ecoRoute™ HD na různých vozidlech

Vše co se týká železa značky Garmin.

Re: ecoRoute™ HD na různých vozidlech

Odeslatod Cuba Libre » 21.12.10 10:27 (Út)

MiSta napsal:...po připojení nahlásilo, že "vozidlo je připraveno ke kontrole emisí"...

Jo tak to mi nahlásilo taky, ale dát to vymazat mě nenapadlo Obrázek a ani to nebudu zkoušet , protože to podle mně není chybové hlášení (Auris D4-D 2.0)
Naposledy editoval Cuba Libre dne 22.12.10 10:21 (St). Počet editací: 1x.
Obrázek uživatele
Cuba Libre
 
Příspěvků: 141
Registrace: 20.11.09 17:49 (Pá)

Re: ecoRoute™ HD na různých vozidlech

Odeslatod Garmin OC Letňany » 21.12.10 10:36 (Út)

tuto větu to píše vždy, ale to že vám svítí kontrolka je divné. Píše vám diognostika nějaký kód? Pokud ano, co se zobrazí když na něj kliknete? Zajímal by mě screenshot.
Standa Bureš - vedoucí prodejny
letnany@garmin.cz
Facebook
Obrázek uživatele
Garmin OC Letňany
VIP
 
Příspěvků: 369
Registrace: 28.07.10 14:52 (St)

Re: ecoRoute™ HD na různých vozidlech

Odeslatod MiSta » 21.12.10 14:40 (Út)

Diagnostika nic nepíše, žádný kód, prostě jakoby to bylo v pořádku. Ukazoval jsem to už chlápkovi v servisu, ten říkal, že
jasně to uvidíme zítra až "drátaři udělají kompletní test", ale že mu to připadá jako nějaká "diskonexe kontolky, nebo někde nějaká špína". Jestli jsem to pochopil dobře, pak tu hlášku příště raději nechám být.
Naposledy editoval Path dne 27.02.11 1:54 (Ne). Počet editací: 2x.
Důvod: Odstraněna citace předchozího příspěvku.
MiSta
 
Příspěvků: 4
Registrace: 20.12.10 14:23 (Po)

Re: ecoRoute™ HD na různých vozidlech

Odeslatod MiSta » 22.12.10 11:56 (St)

Tak vše se nakonec v dobré obrátilo. Chyba nebyla v čidle, ani jinde!!! Kontrolka svítila, protože v řídící jednotce bylo nashromážděno velké množství "neškodných hlášek o průběhu spalování", jak mi bylo řečeno, které zapomněli naposledy při prohlídce auta smazat. Takže jen připojili počítač, zjištili, že tam žádné chyby nejsou, jak ukazovalo i čidlo, vymazali ty hlášky a kontrolka nesvítí (za chybu servisu jsem dostal novou lékárničku nutnou od 1. ledna, takže další plus)! Dokonce se ani při opětovném připojení čídla neobjevila hláška, že vozidlo je připraveno na kontrolu emisí.
MiSta
 
Příspěvků: 4
Registrace: 20.12.10 14:23 (Po)

Re: ecoRoute™ HD na různých vozidlech

Odeslatod Purple » 18.01.11 8:44 (Út)

Obrázek
mlog napsal:Škoda Octavia Scout, r.v. 2008 - funkčnost bez problémů.
Kupováno dnes, samozřejmě ještě na parkovišti namontováno. Ukazatele co jsem zatím vyzkoušel tak fungují všechny. Nemohl jsem ale mít v provozu dlouho, protože jak mi bylo sděleno i na prodejně, lepící pásky k upevnění od výrobce spíše nelepí a nechtěl jsem po jejich odlepení riskovat poškození čidla volně visícího od konektoru.
Ale je to pěkná hračka...



Máte nějaké další info o problému s lepícimi pásky? Dotaz u prodejny GARMIN v Praze 6 - obchodník o ničem neví.

Purple
Garmin 3597 LM, CN Europe NT 2015.30
Obrázek uživatele
Purple
 
Příspěvků: 54
Registrace: 14.01.11 8:56 (Pá)

Re: ecoRoute™ HD na různých vozidlech

Odeslatod mlog » 18.01.11 12:22 (Út)

To Purple:
Ono jestli to nebude tím, že ten můj prodejce nebyl jen prodavač, ale i zkušený uživatel... (Zdravím uživatele Garmin OC Letňany)
Když jsem to v půlce prosince kupoval v Garminu v Letňanech, říkal mi, že původní lepící pásky moc nelepí, že on to řešil pomocí suchých zipů, které se používají v modelařině. Jeho tvrzení bylo pravdivé, jak už jsem psal, po nalepení se čidlo odlepilo cca po 15 km. Doma jsem to předělal jinou oboustraně lepící páskou, která lepí mnohem víc, ale stejně se čidlo čas od času odlepí. Zatím jsem ještě neměl čas na to, vymyslet jiné uchycení.
Nevím jaké plasty používá Škodovka, ale pamatuji si, že když jsem do služební Octávie chtěl svého času přilepit kolečko pod držák Garminu, taky to nedrželo, nakonec musela přísavka na sklo. U svého Scouta to mám naštěstí řešeno pomocí držáku nad rádiem.
mlog
 
Příspěvků: 21
Registrace: 08.11.10 21:57 (Po)

Re: ecoRoute™ HD na různých vozidlech

Odeslatod andre.11 » 18.01.11 20:15 (Út)

VW Golf 6 rv. 2010 funguje bez problémů (zatím)....a ty lepicí pásky stojí opravdu zaprd...čidlo neudrží...pořád se to odlepuje
Garmin 3760T Lifetime
andre.11
 
Příspěvků: 9
Registrace: 29.04.10 14:23 (Čt)

Re: ecoRoute™ HD na různých vozidlech

Odeslatod karel55 » 20.01.11 19:07 (Čt)

Škoda Roomster 1,2 r.v 2007 bez problému,jen je nutno udělat díru pro kabel v krytu pojistek, nebo jezdit bez krytu.
karel55
 
Příspěvků: 3
Registrace: 20.01.11 18:48 (Čt)

Re: ecoRoute™ HD na různých vozidlech

Odeslatod Tragedie_v_JZD » 29.01.11 22:54 (So)

Škoda Octavia II, 77kW, dnes koupeno, funkční. Nabízí to asi 9 měřičů, všechny, zdá se, fungují, kromě polohy plynu.

A PS: zrejme mam na skode dobry plast na pristrojovce, ta lepitka, na ktera vsichni nadavaji , drzi jak pribita :)
Garmin DriveLuxe 50 + Garmin Approach S1
Tragedie_v_JZD
 
Příspěvků: 683
Registrace: 19.10.08 20:35 (Ne)

Re: ecoRoute™ HD na různých vozidlech

Odeslatod Mikin » 30.01.11 21:31 (Ne)

Garmin Nuvi 3760T + EcoRoute
Škoda Octavia II 1.9 TDI 77kW
r.v. 2010
Nefunguje pozice plynu (stále 100%)
Neukazuje spotřebu při stojícím autě.
Spokojenost.

Dají se nějak vyhodnocovat data?
Existují nějaké programy pro následné vyhodnocení dráhy a spotřeby či provozu?
Dají se nějak modifikovat budíky (nepotřebuji otáčkoměr do 11000.
Údajně se dá nastavit nějaký mód který učí případně porovnává spotřebu při opakované jízdě po trase?
Jakým stylem máte připevněný napájecí kabel GPS k palubce? (napadly mně přísavky, má někdo nějaké jiný nápad nebo zkušenost?)
Naposledy editoval Mikin dne 20.02.11 16:35 (Ne). Počet editací: 1x.
Mikin
 
Příspěvků: 63
Registrace: 30.01.11 21:13 (Ne)

PředchozíDalší

Zpět na Garmin: GPS přijímače

Kdo je online

Online uživatelé v tomto fóru: Bingbot [Bot], CommonCrawl [Bot] a 3 návštevníci.