pomoc s nuvi 1390t

Vše co se týká železa značky Garmin.

Re: pomoc s nuvi 1390t

Odeslatod Decathlon346 » 25.08.11 10:46 (Čt)

Díky, ale tohle všechno jsem měl nastaveno správně.
Garmin Nüvi 1390T
Decathlon346
 
Příspěvků: 63
Registrace: 04.07.11 15:31 (Po)

Re: pomoc s nuvi 1390t

Odeslatod Decathlon346 » 25.08.11 10:47 (Čt)

nuvi_joe napsal:
Decathlon346 napsal:... než blekotat o tom, na kolika fórech jsem to psal.

Tak nevím, kdo z nás tady blekotá - nerozesílej své nářky do všech koutů WWW - drž se tématu a napiš, jak dopadla ta reklamace.

Ty budeš mít asi hodně kamarádů :lol: :lol: :lol:
Garmin Nüvi 1390T
Decathlon346
 
Příspěvků: 63
Registrace: 04.07.11 15:31 (Po)

Re: pomoc s nuvi 1390t

Odeslatod Path » 25.08.11 15:21 (Čt)

Decathlon346: A neměl jste aktivní více jak jednu mapu? Pokud se vám podaří opakovat zacyklení i v simulačním režimu, pak byste mohl udat souřadnice odkud - kam jste jel (těsně před a za avizovaným kritickým úsekem).
Obrázek uživatele
Path
Site Admin
 
Příspěvků: 3406
Registrace: 15.05.07 23:15 (Út)

Re: pomoc s nuvi 1390t

Odeslatod Decathlon346 » 25.08.11 15:52 (Čt)

Na to jsem si dal pozor, měl jsem aktivní nejdříve mapu Evropy a poté až Atlas. mezi tím jsem provedl restart přístroje, aby se to netlouklo. Ale příští týden jedu znova a vypůjčím si tu stejnou navigaci od známého, tak uvidím, co to bude dělat. Rozebírali jsme tu situaci spolu a jeho samotného to zajímá, tak uvidím. Má tam stejné mapy jako já a stejnou verzi firmware 5.40.
Garmin Nüvi 1390T
Decathlon346
 
Příspěvků: 63
Registrace: 04.07.11 15:31 (Po)

Re: pomoc s nuvi 1390t

Odeslatod Rubic » 26.08.11 13:55 (Pá)

Zdravím,
probral jsem si Tvou cestu Liberec - Náchod s vyloučením placených silnic na Nuvi 765 která má stejný algoritmus jako 1390. Ano, výběr trasy v mapě Atlas Czech není ideální, ale zlost za volantem bývá špatným rádcem. Odhaduji, že Tvůj problém nastal ve vsi Hustířany, kde jsou blízko za sebou dvě odbočky doleva a odbočil jsi chybně hned první odbočkou. Nemáš zažité pokyny Garmina, je potřebné také okem mrknout na vzdálenost k odbočce v indikátoru řazení do pruhů. Ale stačí se tomu zasmát a nedělat z toho tragedii.
Garmin Nuvi 765T, Luxe 50, GE v7.5.0.0
Rubic
 
Příspěvků: 812
Registrace: 05.07.09 14:36 (Ne)

Re: pomoc s nuvi 1390t

Odeslatod Decathlon346 » 26.08.11 15:35 (Pá)

Já už nevím, kde to bylo, ale bylo to někde poblíž Liberce. Zrovna tak navádění na rozestavěné silnice a hlášení o odbočení v zatáčkách. Pomíjím to, že se to občas samo vypnulo úplně.
Garmin Nüvi 1390T
Decathlon346
 
Příspěvků: 63
Registrace: 04.07.11 15:31 (Po)

Re: pomoc s nuvi 1390t

Odeslatod babatko » 14.01.13 12:52 (Po)

Dobry den vsetkym,
Dufam,ze sa nikto na mna nebude hnevat,ked napisem,ze vlastnim Garmin nuvi 1390T a stalo sa mi,ze ked som cestoval autom som ho zapol do zapalovaca a ostalo mi na nom len logo a nic viac.Ked som sa vratil domov chcel som pristroj nahodit do PC,ale nedalo sa.Nedalo sa ani resetnut do tovarenskeho nastavenia a anic podobne.Ked som sa opytal priamo vo firme co predava Garmin ,povedali mi,ze je to neopravitelne a chceli mi dat 39Eur a to formou zlavy na nakup noveho pristroja.Nechcel som sa tak lahko vzdat a hned kupovat novy pristroj.preto som sa tu dnes prihlasil na toto forum a skusim stastie a podporu od Vas.Budem Vam vdacny za kazdu informaciu ci pomoc.Takze vygooglil som,ze sa da do pristroja nahrat firmware 6.20 a to programom Garmincure3 a to sa mi aj podarilo.takze instalacia prebehla v poriadku a zapal sa LOADRE na paneli a v PC vypisalo upgrde is success full.pripojil som sa s pristrojom na PC a hla ide sa pripojit a vidim vsetky veci co sa v pristroji nachadzali aj tie skryte ako napr. .System a podobne.Pri Updater.exe sa mi pristroj uplne updatoval a vypise mi ,ze moje mapy su aktualizovane 2013.30.problem je vsak v tom,ze sa mi na pristroji nezobrazi hlaska loading map,alebo initializacia pristroja nuvi 1390.skusim prilozit obrazky.
babatko
 
Příspěvků: 1
Registrace: 14.01.13 10:34 (Po)

Re: pomoc s nuvi 1390t

Odeslatod thomas007 » 15.01.13 11:36 (Út)

Ano, program GarminCure jste, řekl bych, použil v tomto případě správně. Ovšem předpokládám, že jste do přístroje nahrál "cure" verzi firmware, tedy upravenou. Tato verze slouží jen k tomu, abyste byl schopen zařízení připojit k PC a případně z něj vymazat či zálohovat data. je třeba použít znovu program GarminCure a nahrát do zařízení firmware ovšem tentokrát zaškrnout zatržítko "original". Poté Vám přístroj normálně naběhne. Bohužel ve větší části případů kdy navigace zůstane zakousnutá na logu nelze problém takto vyřešit. Jinak firmware 6.20 se dá do navigace nahrát zcela standartní cestou skrze my.Garmin protože je to plně oficiální firmware pro zařízení (samozřejmě pokud je zařízení funkční, nikoliv ve vašem případě).

Jinak program Cure updatuje pouze firmware. S mapami nic nedělá ;)


Když tu "někdo" pláče nad navigací (a tím nemyslím vás, babatko) a píše o firmware 5.xx, možná by si nejprve mohl zkusit updatovat zařízení jelikož v těch xx verzích software bylo opraveno docela dost problémů zjištěných u zařízení. A to včetně "route calculation".
Obrázek uživatele
thomas007
 
Příspěvků: 535
Registrace: 26.10.12 9:26 (Pá)

Předchozí

Zpět na Garmin: GPS přijímače

Kdo je online

Online uživatelé v tomto fóru: CommonCrawl [Bot] a 4 návštevníci.