Nuvi 1490T průjezd městem

Vše co se týká železa značky Garmin.

Nuvi 1490T průjezd městem

Odeslatod Kopal55 » 02.09.12 19:09 (Ne)

Jak nastavit jenom průjezd městem, když mastavím průjezdní bod, tak mě to vede do středu města a já ho chci jen projed nejlepší a nejrychlejší cestou. Nastavuji průjezdní bod název města.
Kopal55
 
Příspěvků: 2
Registrace: 02.09.12 18:53 (Ne)

Re: Nuvi 1490T průjezd městem

Odeslatod Tragedie_v_JZD » 02.09.12 19:41 (Ne)

Tohle je jedna z mála věci, kterou garminy neumí.
Garmin DriveLuxe 50 + Garmin Approach S1
Tragedie_v_JZD
 
Příspěvků: 683
Registrace: 19.10.08 20:35 (Ne)

Re: Nuvi 1490T průjezd městem

Odeslatod Kopal55 » 02.09.12 20:20 (Ne)

Díky já si to myslel :x
Kopal55
 
Příspěvků: 2
Registrace: 02.09.12 18:53 (Ne)

Re: Nuvi 1490T průjezd městem

Odeslatod Pucmeloud » 02.09.12 21:00 (Ne)

No taky mě to naštvalo....vědět to dřív, koupil jsem si TomTom-a, ten to umí. :frown:
Pucmeloud
 
Příspěvků: 25
Registrace: 04.08.12 1:25 (So)

Re: Nuvi 1490T průjezd městem

Odeslatod Rubic » 02.09.12 21:12 (Ne)

To je tak obtížné ťuknout na silnici za městem ? (nezadávat název města )
Garmin Nuvi 765T, Luxe 50, GE v7.1.4.0
Rubic
 
Příspěvků: 805
Registrace: 05.07.09 14:36 (Ne)

Re: Nuvi 1490T průjezd městem

Odeslatod header009 » 02.09.12 22:22 (Ne)

obtížné to není ale jinak to je jedna z mála věcí která mi vadí na garmin uplně nejvíc
Když do pekla, tak na pořádný kobyle!!! ;)
header009
 
Příspěvků: 7
Registrace: 22.01.12 17:11 (Ne)


Zpět na Garmin: GPS přijímače

Kdo je online

Online uživatelé v tomto fóru: Brandwatch/Magpie [Bot], CommonCrawl [Bot] a 7 návštevníků.