Garmin a železniční koleje

Vše co se týká železa značky Garmin.

Garmin a železniční koleje

Odeslatod Zelenina » 19.07.10 14:47 (Po)

Zdravím. Používám Garmin Nuvi 765 Lifetime a mapu Atlas 2010(v 2008 to bylo stejné) a navigace nezobrazuje koleje,a tím pádem ani přejezdy.Předpokládám že v City Navigator Europe to bude stejné.Mapa nastavená na nejvyšší rozlišení. Objeví se tam pouze tehdy,když je přiblížení na maximum a to ještě hodně nevýrazně.Na topo mapě,tam jsou koleje vidět dokonale. Né že by mi to nějak výrazně chybělo,ale při poslední průtrzi mračen bych to uvítal.Navíc neznačené přejezdy tam asi taky nejsou.Máte to taky tak,nebo dělám chybu někde já?Díky.
Zelenina
 
Příspěvků: 5
Registrace: 26.03.10 16:18 (Pá)

Re: Garmin a železniční koleje

Odeslatod Romstar » 19.07.10 15:38 (Po)

Zdravím, 765tky přejezdy ani koleje nezobrazje. Myslím, že je to chyba FW, protože moje stará 660tka s tím nemá žádný problém.
Železniční přejezdy si můžete stáhnout z poi.cz a některé jsou obsaženy i v Nebezpečných místech také na poi.cz
Obrázek uživatele
Romstar
 
Příspěvků: 342
Registrace: 30.08.08 15:54 (So)
Bydliště: Prostějov

Re: Garmin a železniční koleje

Odeslatod Cheetah007 » 19.07.10 21:54 (Po)

U me to same at jedu s ATLASem ci CN....koleje nezobrazi......tomtomy defaultne zobrazi pruhovanou caru kudy vede trat a kdyz ji prejizdim ale garminy ne...v podkladech to asi bude takze chyba spis na strane garminu.....neumela to stara 2xx ci 7xx rada a nova (letosni moely kvuli nizke rozsirenosti zatim nepocitam a myslim ze to bude stejne) 1xxx take ne.
Garmin nüvi 3790 nüMaps Lifetime / CN Europe NT 2012.20 / FW4.30 /
Cheetah007
 
Příspěvků: 54
Registrace: 01.07.10 0:47 (Čt)

Re: Garmin a železniční koleje

Odeslatod Rubic » 20.07.10 8:53 (Út)

Dobrý den, Nuvi765 zobrazuje koleje při největším přiblížení. Jen nevím, k čemu je to dobré, při přejíždění přejezdu musím hledět na signalizaci a vizuální kontrolu situace na trati a ne na navigaci.
Garmin Nuvi 765T, Luxe 50, GE v7.1.4.0
Rubic
 
Příspěvků: 805
Registrace: 05.07.09 14:36 (Ne)

Re: Garmin a železniční koleje

Odeslatod Zelenina » 20.07.10 13:37 (Út)

For Rubic
To že Nuvi765 zobrazuje koleje při největším přiblížení jsme se mohli dočíst v úvodním článku.Pak jsem taky psal,že mi to nějak výrazně nechybí,ale při poslední průtrzi mračen bych to uvítal a to proto,že není vidět dál jak 20 metrů a pokud bych koleje a přejezd viděl na navi už do předu určitě bych zbystřil ještě více.Taky je to výrazný orientašní bod např.při hledání v mapě.Proto ten dotaz.
Romstar na POI jsem to nedohledal.
Zelenina
 
Příspěvků: 5
Registrace: 26.03.10 16:18 (Pá)

Re: Garmin a železniční koleje

Odeslatod Rubic » 20.07.10 14:21 (Út)

Já jsem Tvůj dotaz četl pozorně, tak se nezlob. Ty přejezdy jsou asi uprostřed na 6.straně.
http://www.poi.cz/index.php?poi=kateg1& ... artrow=250
Garmin Nuvi 765T, Luxe 50, GE v7.1.4.0
Rubic
 
Příspěvků: 805
Registrace: 05.07.09 14:36 (Ne)

Re: Garmin a železniční koleje

Odeslatod Path » 20.07.10 15:27 (Út)

Zrovna mám přímo u zdroje rozjednanou aktuální databázi železničních přejezdů. Uvidíme, co se mi dostane do ruky.
Obrázek uživatele
Path
Site Admin
 
Příspěvků: 3406
Registrace: 15.05.07 23:15 (Út)

Re: Garmin a železniční koleje

Odeslatod Cheetah007 » 21.07.10 1:55 (St)

Rubic napsal:Dobrý den, Nuvi765 zobrazuje koleje při největším přiblížení. Jen nevím, k čemu je to dobré, při přejíždění přejezdu musím hledět na signalizaci a vizuální kontrolu situace na trati a ne na navigaci.

Myslim ze je to podobne jako body zajmu....pri navigaci i mimo proste nejsou videt jen pri temer max. priblizeni cca. 50m....pri navigaci to chapu muze to rozpytylovat ale normalni pohled netusim proc se tak garmin rozhosdl
Garmin nüvi 3790 nüMaps Lifetime / CN Europe NT 2012.20 / FW4.30 /
Cheetah007
 
Příspěvků: 54
Registrace: 01.07.10 0:47 (Čt)


Zpět na Garmin: GPS přijímače

Kdo je online

Online uživatelé v tomto fóru: CommonCrawl [Bot], Google [Bot] a 1 návštěvník.