ecoRoute™ HD na různých vozidlech

Vše co se týká železa značky Garmin.

Re: ecoRoute™ HD na různých vozidlech

Odeslatod Kanil » 08.07.11 8:42 (Pá)

Renault Trafic 1,9 r.v. 2010 s 3790.. až na nedokonaly překlad se zdá že vše jakš-takš funguje.. ciferníky se pohybují spotřeba je cca tak jak má být(zobrazení spotřeby paliva ovlivnuje soft u 3790 - nedávno jsem nějaká čas jezdil "za nula" ale v tom čidlo prsty nemělo, po aktualizaci na 4,2 to zas s ukazatelem spotřeby jde.. ) , najeto cca 10000km
Kanil
 
Příspěvků: 4
Registrace: 08.07.11 8:32 (Pá)

Re: ecoRoute™ HD na různých vozidlech

Odeslatod Path » 08.07.11 12:06 (Pá)

Díky, tabulka v prvním příspěvku aktualizována.
Obrázek uživatele
Path
Site Admin
 
Příspěvků: 3406
Registrace: 15.05.07 23:15 (Út)

Re: ecoRoute™ HD na různých vozidlech

Odeslatod Pacho69 » 14.07.11 11:04 (Čt)

Nissan Primera PW12 (2002) 2.2 Di (diesel, 93kW) nefunguje, Garmin se s čidlem spojí, následně se čidlo nespojí s diagnostikou. Motor 2.2 Di je Nissan, ne Renault. Přesto nefunguje. Možná že Dci po roce 2003 funguje, to bohužel nemám.
Pacho69
 
Příspěvků: 17
Registrace: 26.04.11 12:54 (Út)

Re: ecoRoute™ HD na různých vozidlech

Odeslatod Path » 14.07.11 13:58 (Čt)

Podle této stránky Nissan Primera v naftě až od roku 2004. Každopádně díky za informaci. Tabulku jsem aktualizoval.
Obrázek uživatele
Path
Site Admin
 
Příspěvků: 3406
Registrace: 15.05.07 23:15 (Út)

Re: ecoRoute™ HD na různých vozidlech

Odeslatod Pacho69 » 18.07.11 11:48 (Po)

No jo, podle té stránky to nefunguje ani na jednom Renaultu... Tak jsem to raději zkusil...
Pacho69
 
Příspěvků: 17
Registrace: 26.04.11 12:54 (Út)

Re: ecoRoute™ HD na různých vozidlech

Odeslatod milkup » 24.07.11 16:04 (Ne)

VW T5 Multivan TDI 128 kW, r.v. 2003 (model 2004) neukazuje polohu škrtiacej klapky a nefunguje diagnostika. Ostatné zobrazuje. Garmin Nuvi 3790 LMT.

Editoval path.cz: přidáno do tabulky v prvním příspěvku.
Naposledy editoval Path dne 25.07.11 10:11 (Po). Počet editací: 1x.
Důvod: Info
milkup
 
Příspěvků: 5
Registrace: 24.07.11 15:55 (Ne)

Re: ecoRoute™ HD na různých vozidlech

Odeslatod janekjankovatej » 25.08.11 6:26 (Čt)

Zdravím Na Citroenu C1 a jelikož je to to samé jako Peugeot 107 a Toyota Aygo funguje se Garmin Mechanic 1.1 pod Androidem jen otáčky motoru. Pokusím se sehnat verzi 1.2 (da se stáhnout jen v USA) třeba to bude lepší.
janekjankovatej
 
Příspěvků: 1
Registrace: 25.08.11 6:19 (Čt)

Re: ecoRoute™ HD na různých vozidlech

Odeslatod Garmin OC Letňany » 26.08.11 19:35 (Pá)

milkup napsal:VW T5 Multivan TDI 128 kW, r.v. 2003 (model 2004) neukazuje polohu škrtiacej klapky a nefunguje diagnostika. Ostatné zobrazuje. Garmin Nuvi 3790 LMT.

Editoval path.cz: přidáno do tabulky v prvním příspěvku.


Jen pro zajímavost. Jakou chybu Vám hlásila řídící jednotka kterou nedokázalo Čidlo rozpoznat?
Mě se načítají všechny chyby z motoru, ale třeba chyba na čidle ABS se neobjeví.
Standa Bureš - vedoucí prodejny
letnany@garmin.cz
Facebook
Obrázek uživatele
Garmin OC Letňany
VIP
 
Příspěvků: 369
Registrace: 28.07.10 14:52 (St)

Re: ecoRoute™ HD na různých vozidlech

Odeslatod milkup » 29.08.11 13:28 (Po)

Diagnostika mi vypíše: "16618 - regulace plniciho tlaku: meze regulace prekroceny" a EcoRoute nič. Sú tam ešte aj iné chyby: rádio; klíma; centrálna elektrika; prídavné topení;
milkup
 
Příspěvků: 5
Registrace: 24.07.11 15:55 (Ne)

Re: ecoRoute™ HD na různých vozidlech

Odeslatod Vlada » 18.09.11 19:47 (Ne)

Subaru Forester 2.0, r.v.2008 (model 2009), nuvi 1490

Vše bez problémů.
Vlada
 
Příspěvků: 1
Registrace: 18.09.11 18:31 (Ne)

PředchozíDalší

Zpět na Garmin: GPS přijímače

Kdo je online

Online uživatelé v tomto fóru: CommonCrawl [Bot] a 2 návštevníci.