Garmin C320

Vše co se týká železa značky Garmin.

Garmin C320

Odeslatod 6610i » 05.03.08 23:12 (St)

Zdravím,mám velký problém,připojil jsem tuto navigaci k PC a chtěl nahrát mapu a od té doby mě to píše ,,Prosím,pro dohrání map použijte dodaný software na PC'',už fakt nevím čím a jak tam dostat mapy a ostatní,když vytáhnu paměťovou kartu a vložím do čtečky,je prázdná.Nahrál jsem do ní v TotalCMD mapu ,,Atlas_CR10R_V6'' a teď mě to píše neustále ,,Nejde odemknout mapy'' a to i když mám klíč.
Pomozte prosím....
6610i
 
Příspěvků: 3
Registrace: 05.03.08 22:47 (St)

Re: Garmin C320

Odeslatod Path » 06.03.08 2:03 (Čt)

Mapy do GPS přijímače rozhodně nekopírujte z aplikace Total Commander, ale pouze z aplikace MapSource nebo MapInstall. Více informací o postupu najdete zde.
Obrázek uživatele
Path
Site Admin
 
Příspěvků: 3406
Registrace: 15.05.07 23:15 (Út)

Re: Garmin C320

Odeslatod 6610i » 06.03.08 22:37 (Čt)

Path napsal:Mapy do GPS přijímače rozhodně nekopírujte z aplikace Total Commander, ale pouze z aplikace MapSource nebo MapInstall. Více informací o postupu najdete zde.

No jasně,ale kdybych to neudělal,psalo by to neustále,že mám použít to CD,ale to už nemám 2 roky a teď tedy řeším,kde vzít mapu i s platným klíčem,to co máte uvedené mi nefunguje,sice na oko mapu otevřu,ale při přehrávání mě program napíše,že nejsou mapy odemčené,už jsem zkoušel i crack,je to stejné,tak jsem se chtěl zaregistrovat na ofiko stránkách a oni mi píší,že S/N mé navigace neexistuje,tak asi nebyla nikdy vyrobená.Lituji toho,že jsem ji chtěl pouze přehrát na novou mapu,teď už nejede jak má,nemá žádnou mapu.Teprve souborem ,,processed_line.mp'' mě vůbec naskočila alespoň do možnosti prohlížení,ale bez mapy,jakmile tam jakoukoliv mapu natáhnu,píše že je uzamčená.
6610i
 
Příspěvků: 3
Registrace: 05.03.08 22:47 (St)

Re: Garmin C320

Odeslatod Path » 07.03.08 0:35 (Pá)

Já nevím, jestli jsem váš dotaz pochopil správně, ale v prvním příspěvku píšete, že máte platný klíč:

6610i napsal:Nahrál jsem do ní v TotalCMD mapu ,,Atlas_CR10R_V6'' a teď mě to píše neustále ,,Nejde odemknout mapy'' a to i když mám klíč.


Pak ale nevidím důvod dumpovat mapovej kompilát přes Total Commandera. Pokud nemáte instalační CD, instalátor mapy si můžete stáhnout přímo z webu Garmin do PC, nainstalovat, odemknout a následně odeslat do zařízení. Všechny odkazy a nezbytné informace jsou v odkaze, který jsem vám uváděl.
Obrázek uživatele
Path
Site Admin
 
Příspěvků: 3406
Registrace: 15.05.07 23:15 (Út)

Re: Garmin C320

Odeslatod 6610i » 07.03.08 1:31 (Pá)

Path napsal:Já nevím, jestli jsem váš dotaz pochopil správně, ale v prvním příspěvku píšete, že máte platný klíč:

6610i napsal:Nahrál jsem do ní v TotalCMD mapu ,,Atlas_CR10R_V6'' a teď mě to píše neustále ,,Nejde odemknout mapy'' a to i když mám klíč.


Pak ale nevidím důvod dumpovat mapovej kompilát přes Total Commandera. Pokud nemáte instalační CD, instalátor mapy si můžete stáhnout přímo z webu Garmin do PC, nainstalovat, odemknout a následně odeslat do zařízení. Všechny odkazy a nezbytné informace jsou v odkaze, který jsem vám uváděl.

Vždyť ale píšu,že mě to nejde odemknout,stáhl jsem ,,topo_czech_v120.exe'' i s klíčem a nejede,tak jsem spustil program ,,ke*gen v1.3.exe'' a jsem v koncích,nevím co vlastně mám kde zadat,aby to vygenerovalo klíč.
6610i
 
Příspěvků: 3
Registrace: 05.03.08 22:47 (St)

Re: Garmin C320

Odeslatod Path » 07.03.08 2:18 (Pá)

Teď už chápu v čem je problém.

Lituji, ale to jste si opravdu spletl fórum. Zde se nelegální software nepodporuje.

Takže zamykám.
Obrázek uživatele
Path
Site Admin
 
Příspěvků: 3406
Registrace: 15.05.07 23:15 (Út)


Zpět na Garmin: GPS přijímače

Kdo je online

Online uživatelé v tomto fóru: CommonCrawl [Bot] a 3 návštevníci.