od WolfN » 07.06.13 21:49 (Pá)
Hele v pohodě, nepotřebuji to jenm mě to zajímalo..OS použité u garminu či TT jsou dost uzavřené, hlídané a ke zdrojákům nic moc přístup asi nebude i když snad oba běží na linuxu.
Porad mi prosím jinoui věc, dnes jsem navigaci protáhl na lince v práci, asi 400km, šlapala dobře,ale ač výrobce v spec. píše Vysoce citlivý GPS přijímač" přijde mi jeho citlivost oproti TT o fous horší.
Je normální když někde zaparkuji a skládám zboží, pak chci vyjet na hlavní, chvilku trvá než se navi rozkouká mezi budovama a třeba nechtěně zahnu místo doleva, doprava a pak se musím otáčet, tohle dělá tomtom.
U garmina se mi ale dnes celkem často stávalo, že při projíždění telčí či havl brodem, prostě najednou autíčko vypadlo z cesty, začřalo přepočítávání, fialová linka se ztratila a tak popřád dokolečka...musel jsem trasu smazat a z historie adresu vyvolat znovu...jako by signál padal, přitom bylo hezky, budou moc vysoké nejsou a ukazatel naplno.
Verze GPS se hlásí tuším 3.00, včra jsem přes my garmin updatoval vše co mi nabídlo a samo FW na 3.50.
Chtělo by to možná FW samotného GPS Chipu přehrát ale nevím kde jej sehnat, poradíš prosím jak na to? tovární nstavení z menu co je přístupné nepomáhá, jiný nějaký Hard reset neznám, možná zálohovat a navi naformátovat nevím.