Setkali jste se prosím někdo s uvedeným problémem:
Mám Garmin nuvi 2595 koupenou v lednu 2013. Při navigaci mimo ČR (v SR, Rakousku, Slovinsku, Chorvatsku) je vše v pořádku. Pokud naviguje v ČR tak neukazuje rychlostní upozornění pro danou lokaci a občas nesmyslně navádí např vyjet z D1, udělat smyčku na nájezdu a vrátit se zpět na D1. Při navigování z ČR ven a do ČR ze zahraničí vždy naviguje přes konec dálnice D8 před Velemínem. Když zadám např. cestu z Brna do Bratislavy tak mi to napíše že je to 670 km daleko (cca), naviguje na D1 do Prahy potom na D8, na konci otočí a stejnou cestou na Brno a dál na D2 do Bratislavy. Bratislava - Brno to samé. Po D2 do Brna, po D1 do Prahy na konec D8 a zpět do Brna.
Kolega má stejnou navigaci - obě byly koupeny najednou a je tam stejný problém. Žádný z upgrade firmware ani map od aktivace do dneška nepomohla (mapy jsou aktuálně City Navigator Europe NTU 2014.40).
Zajímavé také je, že když jedu např do Bratislavy a překročím na D2 Moravu tak mi navigace píše že jedu offroad a těsně vedle dálnice, takže vždy po překročení hranic musím zadat novou trasu s původním cílem, a zase naviguje dobře (většinou).