etrex legend

Vše co se týká železa značky Garmin.

etrex legend

Odeslatod 1x23 » 04.06.08 21:52 (St)

ahoj, přehral jsem firmware na nejnovějši verzi 3.90, ale nejde mi zmenit jmeno přistroje, gps jsem koupil na netu a po zapnuti tam mam jmeno a adresu předchoziho majitele, jak to zmenit? Přes map source to nejde. Lze nějak zjistit klič k mapam když jsou nahrané v přístroji??
1x23

Re: etrex legend

Odeslatod Path » 05.06.08 3:10 (Čt)

Na starým černobílým Legendu? Nemůžu to samozřejmě potvrdit, protože ho nemám po ruce, ale pokud si dobře vzpomínám, tak uvítací zpráva šla nastavit až u novějších sérií. Nejedná se spíše o sérii C.. nebo H.. ? Tam se zpráva edituje v nastavení systému: "Welcome message" nebo v češtině "Uvítání".

Odemykací klíč z kompilovaného souboru s mapou lze získat, pokud k tomuto souboru máte přístup (vidíte jej, např. na kartě). U starého č&b legenda se mapy nahrávají do vnitřní paměti, kterou ale zobrazit nelze.
Obrázek uživatele
Path
Site Admin

Registrace: 15.05.07 23:15 (Út)

Odeslatod Anonymous » 05.06.08 7:35 (Čt)

ano černobily legend, tak v nastaveni to neni, nastaveni v pristroji.takže z přistroje nijak to čislo mapy nedostanu?
koupil jsem jenom samotnej přijmač, a mapy jsou už nahrane, ale chci je zaktualizovat.
Anonymous

Odeslatod Path » 05.06.08 8:37 (Čt)

Tak ještě zkuste připojit legenda k PC, spusťte MapSource a z nabídky zvolte:

Pomůcky > Odemknout mapy.

V následně spuštěném UnlockWizardu zvolte Ano, mám 25 znaků dlouhý kód pro odemčení, klepněte na další a zatrhněte Odemykací kód se nachází v mém zařízení GPS. A zase Další...
Obrázek uživatele
Path
Site Admin

Odeslatod Anonymous » 09.06.08 23:44 (Po)

tak jsem zkousel odemknout mapu pres ten klič co je v přistroji ale nejde to, klič to nenajde a nelze pokračovat dale, jak se daji nahrat mapy do gpsky aniž by se odemkly??? A jak lze přepsat ta uvodni stranka garmina? v nastaveni gpsky to neni a pres map source to nejde je tam nabidka zmena nazvu ale nenajde mi to com port.
Anonymous

Odeslatod Path » 11.06.08 1:30 (St)

Což o to, mapy nahrajete i zamčené, ale k čemu by vám to bylo, když je přístroj nezobrazí. Když už tam máte adresu předchozího majitele, nebude lepší se jej na ty klíče pozeptat? Jak změnit uvítací stránku vám teď neřeknu. Musel bych ji mít v ruce...
Obrázek uživatele
Path
Site Admin

Odeslatod Anonymous » 11.06.08 9:57 (St)

Zkuste zadat číslo přístroje na stránkách http://www.garmin.cz/unlock (pro české mapy).
Anonymous

Odeslatod Anonymous » 17.06.08 0:08 (Út)

Vložené sériové číslo je chybné nebo není registrovatelné., tak potom nechapu jak se nahral předchozí majitel mapy do gps, když přispěvěk nahoře piše že bys e mapy nezobrazily :(
Anonymous

Odeslatod Anonymous » 10.11.08 18:37 (Po)

Data majitela mozete zmenit v gps pristroji v hlavnom menu, hore mate 2 ikonky a ked klyknete na lavu, tam mate moznost zmenit udaje majitela.
Anonymous

Zpět na Garmin: GPS přijímače