Dorá,
vidím že jsem poctěn v podstatě kolektivním útokem na mou osobu,který podle mého názoru vznikl pouze proto že jsem se špatně vyjádřil.Rád bych tedy uvedl věci na pravou míru.
1.V první chvíli se ,mně trošku dotklo když jsem byl nazván líným a tak jsem odpověděl ostřeji,ovšem bez úmyslu se někoho dotknout.
2.Nevím o tom,že bych si stěžoval na neochotu ostatních.
3.Jsem si velice dobře vědom toho že veškeré příspěvky jsou dobrovolné a velice si vážím těch kteří jsou ochotni poradit ostatním zdarma,prostě jenom pro to že chtějí.
Ano,je pravda že hledám pomoc na zdejším fóru jen když mám fakticky nějaký problém s nuvi a nejsem aktivní v jiných tématech,ale je to tím že nuvi v mém případě není primárním zájmem.Troufám si tvrdit že takových jako já jsou tu stovky.Většina příspěvků je tu od stále se opakujících uživatelů,pro které je tato problematika evidentně koníčkem.Já se mezi ně neřadím a tak mně docela potěšilo když mně v posledním příspěvku pan Eidz nazval docela pokročilým protože jsem zvládnul některé nestandartní postupy.Já si to nemyslím,považuji se za začátečníka a tyto postupy jsem zvládl jenom díky zdejšímu fóru a hlavně díky těm kteří mi poradili jak na to.Tímto se dostávám k poslední otázce a to kolik mám sám příspěvků,návodů a manuálů na svém kontě?Žádné,právě proto že mé znalosti jsou vlastně mizivé a tudíž si myslím že v podstatě nemám dostatečnou kvalifikaci na to abych mohl někomu radit,nebo snad dávat nějaký návod.A v těch pár příspěvcích co tady mám(ve většině případů jsou to prkotiny) je vše co mně přivedlo ke zdárnému vyřešení a tak nevím jak víc se o tom rezepisovat pro ostatní a ještě jedna věc,vždy jsem za každou radu slušně poděkoval.
To je asi vše,mrzí mně že vůbec k takové debatě muselo dojít a tak se ještě jednou omlouvám všem,kterých jsem se dotkl svým řekněme ostřejším zobákem.
PS.:Mimochodem,myslím že v současné době jsou mé hodiny strávené studiem zde na fóru v naprostém nepoměru s objemem závad nuvi které jsem tu řešil ve prospěch práve těch hodin.Holt jsem nikdy nebyl studijní typ,ale zase mi nechybí odvaha pustit se do závažnějších zásahů nejenom v případě nuvi.Když problém vyřeším,během pár týdnů na to zase zapomenu a když se závada opakuje musím se radit znova.Prostě to tak mám.
Na závěr,toto není odpověď na stříbrném podnose pouze pro pana nuvi_joe,za svým názorem si stojím ,pouze zde vysvětluji svou prvotní poznámku kvůli které to všechno vlastně vzniklo.V jiném oboru,bych mohl dát vám všem rovněž cenné rady a udělal bych to rád ovšem to na tyto stránky nepatří.Ale možná se někdy na jiném fóru v jiné věci třeba sejdeme.Svět je malý...