Přidat jako průjezdní bod.

Vše co se týká železa značky Garmin.

Přidat jako průjezdní bod.

Odeslatod Mirekcl » 28.02.12 17:19 (Út)

Dobrý den, prosím o radu jak nastavit v Garmin nüvi 1300ČR Lifetime více než jeden průjezdný bod, nebo jak donutit navigaci aby navigovala po trase kterou chci jet,nikoli jakou spočítá sama.Ještě mám problém s MapSource. Po vytvoření trasy a následném nahrání do Garmina se v oblíbených objeví pouze mnou zadané průjezdné body nikoli už start a cíl cesty.Každý průjezdný bod je jako samostatná trasa. Jak tedy nahrát celou trasu? Děkuji
Mirekcl
 
Příspěvků: 3
Registrace: 28.02.12 16:42 (Út)

Re: Přidat jako průjezdní bod.

Odeslatod Anders » 28.02.12 19:52 (Út)

Nuvi 1300 umi pouze jeden prujezdni bod, vice bodu umi az drazssi modely
Zumo 500, Zumo 660, eTrex Vista Cx, Nuvi 200, Nuvi 255W as 465, Nuvi 3790LMT as 3490LMT, Mobile XT(Symbian), Viago(Android), StreetPilot(Android)
Anders
 
Příspěvků: 307
Registrace: 24.05.10 15:01 (Po)

Re: Přidat jako průjezdní bod.

Odeslatod Mirekcl » 28.02.12 21:27 (Út)

Anders napsal:Nuvi 1300 umi pouze jeden prujezdni bod, vice bodu umi az drazssi modely


Děkuji za odpověď, nevíte náhodou jak je to s tím MapSource?
Mirekcl
 
Příspěvků: 3
Registrace: 28.02.12 16:42 (Út)

Re: Přidat jako průjezdní bod.

Odeslatod Rubic » 28.02.12 21:54 (Út)

Taky na nic. Neumí nahrávat trasy.
http://www.garmin.cz/produkty/auto-moto ... etime.html
Všechny dotazy jste měl položit prodejci, než jste to koupil.
Garmin Nuvi 765T, Luxe 50, GE v7.5.0.0
Rubic
 
Příspěvků: 812
Registrace: 05.07.09 14:36 (Ne)

Re: Přidat jako průjezdní bod.

Odeslatod eidz » 29.02.12 5:10 (St)

A není to chyba. Je to Garmin.
Bohužel, tyto informace člověk zjistí až po koupi.
Garmin nüvi 3790T - minulost
Garmin nüvi 765T - minulost
Obrázek uživatele
eidz
 
Příspěvků: 353
Registrace: 11.08.09 14:48 (Út)

Re: Přidat jako průjezdní bod.

Odeslatod Tragedie_v_JZD » 01.03.12 14:42 (Čt)

Co je to zaseza moudra? Jaký, že to člověk zjistí až po koupi? Všechny zmíněné informace jsou k dispozici na produktových stránkách garminu.. a pokud někdo něco kupuje aniž by se podíval co, tak pak je každá rada drahá.
Garmin DriveLuxe 50 + Garmin Approach S1
Tragedie_v_JZD
 
Příspěvků: 683
Registrace: 19.10.08 20:35 (Ne)

Re: Přidat jako průjezdní bod.

Odeslatod eidz » 02.03.12 21:45 (Pá)

Máte naprostou pravdu. To, že 3790 neumí MP3 na stránkách je - tím, že to tam není napsáno. Takže nelžou. Jenže když máte nižší model 765 a jdete do vyššího, tak jaxi předpokládáte, že to prostě bude mít. Chyba lávky.
Ze stejného důvodu si myslím, že u jiných modelů není popsáno, že NEUMÍ přidat pomocný bod do trasy.
Ostatně, v životě by mě nenapadlo, že vůbec někdo vymyslí to, že to nebude dostupné...
Garmin nüvi 3790T - minulost
Garmin nüvi 765T - minulost
Obrázek uživatele
eidz
 
Příspěvků: 353
Registrace: 11.08.09 14:48 (Út)

Re: Přidat jako průjezdní bod.

Odeslatod nuvi_joe » 03.03.12 9:46 (So)

Tragedie_v_JZD napsal:Co je to zaseza moudra? Jaký, že to člověk zjistí až po koupi? Všechny zmíněné informace jsou k dispozici na produktových stránkách garminu.. a pokud někdo něco kupuje aniž by se podíval co, tak pak je každá rada drahá.


Pan tragéd z JZD považuje ty marketingové krasožvásty na webu Garmin za "informace"? A k interpretaci tzv. technických údajů tamtéž není k dispozici výkladový slovník...
Takže běžný uživatel, který nemusí být ze zákona "navigační fanatik" si to má přebrat jak?
nuvi_joe
 
Příspěvků: 125
Registrace: 06.06.09 20:46 (So)

Re: Přidat jako průjezdní bod.

Odeslatod Garmin OC Letňany » 03.03.12 10:53 (So)

eidz napsal:Máte naprostou pravdu. To, že 3790 neumí MP3 na stránkách je - tím, že to tam není napsáno. Takže nelžou. Jenže když máte nižší model 765 a jdete do vyššího, tak jaxi předpokládáte, že to prostě bude mít. Chyba lávky.
Ze stejného důvodu si myslím, že u jiných modelů není popsáno, že NEUMÍ přidat pomocný bod do trasy.
Ostatně, v životě by mě nenapadlo, že vůbec někdo vymyslí to, že to nebude dostupné...


Ono s Garminem je to složité a ani já někdy nechápu proč mají tak zvláštní politiku. Pravda je, že plánovač trasy se dá dostat i do nuvi 1300 a MP3 a video do nuvi 3790. Bohužel jde o dost zásadní úpravy firmware, že případná reklamace by pak nebyla uznána a proto to za žádných okolností nikdo z firmy nedělá.. (a raději s tím ani neporadí, tak mi prosím nepište).
Standa Bureš - vedoucí prodejny
letnany@garmin.cz
Facebook
Obrázek uživatele
Garmin OC Letňany
VIP
 
Příspěvků: 369
Registrace: 28.07.10 14:52 (St)

Re: Přidat jako průjezdní bod.

Odeslatod eidz » 04.03.12 7:39 (Ne)

Mně ani tak nejde, jak to tam dostat. Mně jde o to, že kdyby na stránkách Garminu bylo v technické části seznam základních featur a toho zatržítko že to daný model má nebo ne.
Takhle si člověk říká - nenapsali to, protože je jasné, že to tam je, nebo to nenapsali, že to tam není?
Je rozdíl, když vidíte
přidat další bod do průjezdní trasy - není možné
než když vidíte seznam, co umožňuje...
následně i porovnání typů navigací by bylo jednodušší, což asi není záměr
Garmin nüvi 3790T - minulost
Garmin nüvi 765T - minulost
Obrázek uživatele
eidz
 
Příspěvků: 353
Registrace: 11.08.09 14:48 (Út)

Další

Zpět na Garmin: GPS přijímače

Kdo je online

Online uživatelé v tomto fóru: CommonCrawl [Bot] a 5 návštevníků.