GARMIN 1390 NEUKAZUJE OMEZENÍ RYCHLOSTI

Vše co se týká železa značky Garmin.

GARMIN 1390 NEUKAZUJE OMEZENÍ RYCHLOSTI

Odeslatod RISA » 13.06.11 21:13 (Po)

KOUPIL JSEM NOVOU GARMIN 1390 LIFE TIME.ZPOČÁTKU UKAZOVALA OMEZENÍ RYCHLOSTI,PO AKTUALIZACI MAP A REGISTRACI SE OMEZENÍ NEOBJEVUJÍ ANI NENÍ V MENU POLOŽKA, KDE BY SE DALY ZAPNOUT.
Naposledy editoval RISA dne 15.06.11 22:18 (St). Počet editací: 2x.
RISA
 
Příspěvků: 5
Registrace: 13.06.11 20:22 (Po)

Re: GARMIN 1390 NEUKAZUJE OMEZENÍ RYCHLOSTI

Odeslatod Path » 13.06.11 23:44 (Po)

To závisí na samotné mapě. O jakou mapu se ve vašem případě jedná?

A prosím, nepište hůlkovým písmem, nedá se to číst.
Obrázek uživatele
Path
Site Admin
 
Příspěvků: 3406
Registrace: 15.05.07 23:15 (Út)

Re: GARMIN 1390 NEUKAZUJE OMEZENÍ RYCHLOSTI

Odeslatod RISA » 15.06.11 22:17 (St)

používám CN Europe NT 2012-10,dále mám naistalovanou Topo czech 2010,atlas czech 2011 NT,adresy CR v2+bonus železniční přejezdy.
V mapě Evropy se rychlostní omezení zobrazuje,ovšem při překročení jen zčervená ale nepípá.
Další problém nastane když přepnu na jinou mapu,pak se vrátím na euromapu a rychlostní asistent se nezobrazí.po minimalné hodinovém vypnutí navigace opět funguje.
Naposledy editoval Path dne 16.06.11 10:55 (Čt). Počet editací: 1x.
Důvod: Odstraněna citace předchozího příspěvku.
RISA
 
Příspěvků: 5
Registrace: 13.06.11 20:22 (Po)

Re: GARMIN 1390 NEUKAZUJE OMEZENÍ RYCHLOSTI

Odeslatod Path » 16.06.11 10:58 (Čt)

Indikátor překročené rychlosti se zatím zobrazuje pouze u mapy City Navigator. V mapách Atlas a Topo bude k dispozici až v další verzích. A pozor, tento indikátor není akustický.

Co se týká přepnutí map za jízdy, tak to bohužel nepracuje korektně a je nutné po aktivaci jiné mapy zařízení restartovat.
Obrázek uživatele
Path
Site Admin
 
Příspěvků: 3406
Registrace: 15.05.07 23:15 (Út)

Re: GARMIN 1390 NEUKAZUJE OMEZENÍ RYCHLOSTI

Odeslatod RISA » 20.06.11 21:02 (Po)

Přestože nechávám stále zapnutou CN Europe,rychlostní asistent mi občas zmizí,hlavně po kratší zastávce.nepomůže ani restart,prostě se po nějaké době zase objeví.tak nevím zda je chyba v navigaci,či v softveru.
Rád bych se ještě zeptal,zda je možné nějakým způsobem dohrát akustické signály při překročení rychlosti.
děkuji za cenné informace-
RISA
 
Příspěvků: 5
Registrace: 13.06.11 20:22 (Po)

Re: GARMIN 1390 NEUKAZUJE OMEZENÍ RYCHLOSTI

Odeslatod Zajíc » 26.06.11 10:21 (Ne)

Já mám podobný problém :frown: Vlastním navigaci Garmin 1390T Lifetime a zde mám zapnutou mapu CN Europe NT 2012.10 a rychlostní limity se mi zobrazují jen ve větších městech. Při jízdě z Hradce Králové do Klodzka funguje pouze v HK, v Novém Městě nad Metují a v Náchodě,vesnice mezi tím vůbec, ale když přejedu do Polska,zobrazuje se rychlostní limit všude,i v té nejmenší díře :o Zkoušel jsem to i například v Hronově, Polici nad Metují a zde rychlostní limit též nebyl zobrazen ... :?
Garmin Nüvi 1390T Lifetime (CN Europe NT 2013.30, Atlas Czech 2011 NT, TOPO Czech 2010, Adresy CRv2) CN Europe NT 2012.10
Zajíc
 
Příspěvků: 8
Registrace: 26.06.11 10:02 (Ne)

Re: GARMIN 1390 NEUKAZUJE OMEZENÍ RYCHLOSTI

Odeslatod RISA » 27.06.11 19:17 (Po)

Chtěl bych se zeptat,zda máte také nainstalované železniční přejezdy.Když to zlobí jen v Čechách tak měnapadlo,zda se to spolu netluče.Jinak to vidím na reklamaci.
RISA
 
Příspěvků: 5
Registrace: 13.06.11 20:22 (Po)

Re: GARMIN 1390 NEUKAZUJE OMEZENÍ RYCHLOSTI

Odeslatod Zajíc » 27.06.11 19:25 (Po)

Ano,přejezdy od Kooperativy nainstalované mám. Zkusím je odinstalovat a pak řeknu výsledek ;)
Garmin Nüvi 1390T Lifetime (CN Europe NT 2013.30, Atlas Czech 2011 NT, TOPO Czech 2010, Adresy CRv2) CN Europe NT 2012.10
Zajíc
 
Příspěvků: 8
Registrace: 26.06.11 10:02 (Ne)

Re: GARMIN 1390 NEUKAZUJE OMEZENÍ RYCHLOSTI

Odeslatod Decathlon346 » 06.07.11 21:32 (St)

Tak jaký je ten výsledek?
Garmin Nüvi 1390T
Decathlon346
 
Příspěvků: 63
Registrace: 04.07.11 15:31 (Po)

Re: GARMIN 1390 NEUKAZUJE OMEZENÍ RYCHLOSTI

Odeslatod Zajíc » 06.07.11 21:37 (St)

Omlouvám se,ale teprve jsem se vrátil z cest. Tak přejezdy od Kooperativy jsem odstranil,ale omezení rychlosti to ukazuje jen někde. V Polsku ale funguje VŠUDE!!! :roll:
Garmin Nüvi 1390T Lifetime (CN Europe NT 2013.30, Atlas Czech 2011 NT, TOPO Czech 2010, Adresy CRv2) CN Europe NT 2012.10
Zajíc
 
Příspěvků: 8
Registrace: 26.06.11 10:02 (Ne)

Další

Zpět na Garmin: GPS přijímače

Kdo je online

Online uživatelé v tomto fóru: CommonCrawl [Bot] a 4 návštevníci.