Garmin 3490

Vše co se týká železa značky Garmin.

Re: Garmin 3490

Odeslatod eidz » 13.03.12 15:33 (Út)

mikr napsal:... Navi nepřepočítává při uhnutí z trasy

to je snad OK nebo pokud uděláte omylem/záměrem jiný manévr, tak se nemá přepočítat trasa?

ikona skáče po trase jak žába.
:x

jaká ikona?
Garmin nüvi 3790T - minulost
Garmin nüvi 765T - minulost
Obrázek uživatele
eidz
 
Příspěvků: 353
Registrace: 11.08.09 14:48 (Út)

Re: Garmin 3490

Odeslatod mikr » 14.03.12 18:46 (St)

Tak to by asi měla. Když mě navigace navede do jednosměrky (u Garminu docelaběžné) V takovém případě musím jinudy a navi musí nabídnout jinou trasu. Ikonou myslím motiv auta. Při autozoomu poskakuje dopředu a někdy i zpět.
Garmin 660,760,765,3790,3490,3597
mikr
 
Příspěvků: 29
Registrace: 04.12.11 18:06 (Ne)

Re: Garmin 3490

Odeslatod algy » 14.03.12 20:39 (St)

Není to problém, je to jen špatným nastavením. Dělalo mě to taky ale nemůžu si vzpomenout, co jsem měl blbě.
Teď mám v menu Navigace v záložce Režim výpočtu nastavený Rychlejší čas a v záložce Objížďky zafajfkované Obrácení do protisměru, Provoz, Trajekty a Nezpevněné silnice.
A trasu to přepočítáva, sice s mírným zpožděním (což může být v nejakém velkoměstě možná docela problém) ale zatím v pohodě.
algy
 
Příspěvků: 7
Registrace: 20.01.12 12:51 (Pá)

Re: Garmin 3490

Odeslatod algy » 14.03.12 21:05 (St)

Myslim, že v Režimu výpočtu sem tenkrát měl nastaveno Úspora paliva, a tehdy mě to nepřepočítavalo. Snad se nepletu....
algy
 
Příspěvků: 7
Registrace: 20.01.12 12:51 (Pá)

Re: Garmin 3490

Odeslatod eidz » 15.03.12 7:49 (Čt)

Používám ikonu 3D šipky a nic mi neskáče.
Garmin nüvi 3790T - minulost
Garmin nüvi 765T - minulost
Obrázek uživatele
eidz
 
Příspěvků: 353
Registrace: 11.08.09 14:48 (Út)

Re: Garmin 3490

Odeslatod mikr » 15.03.12 19:47 (Čt)

Tak dnes jsem přepnul na CN a všechno je OK. Tak tomu nerozumím. Nastaveni jem měl stejné nic jsem neměnil.Zítra musím vyzkoušet jestli to dělá jen Atlas. Ikonu mám osobní auto.
Garmin 660,760,765,3790,3490,3597
mikr
 
Příspěvků: 29
Registrace: 04.12.11 18:06 (Ne)

Re: Garmin 3490

Odeslatod mikr » 16.03.12 18:56 (Pá)

Dnes jsem to vyzkoušel. Evropa běhá OK. Napřepočítává a poskakuje Atlas a TOPO. Asi bude problem v instalaci map?
Garmin 660,760,765,3790,3490,3597
mikr
 
Příspěvků: 29
Registrace: 04.12.11 18:06 (Ne)

Re: Garmin 3490

Odeslatod mikr » 20.03.12 19:46 (Út)

Takže závada odstraněna. Díky perfektní pomoci pana Gála z Picodasu.Závada byla v tom, že jsem nainstaloval mapy přímo z Webu do navigace.Musel jsem je tedy nahrát do PC a potom pomocí Mapinstalu do navi. Vše je teď OK. :P
Garmin 660,760,765,3790,3490,3597
mikr
 
Příspěvků: 29
Registrace: 04.12.11 18:06 (Ne)

Re: Garmin 3490

Odeslatod Kofolytik » 14.05.12 11:33 (Po)

Mohl by mi někdo s 3490 nebo 3590 vyzkoušet, zda se správně naimportuje trasa z BaseCampu?
http://www.asymetric.cz/files/test.zip

Správně by měla mít 19 zastávek a 147 km. Je vytvořena v AtlasuCzech 2012 s nastavením nejkratší cesta. Díky.
Obrázek uživatele
Kofolytik
 
Příspěvků: 305
Registrace: 10.09.08 16:23 (St)

Re: Garmin 3490

Odeslatod bingocz » 14.05.12 20:28 (Po)

Tak jsem to jenom pro zajímavost odzkoušel a poslal přes MapSource do nuvi 2460 a výsledek :
15 zastávek a 146 km.
Obrázek uživatele
bingocz
 
Příspěvků: 13
Registrace: 24.05.11 20:58 (Út)
Bydliště: Praha

PředchozíDalší

Zpět na Garmin: GPS přijímače

Kdo je online

Online uživatelé v tomto fóru: CommonCrawl [Bot], Google [Bot] a 3 návštevníci.