nazdar pánové, měl bych takový dotaz....
Mám 3490 a nastavím trasu z bodu A do bodu C... vše OK, spočítá se, vyznačí na mapě, jedu.... Když si chci zvolit objížďku, tak v reálném čase nastavím bod B, zadám ho jako průjezdní, potvrdím, navigace přepočítá celkový čas dojezdu do C vše je OK.
Jenže je v tom jeden háček: celková trasa na mapě (fialově vyznačená cesta) se mi zobrazí jen z A do B. čili vidím náhled jak dojedu do B, ale nevidím jak mě pak navi vede do C. Toto se zobrazí až když dojedu do B.
Pro mě je to zásadní problém, protože jsem byl zvyklý průjezdní body používat tak (při objížďkách), že jsem si nějaký takový bod nastavil, podíval se, jak vypadá celá trasa s tímto průjezdním bodem, viděl celkový čas (čili jsem viděl kolik mi to přidá) a podle toho se rozhodl, jestli touto variantou pojedu....
Teď sice vidím o kolik je díky průjezdnímu bodu trasa delší, ale nevidím samotnou trasu. Tzn. teoreticky můžu dojet do průjezdního bodu a tam mě navigace může poslat po té samé cestě zpět, protože ji to tak vychází nejlépe.... čili prostě tu alternativní trasu mi to není schopné pořádně ukázat....
samozřejmě vím že jsou tam nějaké varianty porkočilých objížďek, ale to jsou pořád nějaké předvolené varianty co ta navigace vybere, ale já jsem byl zvyklý si tu objížďku nastavit úplně sám....
Je to vlastnost toho přístroje nebo se to dá řešit nějakým nastavením....? díky moc....