Nuvi 250w, při startu během načítání map se vypne

Vše co se týká železa značky Garmin.

Nuvi 250w, při startu během načítání map se vypne

Odeslatod Beny89 » 25.02.11 0:36 (Pá)

Dobrý den všem,

mám takový problém. Když jsem se pokoušel o aktualizaci map, bez toho aniž bych o tom cokoliv věděl, smazal jsem soubor gmapprom.img a nahradil ho souborem gmapsupp.img. Potom gps přestalo fungovat. Během spouštění při načítání map se vypne. gmapsupp.img jsem pak smazal a z internetu stažený gmapprom.img jsem nahral zpátky, ale nepomohlo to a gps se ne a ne rozjet. Vše jsem dělal ve windows průzkumníku, což jak jsem zjišťoval asi nebylo nejlepší. Prosím o radu. Kde bych mohl stahnout celý firmware pro nuvi 250w anebo jak bych by se dal tento problém vyřešit? Děkuju za rady.
Beny89

Registrace: 25.02.11 0:27 (Pá)

Re: Nuvi 250w, při startu během načítání map se vypne

Odeslatod syko » 25.02.11 10:29 (Pá)

Máte v zariadení nahratý súbor gmapbmap.img?
syko

Registrace: 25.01.11 16:51 (Út)

Odeslatod Beny89 » 27.02.11 12:44 (Ne)

ano mám tam gmapbmap.img. jsou tam vlastně všechny soubory, které tam byly původně, ale gmapprom.img není původní, je smazaný a nahraný jiným gmapprom.img.
Beny89

Registrace: 25.02.11 0:27 (Pá)

Odeslatod chip.cz » 27.02.11 13:15 (Ne)

Nakopírovat tam jiný mapový soubor to není tak jednoduché. Mapa musí bý odemčená na ID tvého přístroje a nebo třeba stažená, ale free. Podle toho jak se GPS chová, tak tento soubor takhle vytvořen nebyl a nebo jsou zapnuté duplicitní mapy a GPS to nenačte. Nezbývá než všechny cizí mapové soubory vymazat a přes mapsource nainstalovat odemčenou mapu. Nebo, pokud máš zálohu svých dřívějších mapových souborů, tak nakopírovat do GPS.
Garmin nüvi 200, Xiaomi redmi 2
Obrázek uživatele
chip.cz

Registrace: 16.03.09 15:45 (Po)

Zpět na Garmin: GPS přijímače