Nuvi 3790 - obecné zadání průjezdního bodu

Vše co se týká železa značky Garmin.

Nuvi 3790 - obecné zadání průjezdního bodu

Odeslatod Kostěj » 12.03.12 18:07 (Po)

Dobrý den. Je možno v této navigaci zadat obecně nějaký průjezdní bod (město) bez toho, že by bylo nutno zadávat konkrétní ulici či křižovatku? Jde mi o to, aby mě navigace vedla pokud možno mimo centrum po nějaké výpadovce, abych nemusel otrocky zajíždět na určité konkrétní místo průjezdního bodu - města. U předchozího Mia tato možnost byla, např. jsem zvolil průjezd Vsetínem a navigace mě vedla po I/57 aniž bych do samotného města zajel. Díky za radu.
Kostěj

Registrace: 06.10.11 21:44 (Čt)

Re: Nuvi 3790 - obecné zadání průjezdního bodu

Odeslatod Tragedie_v_JZD » 13.03.12 10:27 (Út)

Ne. A ani se garminu nedivím .) Kdyby tam taková funkce byla, tak by se zcela nepochybně brzy zaplnila fora experty, kteří tuto funkci využili a pak by prskali, že chtěli jet jižní části města a navigace je vedla severní částí města a podobně .)

Na tohle radím používat k plánování mapsource nebo basecamp, a jako průjezdní bod použít nějaký bod na trase, který způsobí, že trasa půjde přes to město - a zbytek už nechat na navigaci.
Garmin DriveLuxe 50 + Garmin Approach S1
Tragedie_v_JZD

Registrace: 19.10.08 20:35 (Ne)

Odeslatod delfin » 13.03.12 15:07 (Út)

Dovolím si přihodit podobný dotaz.
Pokud si naplánuji trasu včetně průjedních bodů v navigaci (Nuvi 3790, CNE 2012.40), potom navigace správně naviguje k následujícímu průjezdnímu bodu a hlásí standardně pouze změny na křižovatkách. Pokud si ale trasu naplánuji v BaseCamp a nahraji do navigace, tak se (dle obsahu trasového souboru v navi) nepřenesla pouze trasa vydefinovaná z průjezdních bodů, ale trasa vydefinována s podrobností na jednotlivé změny směru (zatáčky), kdy navigace pořád hlásí, že mám jet 10m na SV, 50m na S, 40m na SZ, apod. Bohužel jsem nikde nenašel volbu, kde by se definice trasy v BaseCamp dala ořazat pouze na definici bodů bez konkrétně vypočtené trasy. Dělám něco špatně, nebo je to "vlastnost"?
Děkuji.
delfin

Registrace: 13.03.12 14:42 (Út)

Odeslatod Kostěj » 13.03.12 17:41 (Út)

To Tragedie_v_JZD:

Děkuji za radu. Zatím jsem s žádným z těch programů nedělal (pouze s MapSource nahrával mapy), takže při nejbližší příležitosti vyzkouším.
Kostěj

Registrace: 06.10.11 21:44 (Čt)

Zpět na Garmin: GPS přijímače