Důvody:
1) Naprosto nespolehlivé vytváření tras. Příklad z minulého týdne (mám nastavenou "nejrychlejší trasu"). Jedu z Bratislavy do Jablonce. Na D1 u Jihlavy mě to vede k odbočce z dálnice (asi přes Havlíčkův Brod). Vím že to je nesmysl, po dálnici přes Prahu je to rychlejší a lepší. Před odbočkou ukazuje čas do cíle 2:30. Odbočku ignoruju a za 20 vteřin je najednou čas do cíle 1:50. WTF ?? To je navigace na vyhození z okna (tohle se mi stalo vícekrát - u tras které jsem znal. Kolikrát se mi to stalo když jsem o tom nevěděl a důvěřoval, těžko říct)
2) Často naplánuje trasu, auto se rozjede a navigace se nedokáže napojit na stávající cestu - pořád ukazuje aktivní trasu někde uplně jinde (červená linka je aktivní na jiných ulicích). Je třeba zastavit, dát trasu znovu a pak se konečně napojí
3) Často se zacykluje (jako před pár dny v Bratislavě) - přepočítávám - přepočítávám - přepočítávám - přepočítávám a takhle 5 zoufalých minut
4) Občas úplně zblbne - přehazují se okna, dotyk nefunguje, nutný restart
5) styl navigace např. na D1 u Prahy je odbočka na prosek, Hradec, Mladá Boleslav - odbočka doprava z dálnice. A navigace na tomto místě zásadně hlásí "odbočte vlevo" a "držte se vlevo" (apod na jiných místech)
6) Při zapnutí - hledání družicového signálu často trvá nekonečně dlouho ( i několik minut). GPS na mobilu se v tomtéž autě chytne za pár vteřin
Takže tohle už opravdu ne ... Chtěl jsem to při podobném chování a bloudění před pár dny naprosto vážně vyhodit z okna jedoucího auta

Jdu si koupit TomTom ... (který jsem měl už 2x před Garminem a fungovalo to fajn ..
Omloouvám se za toto zde asi nevítané sdílení, tuto navigaci jsem si koupil s plnou důvěrou, ale co je moc, to je moc ...