po upgrade firmware na Nuvi 760 se dokola vypina

Vše co se týká železa značky Garmin.

Re: po upgrade firmware na Nuvi 760 se dokola vypina

Odeslatod Eross » 13.03.09 22:39 (Pá)

Do pondelka mam cas potom to rano hned aj posielam.
Samozrejme si budem pytat aj vyjadrenie technika a dam vediet - aj mna to zaujima
ale dovtedy mam este 2 cele dni na experimentovanie a googlenie Obrázek
Eross

Registrace: 10.03.09 12:57 (Út)

Odeslatod Path » 13.03.09 23:27 (Pá)

Ještě než ho odešlete pryč, můžete vypsat stávající verze Boot BLK, X-loader, System, Remote SW z diagnostiky (Inventory)? Třeba se to bude časem hodit.
Obrázek uživatele
Path
Site Admin

Registrace: 15.05.07 23:15 (Út)

Odeslatod Eross » 14.03.09 0:12 (So)

Samozrejme, mimochodom tiez ma to pred par minutami napadlo
tak som porobil par screenov aby to tu bolo a mozno niekoho este nieco napadne Obrázek
Takze toto su subory ktore mam v navi priecinku - (remoteSW) predpokladam aj nainstalovane:

ObrázekObrázek
ObrázekObrázek
ObrázekObrázek

Tak dufam ze to je vsetko co by Vas mohlo zaujimat, popripade este doplnim Obrázek

Edit:
- ako si to teraz tak porovnavam vsetko mi tam sedi, ale co je 006B073300.GCD a 006B073300.BIN neviem
- aku funckiu tam plnia subory s koncovkou sum , oni su v podstate prazdne
- no jednoznacne sa potrebujeme nejako dostat do flash1 pamate a odstranit tam stopi po 3.40BT
- vsimol som si zaujimavu vec ze v podstate subor 006B055301.GCD (BT) je ako keby naviazany
na firmwer zariadenia (navi) a vtedy sa aj meni oznacenie v navi napr. z 2.40 na 2.80 aj ked
je to stale ten isty subor 006B055301.GCD (BT) to vsetko mi ukaze v diag. rezime ale v navi je stale rovnaky tzn 3.40 - na akom operacnom systeme vlastne funguje navi , zeci sa nan nedostanem cez linux
Eross

Odeslatod Path » 14.03.09 1:46 (So)

Hmm, vidím první rozdíl ve verzi X-Loader. Váš X-Loader je ve verzi 2.10 a můj ve verzi 2.20, možná tady by mohl být problém. Otázkou je, která verze ho měnila. Ostatní máme stejné. Teď už se k dalšímu testování nedostanu, možná časem.

Soubory sum pusťte z hlavy, nemají na funkci žádný vliv - pouze obsahují kontrolní součty. Uvedené soubory v RemoteSw mohou být i starší updaty, které se samy od sebe neodstraňují, tak s tím si taky nedělejte hlavu.
Obrázek uživatele
Path
Site Admin

Odeslatod Path » 16.03.09 18:09 (Po)

Tak jsem se ptal u českého distributora, jak tento problém s bluetooth řeší. Bohužel, i oni posílají takto poškozené zařízení zpět do Garmin Inc. Vy už jste nuvi odeslal na reklamaci nebo ho ještě chvíli budete mít? Napadl mě další postup, který bych rád zkusil. Konkrétně sejmout obraz celé paměti funkčního nuvi a tímto přeflashovat paměť v poškozeném nuvi.
Obrázek uživatele
Path
Site Admin

Odeslatod Tragedie_v_JZD » 16.03.09 23:06 (Po)

mohu se do toho vlozit?... je tu rec o garminu 760 .. predpokladam , ze je tedy v zaruce. nez tyhle hodiny laborovani a rozhasovani navigace, nebylo by lepsi navigaci zreklamovat? sice budete ccca 3 tydny bez navigace, ale po trech tydnech vam dorazi nova a muzete zacit znova...

mel jsem jiny problem, ktery se projevoval obcasnym vypnutim navigace a naslednou nemoznosti zapnuti - zapnout ji slo az po nekolika hodinach. bez problemu jsem navigaci zreklamoval a za tri tydny jsem mel navigaci novou....

mam obavu, ze tim prehravanim fw tam, zpet, tam , zpet te navigaci moc nepomahate .)
Garmin DriveLuxe 50 + Garmin Approach S1
Tragedie_v_JZD

Registrace: 19.10.08 20:35 (Ne)

Odeslatod Eross » 17.03.09 13:09 (Út)

Path
- uz som to odoslal, ale dik
- aspon vieme ze sa da vyskusat este 1 moznost Obrázek
no mozno sa niekto podobny ako ja najde (dufam ze nie) a bude moct vyskusat tu moznost.

Tragedie_v_JZD
- ako sa to vezme, bol to dar tzn ze nemam danovy doklad tzn nieje zaruka ale....
- reklamovat pristroj ktory mam 4 dni a z toho 3 sa ho snazim rozchodit (bola aj SO/NE)
a na 4 den (pondelok) ho posielam nevidim natom nic zleho, preco nevyuzit ten cas
laborovanim v domacom prostredi za pomoci odbornikov a nevylucit vsetky
moznosti a az potom ho poslat ? Obrázek
- k prehravaniu fw v mojom pripade mate len z casti pravdu,
odporucam si to cele precitat este raz a zistite kde sa mohla stat celkova BT chyba.
Eross

Odeslatod Eross » 19.03.09 21:51 (Čt)

Takze dnes mi uz aj prisla odpoved - to je rychlovka Obrázek
- odpoved znie asi tak, ze mi poslali novy pristroj Obrázek
- skusim sa dodatocne spytat co ich k tomu viedlo a co mohlo byt pricinou, zjavne
nie som 1 pripad ked to riesia vymenou HW takto aj ceske zastupitelstvo garminu Obrázek
Eross

Odeslatod Tragedie_v_JZD » 20.03.09 11:04 (Pá)

garmin je v tomto velmi ochotny a vstricny - me poslali novy garmin , kdyz jsem mel nevysvetlitelne problemy, ze se navigace NEKDY vypla a pak nesla nekolik hodin zapnout. verim, ze spousta jinych vyrobcu by se vymlouvala na kde co, ale co se tyce servisu a pristupu u garmina, tak jsem zatim spokojen na 100%...
Garmin DriveLuxe 50 + Garmin Approach S1
Tragedie_v_JZD

Registrace: 19.10.08 20:35 (Ne)

Odeslatod Eross » 20.03.09 13:44 (Pá)

- otom som nevedel a vacsina firiem by si mala brat od nich priklad
- vcera som postupoval rovnakym sposobom s obavami ale
nakoniec to prebehlo vsetko v poriadku a navi je aktualizovana
- rozmyslam ci nato nemal vplyv aj iphone, zatial som ho este nesparoval s navi Obrázek
Eross

PředchozíDalší

Zpět na Garmin: GPS přijímače