Oregon - neúplná trasa

Vše co se týká železa značky Garmin.

Oregon - neúplná trasa

Odeslatod nepojmenovany » 03.04.11 19:43 (Ne)

Zdravím, tak jsem dneska trochu víc otestoval oregona 450 při turistice a narazil jsem na tenhle problém. Z celkové prošlé trasy mi zapsal jen 16 km. Přičemž, nedošlo k vypnutí, ke změně baterek prostě nic, co by mu mělo dát důvod přestat zaznamenávat trasu. Při průběžné kontrole během cesty, zase naprosto nesmyslně zobrazoval údaje o prošlé trase. Cca po 10 km, jako kdyby se počítadlo resetovalo a začalo nesmyslné přestávky, prošlé km, apod. Totéž kompas, šipka lítá dokola jak blbá. Kalibrace se mi prostě nedaří, 2 ze 3 kroků ok, ale poslední ani houno. Netušíte, kde může být zakopaný pes?

Ad kapitola mapy, mám verzi topo czech 2010 a docela jsem byl zděšený nepřesností turistických tras. A do stylem, že je má zakreslené úplně na jiné vrstevnici apod. Tohle že má být špička na poli turistických navigací? Bral bych, kdyby se trasy nějak obměňovaly, ale třeba v těchto místech jsou vedeny stejně 20 let. Přitom v papírově mapě je vše ok, dělají si kluci programátoři prdel?
nepojmenovany

Registrace: 03.04.11 19:31 (Ne)

Re: Oregon - neúplná trasa

Odeslatod Path » 04.04.11 10:12 (Po)

Začněte tím, jakou verzí firmware máte v Oregonu nainstalovanou a jaké změny jste prováděl v nastavení záznamu trasy.
Obrázek uživatele
Path
Site Admin

Registrace: 15.05.07 23:15 (Út)

Zpět na Garmin: GPS přijímače