ecoRoute HD

Vše co se týká železa značky Garmin.

Re: ecoRoute HD

Odeslatod waldauf » 15.05.11 16:38 (Ne)

Todle mi příjde divný. Mě to teďka na střídačku ukazuje správně a chvíli zase špatně (aniž bych to zkoušel nějak vyladit). Navíc, z principu věci, mi přijde divné, že bych okamžitou spotřebu měl nějak dolaďovat. To je přece údaj, který je přečten z řídící jednotky.
waldauf
 
Příspěvků: 6
Registrace: 13.10.10 10:02 (St)

Re: ecoRoute HD

Odeslatod Mikin » 20.11.11 14:02 (Ne)

Tak problémy se spotřebou jsou fuč, prostě nic nezadávat při tankování, raději to odchytat na pár změnách profilu vozidla.
Chtěl jsem se zeptat, existuje software pro systém Android, který používá tohle čidlo, ale nevíte zda něco podobného existuje i třeba na Windows mobile případně do velkých Windows (třeba propojení s noťasem)
Mikin
 
Příspěvků: 63
Registrace: 30.01.11 21:13 (Ne)

Re: ecoRoute HD

Odeslatod balvan » 07.12.11 13:57 (St)

zdravim
je tady nekdo kdo ma pripojeny cidlo k autu s ridici jednotkou EDC15 ? u moji 307sw 2.0hdi 110fap r.v.2003 mi nechce komunikovat cidlo s jednotkou motoru dik za odpovedi
balvan
 
Příspěvků: 2
Registrace: 20.08.11 19:54 (So)

Re: ecoRoute HD

Odeslatod Hunter » 07.01.12 16:38 (So)

Ukazuje vam to taky spotrebu paliva kdyz jedete z kopce pri zarazene rychlosti a bez plynu ? palubak ukazuje 0,0 a cidlo 2,0l testovana na seat leon 1,6 benzin
Hunter
 
Příspěvků: 33
Registrace: 31.12.11 14:29 (So)

Re: ecoRoute HD

Odeslatod Garmin OC Letňany » 07.01.12 18:15 (So)

U benzínových motorů je vždy přísun paliva do motoru kvůli zahřívání katalyzátoru. Naftové motory většinou uzavírají přívod a pak čidlo ukazuje nulu.
Standa Bureš - vedoucí prodejny
letnany@garmin.cz
Facebook
Obrázek uživatele
Garmin OC Letňany
VIP
 
Příspěvků: 369
Registrace: 28.07.10 14:52 (St)

Re: ecoRoute HD

Odeslatod Hunter » 07.01.12 20:39 (So)

aha to jsem nevedel ale jak to ze vetsina palubnich pc ukazuje 0,0l ?
Hunter
 
Příspěvků: 33
Registrace: 31.12.11 14:29 (So)

Re: ecoRoute HD

Odeslatod goast » 06.02.12 16:32 (Po)

kecaj :x
Navi 3597 LMT
goast
 
Příspěvků: 14
Registrace: 15.06.11 23:15 (St)

Re: ecoRoute HD

Odeslatod Maloch2 » 06.03.12 19:52 (Út)

Mám stejný problém.říkal jsem si co to?Palubák nula,nuvi 3.5 l/100km-je to vůbec možný že by si dovolili takhle lhát?Mimochodem pozoruji i nepřesnesnosti co se týká zatížení motoru,polohy plynového pedálu a teploty chladící kapaliny,ale to bych dokázal vysvětlit že řj.měří teplotu jinde než teploměr v přístrojovce.Jinak mám Ford Fokus 2011 1.6 a nikde jsem nenašel jestli je nebo není podporován,nevíte někdo?
Maloch2
 
Příspěvků: 85
Registrace: 16.12.11 20:23 (Pá)

Re: ecoRoute HD

Odeslatod Purple » 27.07.12 19:46 (Pá)

Zdravím, po aktualizaci software NUVI 1490 na verzi 6.10 )a po znovupřipojení čidla ecoRoute HD dle pokynů) začal anavigace zobrazovat nesmyslné údaje o spotřebě (od 400 l/hod při rozjezdu až po cca 15 l/hod při standardní plynulé jízdě), které jsou naprosto rozdílné od úfdajú palubního počítače. Tento "úkaz" nezmizel ani po ujetí cca100 km, ani po resetu čidla, několikanásobném odpojení a připojení k navigaci.Némáte někdo podobnou zkušenost, nebo radu co s tím?
Garmin 3597 LM, CN Europe NT 2015.30
Obrázek uživatele
Purple
 
Příspěvků: 54
Registrace: 14.01.11 8:56 (Pá)

Re: ecoRoute HD

Odeslatod Purple » 28.07.12 16:59 (So)

Samozřejmě, že nová kalibrace byl první krok, který jsem vůbec udělal.
Garmin 3597 LM, CN Europe NT 2015.30
Obrázek uživatele
Purple
 
Příspěvků: 54
Registrace: 14.01.11 8:56 (Pá)

PředchozíDalší

Zpět na Garmin: GPS přijímače

Kdo je online

Online uživatelé v tomto fóru: Brandwatch/Magpie [Bot], CommonCrawl [Bot] a 5 návštevníků.