Zakoupil jsem (3 dny zpět) novy přístroj,zaregistroval, stahnul mapy, exportoval je přes usb do zařízení, to signalizuje, že jsou v něm potřebné mapy nahrány.
Mám jen tři malé problémy a prosím Vás o pomocnou radu(y)
1. Moje navigace mi neustale signalizuje, že je GPS přijímač vypnutý. (Postupoval jsem tedy podle rad fóra :-) ovšem v nastavení jsem nenašel kolonku gps přijímač, "ale GPS simulátor", ten se ovšem nachází v pozici: zapnuto? existuje tedy nějaký spolehlivý způsob, jak GPS přijímač zapnout?
2. Mapy jsou dle pokynů staženy do GPS, která poskytuje informace o tom, že jsou tam mapy skutečně nahrány, přesto na mém garmin profilu se v kolonce aktualizace map píše: "Aktualizace map není vhodná pro toto zařízení." a v záložce mé mapy: to hlásí, že "žádné nejsou". Jak zprovoznit aktualizaci map?
3. ukládání..., vždy když znovu zapnu přístroj, začne po vypočítávání trasy mluvit "arménsky", nebo tak nějak, po nastavení na český modul, vše funguje normálně, ovšem při dalším zapojení, zas arménština... neexistuje nějakej typ, jak zachovat i toto nastavení?
PS: jsem ve světě navigací a Garmin, nováčkem, odpuste tedy prosím vyčepatelnost informací, samozřejně jsem nejdříve projel návod i toto fórum, než jsem sem napsal, pokud někdo víte jak tak prosím pomožte dík!