Dobrý den, problém s napájecím kabelem, kdy se mi občas za jízdy ukazovala ikona PC jsem vyřešil tak, že jsem podržel ikonu baterie na garmin nuvi 255w po dobu cca 10 vterin a pak se mi ukázalo jakési menu, zastrčil jsem kabel do GPS a dal exit. Nemůže se takto nic stát? 6e bych otvíráním tohoto menu ztratil záruku? Napadlo mě to proto, že u tiskárnách je to podobné, vypnu hlídání inku a je po záruce. Moc díky za odpovědi. Pavel
Předpokládám, že se jedná o jiný kabel, než ten, který je k nuvi dodáván... Pokud na stránce diagnostiky zvolíte Exit, nic se nestane a o žádnou záruku nepřicházíte, jen se mi takové řešení zdá dost nešťastné.
No, jedná se o origo kabel . Ale teď nemůžu řešit záruku, protože GPS potřebuju. Proč nešťastné? Nevím o jiném řešení, bohužel, toto je řešení pro mne nejpohodlnější. Existuje tedy ještě nějaké, další řešení? Díky. Pavel
Nešťastné proto, že se připojujete přes režim diagnostiky. Originální napájecí kabel, který se přibaluje k nuvi vám nikdy neaktivuje režim USB MASS STORAGE, ale stará se pouze o napájení. Máte-li přístroj v záruce, reklamujte tuto závadu.
Tak už jsem napsal do reklamačního oddělení. Myslíte, že by mohlo stačit zaslat pouze ten kabel? Vím, že chyba je v něm, protože po vyzkoušení sousedova kabelu se nic nestalo. Pavel