Odeslatod thomas007 » 14.01.14 15:57 (Út)

Problém je, že po naformátování poškozený paměti už taky nemusí nastartovat vubec. A vzhledem k oblíbenosti Colorada je mi divné, že by zcela funkční přístroj někdo prodával dále. ;)
Obrázek uživatele
thomas007
 
Příspěvků: 535
Registrace: 26.10.12 9:26 (Pá)

Re: Dotazy nováčka s Colorado 300

Odeslatod josfiala » 14.01.14 16:16 (Út)

Proto zde vznáším dotaz ohledně formátování.Je to asi jediná možnost,tak než se do toho pustím,třeba někdo poradí jak na to,jak se dostat počítačem do vnitřní paměti a nejem na SD kartu.Muselo tam dojít ke zborcení nějakých souborů,které Colorado již nedokáže přečíst.

čerpal jsem od tud příspěvek č 16 : http://forums.groundspeak.com/GC/index.php?showtopic=202880
josfiala
 
Příspěvků: 27
Registrace: 12.06.09 9:30 (Pá)

Re: Dotazy nováčka s Colorado 300

Odeslatod thomas007 » 14.01.14 16:33 (Út)

A pokud se přiístroj připojí k PC, je například v MapSourcu vidět typ přístroje a jeho desetimístné ID?
Obrázek uživatele
thomas007
 
Příspěvků: 535
Registrace: 26.10.12 9:26 (Pá)

PředchozíDalší

Zpět na Garmin: GPS přijímače

Kdo je online

Online uživatelé v tomto fóru: Brandwatch/Magpie [Bot], CommonCrawl [Bot], Google [Bot] a 3 návštevníci.