Trochu oživím toto téma a navážu na předcházející debatu. Opět jsem podnikl jízdu Otrokovice -Mnichovo Hradiště a zpět. V BC jsem si vytvořil 3 trasy 1. z Otrokovic po dálnici Přerov, Olomouc,Mohelnice,HK.Jičín až do Mnichovo Hradiště, 2. z Otrokovic mimo dálnici přes Hulín a potom stejně jako v 1. případě a 3. zpět z Mnichova Hradiště směr Jičín,HK a tak dál do Otrokovic. Tyto trasy jsem odeslal do navigace a zkontroloval, jsou li v takovém tvaru jak jsem si nastavil. Vše OK. Při cestě do MH jsem navigaci nezapínal, protože jsem vyjížděl z jiného města, než jsem měl nastavené. Při cestě z5 jsem spustil trasu 3 z MH do Otr. ale navigace mě hned od začátku vedla podle sebe(mrcha) chvíli jsem ji ignoroval a jel podle sebe. Potom jsem zastavil a zkontroloval nastavenou trasu č.3. Dokonce byla i zvýrazněná fialově, ale navigace mě přesto tvrdošíjně posílala na nájezd na dálnici přes Prahu. Fakt to již nechápu, jestli dělám já něco špatně, nebo čím to může být. V jednu chvíli jsem měl chuť otevřít okno a s navigací zkoncovat

ale ještě jí(si) dám šanci. Předem dík za případné rady.