Nuvi 300 nevidí mapy

Vše co se týká železa značky Garmin.

Nuvi 300 nevidí mapy

Odeslatod hooozby » 21.08.15 16:49 (Pá)

Tak jsem po delší době vytáhl Nuvi 300 ,mám originál Atlas Czech ale chtěl jsem do něj nahrát nové mapy :) , něco se pokazilo a teď mi přístroj nenajde mapu žádnou... - tlačítko píše Map Info šedě ,nereaguje a nic se neděje...přístroj jde normálně zapnout, tváří se že mu nic není, firmware jsem upgradoval na 6.20, zkoušel reset ale mapy pořád nevidí... prosím o pomoc
hooozby
 
Příspěvků: 5
Registrace: 21.08.15 16:30 (Pá)

Re: Nuvi 300 nevidí mapy

Odeslatod Anders » 25.08.15 9:18 (Út)

Problem muze byt napr. v tom, ze Nuvi 300 neumi mapsety vetsi nez 2GB...
Musis napsat vice informaci...
Zumo 500, Zumo 660, eTrex Vista Cx, Nuvi 200, Nuvi 255W as 465, Nuvi 3790LMT, Mobile XT(Symbian), Viago(Android), StreetPilot(Android)
Anders
 
Příspěvků: 312
Registrace: 24.05.10 15:01 (Po)

Re: Nuvi 300 nevidí mapy

Odeslatod hooozby » 25.08.15 13:05 (Út)

Takže se mi podařilo do Nuvi po zkoumání různých internetových fór nahrát přes MS jen mapu Atlas ČR (mám origo CD Atlas i Topo i s key,odemčené),ale to je tak vše, po kontrole jsem zjistil, že mi uvnitř zbývá cca 7Mb volného místa...FW mám 6.20 ,čili poslední dostupný, lze v navigaci něco vymazat, aby se dalo skrze MS nahrát více map? (Atlas + Topo ).Potřeboval bych zjistit přesnou adresářovou strukturu v nuvi 300,jestli jsem něco omylem nevymazal popř.jestli tam nemám něco navíc co mi zaplňuje paměť.Díky
hooozby
 
Příspěvků: 5
Registrace: 21.08.15 16:30 (Pá)

Re: Nuvi 300 nevidí mapy

Odeslatod thomas007 » 25.08.15 13:08 (Út)

To budeš muset asi sehnat někoho kdo je majitelem takhle starýho přístroje. :bigwink:
Obrázek uživatele
thomas007
 
Příspěvků: 535
Registrace: 26.10.12 9:26 (Pá)

Re: Nuvi 300 nevidí mapy

Odeslatod konf14 » 25.08.15 14:30 (Út)

hooozby napsal:Potřeboval bych zjistit přesnou adresářovou strukturu v nuvi 300

Skryté adresáře se řešily tady, pomocí Total Commanderu.
konf14
 
Příspěvků: 117
Registrace: 19.07.15 9:21 (Ne)

Re: Nuvi 300 nevidí mapy

Odeslatod thomas007 » 25.08.15 14:37 (Út)

konf14 napsal:Skryté adresáře se řešily tady, pomocí Total Commanderu.

To se ale nuvi 300 v podstatě netýká vzhledem k tomu jak je stará :bigwink: Tehdy byly přístroje o dost jiný a taky se nepřipojovaly jako MTP apod.
Obrázek uživatele
thomas007
 
Příspěvků: 535
Registrace: 26.10.12 9:26 (Pá)

Re: Nuvi 300 nevidí mapy

Odeslatod hooozby » 25.08.15 14:58 (Út)

mám to takhle,je to správně nebo něco chybí popř.přebývá ?
Nemáte oprávnění prohlížet přílohy.
hooozby
 
Příspěvků: 5
Registrace: 21.08.15 16:30 (Pá)

Re: Nuvi 300 nevidí mapy

Odeslatod thomas007 » 25.08.15 15:33 (Út)

Takle starej přístroj k dispozici nemam, ale podle mýho tam chybí složka TEXT s češtinou a dalšíma jazykama pro menu přístroje jako takový.
Obrázek uživatele
thomas007
 
Příspěvků: 535
Registrace: 26.10.12 9:26 (Pá)

Re: Nuvi 300 nevidí mapy

Odeslatod Anders » 25.08.15 15:36 (Út)

Jedina moznost ziskani vice mista je ulozit mapu na kartu, tam jsi u Nuvi300 limitovan temi 2GB/mapset.
Smazat muze gmapsupp.img s nulovou delkou, ten tam nem,a co delat.
Taktez doporucuji provest kontrolu disku(interni pameti) ve Windows, je mozne ze tam pudes mit nejake lost clusters, budou-li muzes je smazat.
Zumo 500, Zumo 660, eTrex Vista Cx, Nuvi 200, Nuvi 255W as 465, Nuvi 3790LMT, Mobile XT(Symbian), Viago(Android), StreetPilot(Android)
Anders
 
Příspěvků: 312
Registrace: 24.05.10 15:01 (Po)

Re: Nuvi 300 nevidí mapy

Odeslatod thomas007 » 25.08.15 16:06 (Út)

Este by me zajimalo co je slozka MSI.
Obrázek uživatele
thomas007
 
Příspěvků: 535
Registrace: 26.10.12 9:26 (Pá)

Další

Zpět na Garmin: GPS přijímače

Kdo je online

Online uživatelé v tomto fóru: CommonCrawl [Bot] a 2 návštevníci.