Fenix

Vše co se týká železa značky Garmin.

Re: Fenix

Odeslatod dzejar » 16.02.13 20:19 (So)

Uvidím co nošení Nato řemínku to s hodinkama udělá. I když osobně si myslím, že jim to spíš pomůže, neboť tah je přenesen na pásek pod hodinkami a ne na jejich tělo...

Všechno, co se stane jednou, už se nemusí stát nikdy. Ale všechno, co se stane dvakrát, určitě se stane i potřetí (snad arabské přísloví). Zatím je to první pozorovaný případ. Tak můžu být tím druhým :-)
dzejar

Registrace: 29.01.13 17:37 (Út)

Odeslatod thomas007 » 28.02.13 17:28 (Čt)

BaseCamp Mobile Update (Fenix & Oregon)

http://garmin.blogs.com/my_weblog/2013/ ... tures.html
Obrázek uživatele
thomas007

Registrace: 26.10.12 9:26 (Pá)

Odeslatod musashi » 21.03.13 12:44 (Čt)

V utery jsem si vyzvedaval z reklamace hodinky z nove serie (prvni jsem reklamoval kvuli problemu se zamlzovanim). Reklamace ze strany Garminu (resp. Picodasu) naprosto bezproblemova, do tydne jsem tu mel nove hodinky, nebylo, co resit.
Co mi prijde zvlastni je, ze mam trosku pocit, ze hodinky jsou nejspis nejak hw/sw upraveny, pze gps fix trva vyrazne kratsi dobu nez u predesleho kousku. Porad je to tedy vyrazne dele nez u konkurencnich Ambitu, ale i tak je to pomerne slusny posun.
Verze GPS software je 2.3, zatimco u predchozich hodinek jsem mel verzi 2.1. Ze by to byla jen sw zalezitost?
Nemate nekdo podobnou zkusenost?
musashi

Registrace: 19.11.12 22:25 (Po)

Odeslatod xkotvikx » 25.06.13 6:32 (Út)

Byl by někdo z majitelů Fenixů tak hoden a změřil zapojení nabíjecího konektoru? Jedná se mi o to, na kterém pinu je plus a mínus atd. Předem děkuji
xkotvikx

Registrace: 25.06.13 6:29 (Út)

Předchozí

Zpět na Garmin: GPS přijímače