ecoRoute HD

Vše co se týká železa značky Garmin.

Re: ecoRoute HD

Odeslatod Purple » 28.07.12 18:11 (So)

I tvrdý reset jsem udělal.
Garmin 3597 LM, CN Europe NT 2015.30
Obrázek uživatele
Purple
 
Příspěvků: 54
Registrace: 14.01.11 8:56 (Pá)

Re: ecoRoute HD

Odeslatod Maloch2 » 28.07.12 21:40 (So)

Mám,úplně stejnou zkušenost.Ukazuje to nesmysly.Strávil jsem s tím čidlem mládí a je to k ničemu.Došel jsem tak daleko že jsem prováděl kalibraci na rovném úseku dálnice při naprosto konstantní rychlosti a konstantním zatížení motoru 3x za sebou pokaždé s odlišným výsledkem.Kalibrace v městském provozu selhala totálně.Vůbec nechápu kde to čidlo tyto hodnoty vůbec bere,ale rozhodně to nečte z řj-nakonec kdyby ano žádná kalibrace by nebyla nutná.Byl to úlet,a to mám už druhé čidlo,to první jsem musel reklamovat protože asi po dvou dnech nebylo schopné navázat spojení s nuvi.Mám 3490 a asi už třetí firmware od doby kdy jsem si čidlo pořídil a nepozoruji žádný rozdíl a už vůbec ne k lepšímu.
Maloch2
 
Příspěvků: 85
Registrace: 16.12.11 20:23 (Pá)

Re: ecoRoute HD

Odeslatod maniac » 04.10.12 20:40 (Čt)

Zdravím, mám navi 2595, auto LR D3, čidlo plně komunikovalo, auto po servisu, vymazané chyby, po opětovném připojení čidla mi pouze bliká zeleně, čidlo nereaguje na reset, může někdo poradit co s tím. Děkuji za každou radu.
maniac
 
Příspěvků: 3
Registrace: 31.12.11 17:21 (So)

Re: ecoRoute HD

Odeslatod Blesk007 » 09.10.13 15:01 (St)

Ahoj, mám dotaz jestli je tady někdo kdo by vlastnil kombinaci přístrojů Kenwood DNX 7280BT a EcorouteHD? Mám problém s detekcí čidla v navigaci (vůbec se mi nezobrazí v menu ecoroute ve spodní liště "připojení HD"). Čidlo je OK (na 1490T běhá) a BT modul v Kenwoodu taky (telefonuje po obou linkách).
Spíš to vidím jako nějaký SW problém ale už mi z toho jde hlava kolem. SW Kenwooda je ten poslední 1.8 a BT 3.30.4
Dobrá rada nad zlato :)
Blesk007
 
Příspěvků: 3
Registrace: 09.10.13 14:33 (St)

Re: ecoRoute HD

Odeslatod thomas007 » 09.10.13 17:08 (St)

problém bude pravděpodobně v tom, že podle dokumentace má sice tenhle Kenwood funkci ecoroute, ovšem softwarovou funkci, ale nepodporuje připojení čidla ecoRoute HD... Teda podle toho co píšou

ecoRoute = funkce v softwaru navigace
ecoRoute HD = podpora čidla


vysvětlení funkce ecoroute u Kenwoodu:
http://www.kenwood-electronics.co.uk/fe ... 951&lang=4
Obrázek uživatele
thomas007
 
Příspěvků: 535
Registrace: 26.10.12 9:26 (Pá)

Re: ecoRoute HD

Odeslatod Blesk007 » 14.10.13 10:56 (Po)

[quote="thomas007"]......nepodporuje připojení čidla ecoRoute HD... Teda podle toho co píšou
ecoRoute = funkce v softwaru navigace
ecoRoute HD = podpora čidla
.........

No podle manuálu k GPS (http://manual.kenwood.com/files/4e37467195d09.pdf) podporuje ale ten se nezabývá samotným připojením. Dokonce je tahle jednotka s EcorouteHD prodávána dohromady a tak by to měla umět. Budu pátrat dál dokud je nezkamarádím :)
ahoj a dík za reakci
Blesk007
 
Příspěvků: 3
Registrace: 09.10.13 14:33 (St)

Re: ecoRoute HD

Odeslatod thomas007 » 14.10.13 12:17 (Po)

No, manuál přímo k tomuhle kousku jsem nenašel. Našel jsem jen info na stránkách o tom že 9280 to umí, u té 7280 jsem to nikde napsané neobjevil. hlavně nemám nikoho kdo má zařízení kenwood k dispozici, čidlo bych měl :bigwink:

Zkus jestli neni k dispozici nějaký update firmwaru pro to zařízení. Dost často je to přidávaný právě až updatem fw.
Obrázek uživatele
thomas007
 
Příspěvků: 535
Registrace: 26.10.12 9:26 (Pá)

Re: ecoRoute HD

Odeslatod Blesk007 » 31.10.13 20:56 (Čt)

Tak FW mám novej ale asi to je vyřešený... :(, čidlo jsem kupoval na základě toho že jsem se v manuálu pro GPS 4xxx/5xxx/7xxx/9xxx dočetl že to bude fungovat (respektive nefunguje pro 4/5) a navíc se to v ČR prodává i pospolu no ale ten manuál byla revize A a v Bčku už doplnili nefunkčnost i pro 7xxx, takže vymalováno :(
Pěkný den
Blesk007
 
Příspěvků: 3
Registrace: 09.10.13 14:33 (St)

Re: ecoRoute HD

Odeslatod OLDA1943 » 31.03.14 17:05 (Po)

Dobrý den.

Chtěl bych poprosit o informaci, jestli ecoRoute HD odebírá proud (případně jaký) i po vypnutí klíče zapalování.

Jde mi o to, jestli při dlouhodobém odstavení automobilu nemůže dojít k vybití akumulátoru vozidla.

Nikde jsem tuto informaci nenašel.

S díky

Olda
GARMIN nuvi 3490LMT
OLDA1943
 
Příspěvků: 44
Registrace: 14.12.13 19:42 (So)
Bydliště: Brno

Re: ecoRoute HD

Odeslatod Mikin » 31.03.14 19:49 (Po)

Pokud se týká odběru, tak čidlo se aktivuje při zapnutí klíče a aji jeho "modré oko" uvedeno v činnost. Pokud se zapalování vypne,tak přestane vysílat i čidlo. Po asi třítýdenní odstávce Oktávky, tak nebyl žádný znatelný pokles při startování. Ovšem každé moderní auto má spoustu jiných spotřebičů (alarm dálkové ovládání atd, které jsou napájeny a mají větší příkon než čidlo v provozu. Každé takové auto má v návodu napsáno, že pokud je odstaveno (není vprovozu) déle než tří týdny až měsíc, tak má být dobijen akumulátor.
Naposledy editoval Mikin dne 01.04.14 6:24 (Út). Počet editací: 1x.
Mikin
 
Příspěvků: 63
Registrace: 30.01.11 21:13 (Ne)

PředchozíDalší

Zpět na Garmin: GPS přijímače

Kdo je online

Online uživatelé v tomto fóru: CommonCrawl [Bot], Google [Bot], Seznam [Bot] a 5 návštevníků.