ecoRoute HD

Vše co se týká železa značky Garmin.

Re: ecoRoute HD

Odeslatod shimi » 09.01.11 16:59 (Ne)

Zjistil jsem zajimavy problém a zatím nemůžu určit kde je vlastně chyba, ale kombinace ecorouteHD+3790 připojené k Volvo XC90 mi občas během jízdy vyhodí hlášku "zjištěno nove vozidlo" a prosí o novou konfiguraci typu paliva a spotřeby, pak vše zase funguje normálně. Včera na cestě Praha - Ostrava se mi to stalo asi 5x. Netuším kde je problém. Čidlo je do konektoru vozidla zasunuté docela napevno takže o rozpojování asi nepůjde, jinak to vypadá že v navigaci nastavení čidla zůstává uloženo, protože hláška zda jde o hybridní vozidlo se v teto situaci neobjevi - máte někdo podobné zkušenosti ?
shimi
 
Příspěvků: 5
Registrace: 10.10.10 13:22 (Ne)

Re: ecoRoute HD

Odeslatod Fyla » 09.01.11 17:07 (Ne)

Me se u V50 nepripojilo cidlo po delsim odstaveni auta (3 tydny na letisti). Pomohlo vysunuti/zasunuti konektoru. Znovupripojeni cidla k navigaci to po me chce jen pri upgradu softwaru, ale nemusim zadavat udaje o vozidle. Vypada to spis na softwarovy problem, nez aby slo primo o auto.
Fyla
 
Příspěvků: 15
Registrace: 03.11.10 15:18 (St)

Re: ecoRoute HD

Odeslatod Milhaus65 » 16.01.11 3:23 (Ne)

Peugeot 407 připojen bez problemů. Jen jsem musel nechat udělat 2 konektor v autě. Ten původní v kastlu pod loketní opěrkou nedovolí zavřít víko.

P.S. Screeny na odkazu na Facebook mají u budíků české popisky , já ne . Kde se to pls nastavuje ?
Nuvi 3597 LTM
Magnetti Marelli RT6
Obrázek uživatele
Milhaus65
 
Příspěvků: 74
Registrace: 03.08.10 19:20 (Út)

Re: ecoRoute HD

Odeslatod Garmin OC Letňany » 17.01.11 9:50 (Po)

Nastavit se to bohužel nikde nedá. Mám teď dva dny volno, ale až budu v práci tak zkusím použít překlad z nuvi 1695 - myslím, že by to mělo fungovat :-)
Standa Bureš - vedoucí prodejny
letnany@garmin.cz
Facebook
Obrázek uživatele
Garmin OC Letňany
VIP
 
Příspěvků: 369
Registrace: 28.07.10 14:52 (St)

Re: ecoRoute HD

Odeslatod karel55 » 20.01.11 18:56 (Čt)

Měl jsem stejný problém.Na tech. podpoře mi dopuručily použít webupdater..Situace se nezlepšila ani po stáhnutí posledních aktualizací.Pomohla až funkce "znovu instalovat současnou verzi ".Ted chodí vše perfektně česky.
(3790)
karel55
 
Příspěvků: 3
Registrace: 20.01.11 18:48 (Čt)

Re: ecoRoute HD

Odeslatod Garmin OC Letňany » 21.01.11 0:28 (Pá)

Tak mohu potvrdit - přenesení češtiny z nuvi 1695 jsem nakonec nezkoušel, ale znovunahrání aktuální verze FW to opravuje a vše je již v češtině
Standa Bureš - vedoucí prodejny
letnany@garmin.cz
Facebook
Obrázek uživatele
Garmin OC Letňany
VIP
 
Příspěvků: 369
Registrace: 28.07.10 14:52 (St)

Re: ecoRoute HD

Odeslatod Fyla » 23.01.11 17:43 (Ne)

Vcera me 3790 zacala ukazovat v kombinaci s ecoRouteHD nesmyslne nizkou spotrebu. Takze jsem bud natankoval raketove palivo, nebo je nekde chyba :-)
Fyla
 
Příspěvků: 15
Registrace: 03.11.10 15:18 (St)

Re: ecoRoute HD

Odeslatod shimi » 25.01.11 0:11 (Út)

S tou spotřebou jsme s kolegou vypozorovali právě přesný opak, u 3790 a volv xc90 a xc60 nám poslední dobou ukazuje zase nesmyslně velkou spotřebu, skoro mi to příjde že je to zpusobeno posledním updatem firmware nebo nejaké jeho součásti co jsem dělal někdy o svátcích, od te doby to ukazuje divně.
shimi
 
Příspěvků: 5
Registrace: 10.10.10 13:22 (Ne)

EcorouteHD a Mondeo 2001

Odeslatod peteneru » 27.01.11 8:08 (Čt)

Ahojky, nemáte někdo zkušenosti, jak čidlo ecorouteHD spolupracuje s vozem Ford Mondeo 2001?? Zvažuji zakoupení, ale nevím, zda do toho mám jít. Díky
peteneru
 
Příspěvků: 6
Registrace: 14.01.11 8:14 (Pá)

Re: ecoRoute HD

Odeslatod syko » 27.01.11 10:23 (Čt)

Je potrebne aby malo koncovku OBDII a malo by to ist . ja mam P 307 r.v.2004 a nie je problém.
syko
 
Příspěvků: 36
Registrace: 25.01.11 16:51 (Út)

PředchozíDalší

Zpět na Garmin: GPS přijímače

Kdo je online

Online uživatelé v tomto fóru: CommonCrawl [Bot] a 4 návštevníci.