Garmin 1490TV a bootování

Vše co se týká železa značky Garmin.

Re: Garmin 1490TV a bootování

Odeslatod Kodýl » 04.08.13 21:13 (Ne)

Zkusil bych v navigaci vymazat "Moje data" (trasy, body,...)
https://youtu.be/VW9lVN3nv8I
Obrázek uživatele
Kodýl
 
Příspěvků: 479
Registrace: 25.01.08 22:09 (Pá)

Re: Garmin 1490TV a bootování

Odeslatod Maloch2 » 05.08.13 11:53 (Po)

Smazal jsem všechno o čem vím že to ničemu neublíží,ale asi to nebylo dost zpráva se stále při zapnutí objevuje.Už zbývají jen mapy.
Díky za nápady.
Maloch2
 
Příspěvků: 85
Registrace: 16.12.11 20:23 (Pá)

Re: Garmin 1490TV a bootování

Odeslatod stano30 » 10.04.14 20:33 (Čt)

Kodýl napsal:http://ulozto.cz/xwFa5jKw/firmware-5-40-hwid-1196-zip
Zkoušel si znovu nahrát firmware?

Při zapnutí držet prst v levém horním rohu, připojit přes USB a spustit Updater.exe .
Možná to nepůjde na první pokus, pokud nemáš nainstalované ovladače, tak se začnou nejdříve instalovat.


zdravim
Mám problem s garmin nuvi 30 po zapnutí nabehne logo garmin a viac nič
vypnúť sa dá len ak ju držim asi 10sek. ked ju pripojím na nabíjačku rozsvieti sa logo garmin a nič viac
skušal som podla tohoto navodu ,ale vždy na konci vypísalo, že nastala chyba.
nasledne ponuklo možne riešenia problemu ,ale všetky vyžadovali aby bol garmin zapnutý a prave to sa nedá
dik za radu
stano30
 
Příspěvků: 4
Registrace: 10.04.14 20:20 (Čt)

Re: Garmin 1490TV a bootování

Odeslatod Kodýl » 11.04.14 16:00 (Pá)

Musíš použít správný firmware!
http://uloz.to/xWb38Tt7/firmware-3-80-hwid-1349-zip
Teď jsem aktualizoval nüvi 30 tímto souborem na verzi 3.80
https://youtu.be/VW9lVN3nv8I
Obrázek uživatele
Kodýl
 
Příspěvků: 479
Registrace: 25.01.08 22:09 (Pá)

Re: Garmin 1490TV a bootování

Odeslatod stano30 » 16.04.14 22:02 (St)

Kodýl napsal:Musíš použít správný firmware!
http://uloz.to/xWb38Tt7/firmware-3-80-hwid-1349-zip
Teď jsem aktualizoval nüvi 30 tímto souborem na verzi 3.80


Chlape, keby si tu tak ti hneď kúpim pivo a frťana :D
ja som to skoro hodil do Váhu
ďakujem za pomoc nuvi šlape!!!

PS:ešte jedna otazka, dá sa tam dať lepší soft.
táto navigacia nemá ani prejazdové body čo mi dosť chýba dík za radu
Stano
stano30
 
Příspěvků: 4
Registrace: 10.04.14 20:20 (Čt)

Re: Garmin 1490TV a bootování

Odeslatod thomas007 » 17.04.14 8:58 (Čt)

Nedá. Tohle zařízení neběží na žádným Win CE jako třeba Mio apod. Firmware je na míru danýmu hardware
Obrázek uživatele
thomas007
 
Příspěvků: 535
Registrace: 26.10.12 9:26 (Pá)

Re: Garmin 1490TV a bootování

Odeslatod Kodýl » 17.04.14 18:37 (Čt)

Kdyby měli tuto nüvi v nabídce na východě, tak firmware stáhnu a vyzkouším.
https://youtu.be/VW9lVN3nv8I
Obrázek uživatele
Kodýl
 
Příspěvků: 479
Registrace: 25.01.08 22:09 (Pá)

Re: Garmin 1490TV a bootování

Odeslatod stano30 » 23.04.14 13:16 (St)

Kodýl napsal:Kdyby měli tuto nüvi v nabídce na východě, tak firmware stáhnu a vyzkouším.


Máš u mňa dalšie pivo

pri používaní navigacie som zistil že po preinštalovaní na verziu 3.80
podľa navodu ako pisal "Kodýl" má môj "nuvi 30" prejazdové body
vďaka vďaka vďaka
stano30
 
Příspěvků: 4
Registrace: 10.04.14 20:20 (Čt)

Re: Garmin 1490TV a bootování

Odeslatod thomas007 » 23.04.14 14:52 (St)

Ale nuvi 30 umí od začátku jeden cílový a jeden průjezdní bod
Obrázek uživatele
thomas007
 
Příspěvků: 535
Registrace: 26.10.12 9:26 (Pá)

Re: Garmin 1490TV a bootování

Odeslatod stano30 » 27.04.14 11:35 (Ne)

thomas007 napsal:Ale nuvi 30 umí od začátku jeden cílový a jeden průjezdní bod

Nie nie, dokonca v manuále je uvedené že prejazdove body nemá
Je stará dva a pol roka, možno aktuálny to má, ale moja to
Od začiatku nemala,
Teraz ma možnosť dokonca viacerých prejazdov. bodov
stano30
 
Příspěvků: 4
Registrace: 10.04.14 20:20 (Čt)

Předchozí

Zpět na Garmin: GPS přijímače

Kdo je online

Online uživatelé v tomto fóru: Brandwatch/Magpie [Bot], CommonCrawl [Bot] a 2 návštevníci.