od Purple » 09.11.14 14:13 (Ne)
Protože mne po několika společných letech opustila moje 1490-ka, dal jsem si předčasný dárek k Vánocům a koupil "vlajkovou loď" Garminu 3597. Vcelku funguje bez problémů, již po několika hodinách jsem se dokázal přeorientovat. Narazil jsem ale na problém - na 1490 mi krásně fungovali POI včetně hlasových pokynů. Při práci s 3597 první problém nastal, když mi POI Loader (verze 2.60) vůbec nenašel navigaci! Po jeho upgrade na verzi 2.73 - alelujá 3597 nalezena, ale hrůza - při pokusu o přenos POI do navigace najednou program POI neumí přenést hlášky s koncovkou .wav; a píše "Soubor .wav nelze převést na správný formát. Z tohoto důvodu nebyl tento zvukový soubor přesunut" konec citátu. Co teď? Přece koumáci z Garminu nezvítězí nad českou improvizací! Moje řešení: zpátky na POI Loader verze 2.60, vytvořit jeho pomocí soubor vlastních POI pod názvem POIGarmim.gpi někam do PC a pak tento soubor jednoduše zkopírovat do adresáře POI v navigaci 3597 - A FUNGUJE TO!!! Pokud by někdo znal méně krkolomný způsob, nebo odhalil příčiny mého problému, budu jen rád.
Purple
Garmin 3597 LM, CN Europe NT 2015.30