od Tragedie_v_JZD » 30.08.11 11:11 (Út)
Garmina si bez obav kup. jezdím s garminem poslední čtyři roky prakticky dennodenně, v tuto chvíli mám pátého (silničního, pokud zahrnu i turistické, tak to už bude cca těch deset). S problémy popisovanými Decathlonem jsem se za tu dobu nesetkal. takže problém bych nehledal v navigaci, ale v Dekathlonovi.
Ano, v 1 případě z milionu tě garmin povede na rozestavěnou silnici - protože ta silnice tou dobou měla být už dávno hotová a mapové poklady se připravují půl, třičtvrtě roku dopředu. Takže stavba, která měla být hotová na jaře 2010 , se začíná zpracovávat cca rok před tím, aby se na trh dostala ve správnou dobu a Decathlonové pak neprudili, že okruh je už 3/4 roku otevřený a navigace ho pořád neznají. Jenže mezitím někdo rozhodne o tom, že okruh se o půl roku prodlouží....
... to samé se ti stane s jakoukoli jinou navigací.
Zatáčky hlášené jako odbočení na křižovatce , nenahlášené křižovatky, pozdě dokreslovaná mapa - no, nevím - nikdy jsem se s tím nesetkal, ať už na jakémkoli garminu.
Takže garmina se neboj. Pokud od něj nečekáš hodinky s vodotryskem, a nejsi chronický kverulant, který bude navigaci reklamovat proto, že "zobrazený rychlostní limit" se na displeji navigace změní až pět metrů za značkou ...tak budeš spokojený.
Garmin DriveLuxe 50 + Garmin Approach S1