Ahoj, dovoluji si vstoupit do tohoto fóra. Kromě několika outdoorových gépéesek (hlavně kvůli GC), kde autonavigace byla jen takový doplněk, jsem po vánocích přikúpil tenhle přístroj - 3490. Jsem docela spokojený, ne že by tam nebyly věci, které bych radši viděl jinak, ale je to vše čistě subjektivní a na funkci to nemá vliv

. Včera jsem upgradoval na 4.40, vše funguje jak má. Tedy dneska ráno nastalo trochu zděšení, když při spuštění navigace na cíl nenaskočila tlustá fialová navigační čára, ani šipky odboček v levém horním rohu, a taky brousek úplně oněmněl. Ve složce Mé mapy se totiž aktivovaly i Topo a Atlas, takže když jsem je odznačil, bylo vše v poho.
Co mě však jaksi nefunguje, je ten videopřehrávač, v Aplikacích tam nic nevidím, ani když jsem nahrál na kartu MP4 video (přímo do kořenového adresáře). Musím k tomu ještě něco doinstalovat?
A taky neumím v PC zobrazit skryté složky (např. System s mapou CNE). Ve Win7 mám nastaveno Zobrazovat skryté složky, a nejde mě to vidět ani v Průzkumníku, ani v total commanderu. Kdesi tady byla zmínka o menu pro developery, což nevím co je...
Takže díky za případné rady