preca napsal:Tak už mám zprávy o mé c510

Bohužel si s tím nevěděli rady ani v Picodasu přístroj se na vyhození. Ale dostal jsem slevu na novy přístroj nuvi 250

Vypadalo to, že už se asi k životu neprobere. To už bylo po záruce, že neproběhla výměna?
Stehno napsal:Prosim tě ty myslíš kde zadal špatne Garmin Lock tak se tam mám vrátit a skusit zapnout navigaci. Já jsem totiž Garmin Lock zzapnul teda lépe řečeno nastavil doma.A co kdyby mě to pořád nešlo zapnout tak co s tím myslyš že by mě to zpravily i bez toho že némám od té navigace žádný věci tim myslým žádné papíry ani cédéčka no prostě nic jenom navigacia nabiječku do auta. Prosim tě nevíš jak se dá zjistit jestly ta navigace není kradená. Mockrát ti děkuji za odpověd.
Kde jste navigaci zamkl, tam ji můžete bez PINu odemknout. Pokud ji například zamknete v obci Horní Dolní před hospodou U Jelínků, která je 300 km od vašeho bydliště a zapomenete PIN, tak si uděláte znovu 300 km prima výlet k Jelínkům, abyste ji odemkl (± pár metrů). PIN se vztahuje ke geografické poloze, takže pro odblokování v místě, kde jste ji zamkl musí být GPS přijímač aktivní - nesmí být v simulačním režimu! Když ale aktivujete bezpečnostní kód na palubě letícího letadla, pak asi budete mít smůlu, pokud nejste nějak extra zapálen do letectví...

Musíte sám nejlíp vědět, kde jste ji vy nebo váš kamarád nebo nevím kdo zamkl. Na otázku, jestli je váš GPS přijímač kradený vám neodpovím, protože odpověď neznám. ID přístroje může, ale nemusí být registrováno. Můžete se zkusit přeptat na
info@garmin.cz. Konkrétně GPS přijímač bych z druhé ruky nekoupil, pokud bych si jej nemohl před koupí prohlédnout. Pokud máte kontakt na majitele, obraťte se přímo na něj.