Montana jako autonavigace?

Vše co se týká železa značky Garmin.

Montana jako autonavigace?

Odeslatod dostik7 » 20.01.12 15:38 (Pá)

Zacal jsem pouzivat Montanu jako autonavigaci a kazdy den me prekvapuje, ze se chova jinak cestou k zakaznikovi (Praha - Repy -> Kostelec nd Cernymi lesy) a cestou zpatky. Cestou tam mi ukazuje ikony o nadchazejici zmene smeru vlevo nahore. Celou cestu zpatky ne a navic k tomu na ceste mezi Kostelcem a Ricany na nekolika usecich na rovnem useku hlavni silnice intenzivne "Prepocitava". Nevite co za tim muze byt? Firmware 3.60, mapy TOPO PRO CR.
Dik, pokud nekdo mate radu.
dostik7
 
Příspěvků: 5
Registrace: 20.01.12 15:32 (Pá)

Re: Montana jako autonavigace?

Odeslatod Anders » 21.01.12 12:34 (So)

podle mych zkusenosti, mapy Atlas i Topo CR obcas maji takovehle tendence i na silnicich 1. tridy. S CityNavigatorem se mi to nestalo. Ale nemam Montanu, pouzivam motnavigaci Zumo 500.
Zkuste CNE, treba to bude lepsi...

BTW, vysel FW 3.70
viewtopic.php?f=29&t=1412#p13927
Zumo 500, Zumo 660, eTrex Vista Cx, Nuvi 200, Nuvi 255W as 465, Nuvi 3490LM, Nuvi 3790LMT, Mobile XT(Symbian), Viago(Android), StreetPilot(Android)
Anders
 
Příspěvků: 320
Registrace: 24.05.10 15:01 (Po)

Re: Montana jako autonavigace?

Odeslatod Garmin OC Letňany » 21.01.12 15:27 (So)

Já bych to tipnul a zapnutí několika map najednou.. V každé navigaci garmin musí být aktivní jen jedna routovatelná mapa. Jak je tomu u Vás?
Standa Bureš - vedoucí prodejny
letnany@garmin.cz
Facebook
Obrázek uživatele
Garmin OC Letňany
VIP
 
Příspěvků: 369
Registrace: 28.07.10 14:52 (St)

Re: Montana jako autonavigace?

Odeslatod DanoDEF » 22.01.12 11:41 (Ne)

...pouzivam montanu 600 a 650 ako autonavigaciu (v aktivnom drziaku) a zatial ziadny problem s navigovanim. Vlastne jeden ano pri mape CNE ma vzdy naviguje iba najkratsiou trasou aj ked si vyberiem najrychlejsiu (neviem v com moze byt chyba). Ked pouzijem narodnu road mapu tak je to OK.
DanoDEF
 
Příspěvků: 11
Registrace: 12.12.11 16:39 (Po)

Re: Montana jako autonavigace?

Odeslatod dostik7 » 25.01.12 12:01 (St)

DanoDEF napsal:...pouzivam montanu 600 a 650 ako autonavigaciu (v aktivnom drziaku) a zatial ziadny problem s navigovanim. Vlastne jeden ano pri mape CNE ma vzdy naviguje iba najkratsiou trasou aj ked si vyberiem najrychlejsiu (neviem v com moze byt chyba). Ked pouzijem narodnu road mapu tak je to OK.


Dekuji za tip o vice zapnutych mapach - to pomohlo a pokud je zapnuta jedina mapa, chova se Montana lepe a predvidatelneji.

Resim ted stejny problem jako DanoDEF - i pres nastaveni "nejrychlejsi" Montana naviguje "nejkratsi" trasou, pokud pouzivam CN 2012.3. Montanu jsem upgradoval na 3.80. Na TOPO CR PRO naviguje spravne. Je to problem Montany nebo Garminniho navigacniho enginu napric navigacema? To by preci uzivatele autonavigaci nadavali, ne?
dostik7
 
Příspěvků: 5
Registrace: 20.01.12 15:32 (Pá)

Re: Montana jako autonavigace?

Odeslatod DanoDEF » 14.02.12 23:11 (Út)

dostik7 napsal:Resim ted stejny problem jako DanoDEF - i pres nastaveni "nejrychlejsi" Montana naviguje "nejkratsi" trasou, pokud pouzivam CN 2012.3.

... updatoval som na verziu 3.80 a uz to naviguje spravne.
DanoDEF
 
Příspěvků: 11
Registrace: 12.12.11 16:39 (Po)

Re: Montana jako autonavigace?

Odeslatod dostik7 » 01.03.12 14:19 (Čt)

DanoDEF napsal:
dostik7 napsal:Resim ted stejny problem jako DanoDEF - i pres nastaveni "nejrychlejsi" Montana naviguje "nejkratsi" trasou, pokud pouzivam CN 2012.3.

... updatoval som na verziu 3.80 a uz to naviguje spravne.


Ja jsem updatoval n aposledni fw 3.90 a mam novy problem - vubec nejsem schopny zadat Kam vest?
Chci navigovat po CR, ale neprejdu pres prvni novy dialog: "Hlaskujte stat/provincii"

Muzete mi nekdo poradit jak se pres tohle dostat? Nemuzu prijit na to, co po me vlastne chce. Ceska republika, Praha,... nic nenajde. Mam zapnutou jenom CN 2011.

Dik.
dostik7
 
Příspěvků: 5
Registrace: 20.01.12 15:32 (Pá)

Re: Montana jako autonavigace?

Odeslatod pschonmann » 01.03.12 16:13 (Čt)

Zkus odklepnout jako další.
Je ctipné že na tomto místě není česká republika, ale CYKLO 2011 NT ... v picodasu by meli zkontrolovat co do těch map tlačí :)
pschonmann
 
Příspěvků: 48
Registrace: 10.02.12 12:11 (Pá)

Re: Montana jako autonavigace?

Odeslatod dostik7 » 01.03.12 16:45 (Čt)

Co znamena dat dalsi?
Ja muzu jenom kliknout na tlacitko Hlaskujte stat/provincii. Pak se mi otervre to textove zadavni a dokud nezadam neco, co ta mrcha zna, tak se dostanu na stranku Nebyly nalezeny zadne vysledky. Zkuste upravit parametry pro vyhledavani.
dostik7
 
Příspěvků: 5
Registrace: 20.01.12 15:32 (Pá)

Re: Montana jako autonavigace?

Odeslatod szantus » 07.03.12 11:44 (St)

To dostik7: ten samý problém u Montana 650t po aktualizaci na 3.90, jediné co pomůže nahrát na pamětovku jakoukoliv odemčenou mapu, pak začnou fungovat i ty z paměti přístroje - zřejmě bug v software...
szantus
 
Příspěvků: 14
Registrace: 21.09.07 21:50 (Pá)

Další

Zpět na Garmin: GPS přijímače

Kdo je online

Online uživatelé v tomto fóru: CommonCrawl [Bot] a žádný návštěvník.