ecoRoute™ HD na různých vozidlech

Vše co se týká železa značky Garmin.

Re: ecoRoute™ HD na různých vozidlech

Odeslatod Jerry Scott » 05.02.11 13:36 (So)

DODGE Caravan 2002 - V6 3.3L FLEX FUEL E85 - vše bez problémů Obrázek
Garmin nuvi 1490TV Obrázek
PS: Tímto děkuji Garmin OC Letňany
Jerry Scott
 
Příspěvků: 1
Registrace: 28.01.11 12:51 (Pá)

Re: ecoRoute™ HD na různých vozidlech

Odeslatod Perry » 09.02.11 0:06 (St)

shimi napsal:Volvo XC60 D5 2009, funguje vše, až na ukazatel "throttle position" který je stale na maximální hodnotě.

Volvo XC90 D5 MY2011 opět stejný problém, vše až na throttle.


Shimi, kedže si to testoval na Volve XC60, ktoré všetky budíky je možné z toho dostať. Kedže XC60 nemá vôbec budík s teplotou motora, je možné teplotu motora vidieť na Garmine? A čo taká teplota vo vnútri vozidla alebo obsah palivovej nádrže? Nie je to možné odtiaľ vytiahnúť? Diky.
Perry
 
Příspěvků: 2
Registrace: 08.02.11 23:50 (Út)

Re: ecoRoute™ HD na různých vozidlech

Odeslatod Vojtab » 09.02.11 11:44 (St)

Toyota Corolla 1,4 benzín r.v. 1997 (kulatý světla)
Ecoroute HD nelze připojit, protože nemá konektor OBD II. Tedy aspoň jsem ho nenašel, ale podle roku výroby a předchozích info jej zřejmě ještě ani mít nemůže.
Vojtab
 
Příspěvků: 7
Registrace: 19.01.11 8:55 (St)

Re: ecoRoute™ HD na různých vozidlech

Odeslatod Vojtab » 09.02.11 11:53 (St)

Kia Picanto 1,0 LX+ benzín, r.v. 2004
Funguje perfektně, často sleduju obrazovku Spotřeba paliva s aktuální hodnotou a grafickým průběhem. Potěšilo mne, že mluvená navigace funguje i když mám svoji nuvi 1490T v režimu Ecoroute. Trochu mi vadí chyby v překladu do češtiny (úspora paliva - správně spotřeba paliva).
Budík Poloha plynu má u Kia Picanto rozsah 0 až 80% při max. sešlápnutí k podlaze, ale to je detail, který mi nevadí.
Dlouhodobou spotřebu mám 5,7 l/100, teď na první nádrž s Ecoroute mi ukazuje 5,05. Zatím ujeto asi 200 km od neděle. Kdyby to byla pravda, byl bych maximálně spokojen. Podám časem zprávu.
Vojtab
 
Příspěvků: 7
Registrace: 19.01.11 8:55 (St)

Re: ecoRoute™ HD na různých vozidlech

Odeslatod MiraP » 09.02.11 17:19 (St)

Nissan Almera 1,5 benzín r.v. 2001
Vše funguje jak má. Žádný problém jsem nezjistil, jen opravdu ty samolepky moc nedrží. Ale to už nějak pořeším. Obrázek
MiraP
 
Příspěvků: 2
Registrace: 09.02.11 17:11 (St)

Re: ecoRoute™ HD na různých vozidlech

Odeslatod Paul2081 » 09.02.11 17:54 (St)

To: MiraP Zobrazuje Nisan všechny dostupné údaje.Chci to vyskoušet na Notovi.
Paul2081
 
Příspěvků: 13
Registrace: 09.02.11 15:49 (St)

Re: ecoRoute™ HD na různých vozidlech

Odeslatod MiraP » 09.02.11 20:53 (St)

Dovolím si napsat že o tom vůbec nepochybuji. Myslím si že když to tak dobře funguje na Almeře tak na Note to bude taky. Mám Almeru 2001 Obrázek Nebál bych se.
MiraP
 
Příspěvků: 2
Registrace: 09.02.11 17:11 (St)

Re: ecoRoute™ HD na různých vozidlech

Odeslatod Path » 09.02.11 22:15 (St)

Pro snazší orientaci jsem dosud všechna vámi reportovaná vozidla sepsal do přehledné tabulky, která je k dispozici v prvním příspěvku.
Obrázek uživatele
Path
Site Admin
 
Příspěvků: 3406
Registrace: 15.05.07 23:15 (Út)

Re: ecoRoute™ HD na různých vozidlech

Odeslatod Purple » 10.02.11 9:18 (Čt)

Ford Fiesta (Nová) 1.4 benzin r.v. 2010 - čidlo HD funguje bez problémů, zobrazují se všechny údaje Obrázek, zatím jsem to zkoušel pouze na stojícím autě, takže bez spotřeby. Problémem Obrázekje umístění diagnostické zásuvky OBD II v malé schránce levé spodní části palubní desky u řidiče. Po zapojení čidla nelze schránku uzavřít, umístit čidlo mimo schránku taky nelze vzhledem ke krátkému kabelu čidla. Řešením by asi bylo použití prodlužovacího kabelu pro umístění čidla mimi schránku. DOTAZ - nevíte někdo o tom kde a jak jak takový prodlužovací kabel sehnat?

Purple
Garmin 3597 LM, CN Europe NT 2015.30
Obrázek uživatele
Purple
 
Příspěvků: 54
Registrace: 14.01.11 8:56 (Pá)

Re: ecoRoute™ HD na různých vozidlech

Odeslatod shimi » 10.02.11 20:34 (Čt)

Perry napsal:
shimi napsal:Volvo XC60 D5 2009, funguje vše, až na ukazatel "throttle position" který je stale na maximální hodnotě.

Volvo XC90 D5 MY2011 opět stejný problém, vše až na throttle.


Shimi, kedže si to testoval na Volve XC60, ktoré všetky budíky je možné z toho dostať. Kedže XC60 nemá vôbec budík s teplotou motora, je možné teplotu motora vidieť na Garmine? A čo taká teplota vo vnútri vozidla alebo obsah palivovej nádrže? Nie je to možné odtiaľ vytiahnúť? Diky.



Perry, zatím teplotu uvnitr vozu, nebo objem nádrže Garmin zobrazit neumi, ale teplotu motoru to ukazuje. Podle me je to jen otazka softwaru ktere data to zobrazuje. Takze mozna casem i udaje z klimy Obrázek
shimi
 
Příspěvků: 5
Registrace: 10.10.10 13:22 (Ne)

PředchozíDalší

Zpět na Garmin: GPS přijímače

Kdo je online

Online uživatelé v tomto fóru: CommonCrawl [Bot] a 3 návštevníci.