Garmin Montana poprvé v ruce

Vše co se týká železa značky Garmin.

Re: Garmin Montana poprvé v ruce

Odeslatod Galloway » 12.12.11 17:41 (Po)

Mapy je potřeba instalovat následujícím způsobem:

- z Mapsource odešlete mapu s názvem TopoCzech, po odeslání mapy do přístroje se v přístroji vytvoří soubor gmapsupp.img , ten přejmenujte na topo.img (případně libovolnyNazev.img, nesmí obsahovat mezery a diakritiku)

Tento postup opakujte samostatně s každou mapou, ve výsledku budete mít v zařízení soubory s názvy :
mapa1.img
mapa2.img atp.

Mapy pak bude možné přepínat.
Technická podpora Garmin.cz
Znalostní databáze: podpora.garmin.cz
Obrázek uživatele
Galloway
Moderátor
 
Příspěvků: 127
Registrace: 03.10.08 9:03 (Pá)

Re: Garmin Montana poprvé v ruce

Odeslatod DanoDEF » 12.12.11 22:26 (Po)

Galloway napsal:Mapy pak bude možné přepínat.


Super sprava. Vyskusane a fakt funguje. Díík
DanoDEF
 
Příspěvků: 11
Registrace: 12.12.11 16:39 (Po)

Re: Garmin Montana poprvé v ruce

Odeslatod DanoDEF » 19.12.11 11:45 (Po)

Používa niekto Montanu v aute v držiaku ? Mam nastavené automatické prepínanie denný a nočný režim (Popisujem situáciu v aute v držiaku). Podsvietenie cez den 50% a v noci 10%. Keď sa prepne z denného režimu do nočného tak podsvietenie je 40%. Podobne sa to správa aj pri prechode z nočného do denného režimu. Upraví sa až po nejakom čase. Nikde som sa nedočítal o nejakej závislosti.
DanoDEF
 
Příspěvků: 11
Registrace: 12.12.11 16:39 (Po)

Re: Garmin Montana poprvé v ruce

Odeslatod monter » 19.12.11 12:27 (Po)

Zkus nastavit podsvícení přímo v držáku. Mimo držák by mělo být podsvícení , které jsi nastavil mimo držák.
Nuvi 3790T LT, CN 2018.20, Nikon D750, N16-35, N70-200 VRII, T24-70, ONE+3T
monter
 
Příspěvků: 57
Registrace: 08.04.08 22:02 (Út)

Re: Garmin Montana poprvé v ruce

Odeslatod DanoDEF » 19.12.11 13:04 (Po)

monter napsal:Zkus nastavit podsvícení přímo v držáku. Mimo držák by mělo být podsvícení , které jsi nastavil mimo držák.


To čo píšem sa všetko odohráva v držiaku teda aj nastavenie.
DanoDEF
 
Příspěvků: 11
Registrace: 12.12.11 16:39 (Po)

Re: Garmin Montana poprvé v ruce

Odeslatod standarev » 22.01.12 14:23 (Ne)

Prosím o radu : -Jak do zásobníku vrátit složku, kterou jsem odstranil .
-Jak zadat nález keše. V návodu je postup : hledání pokladu >záznam pokusu>nalezeno,nenalezeno. Mně se zobrazuje : hledání pokladu >hledat poklad,zobrazit nalezené, rychlý filtr,nenalezené, nalezené. Díky za radu.
standarev
 
Příspěvků: 3
Registrace: 22.01.12 13:46 (Ne)

Re: Garmin Montana poprvé v ruce

Odeslatod Grinch » 24.05.12 9:33 (Čt)

Prosím setkal se někdo u Montany s tím, že by mu nenačítala mapy?
Používám topo 2011, atlas 2011, cyklo 2011 a letecké mapy 2011...

problém je ten, že v přístroji mi to povolí zapnout/vypnout pouze topo a letecké mapy...

cyklomapa je na podkladu vidět, ale nezobrazuje se v seznamu nainstalovaných map, atlas NT není vidět ani na podkladu (pouze adresy v2 jsou vidět) a také není nikde v seznamu...

Napadá někoho kde by mohl být problém? Zkoušel jsem to nainstalovat na kartu nebo i do paměti přístroje, do základního souboru garmin anebo do podsložky custom maps, výsledek vždy stejný.

Díky za pomoc, Martin
Grinch
 
Příspěvků: 2
Registrace: 24.05.12 9:29 (Čt)

Re: Garmin Montana poprvé v ruce

Odeslatod Rubic » 24.05.12 12:57 (Čt)

A nahráváte mapy z MS podle příspěvku ?
viewtopic.php?f=19&p=14727#p13750
Garmin Nuvi 765T, Luxe 50, GE v7.1.4.0
Rubic
 
Příspěvků: 804
Registrace: 05.07.09 14:36 (Ne)

Re: Garmin Montana poprvé v ruce

Odeslatod pschonmann » 25.05.12 9:25 (Pá)

Už by se mělo s radami přejít z MS na Basecamp, zvlaste pro ty nove pristroje ala Oregon a dal :)
pschonmann
 
Příspěvků: 48
Registrace: 10.02.12 12:11 (Pá)

Re: Garmin Montana poprvé v ruce

Odeslatod Grinch » 25.05.12 12:51 (Pá)

Jo přesně tak to mám, topo se jmenuje topo, aero aero atd, postupně jsem každou přejmenoval.. podkladově se zobrazuje ale zjistil jsem, že jsou sdruženy do sebe.

Tedy že nelze využívat atlas bez adres, nebo aero airspace bez aero topo... prostě stejný typ map napere do jednoho a nelze vybrat třeba jednu mapu.

Takže to bude o kompromisu :(
Grinch
 
Příspěvků: 2
Registrace: 24.05.12 9:29 (Čt)

PředchozíDalší

Zpět na Garmin: GPS přijímače

Kdo je online

Online uživatelé v tomto fóru: CommonCrawl [Bot], Google [Bot] a 3 návštevníci.