Garmin StreetPilot C510 po upgrade nemá signál

Vše co se týká železa značky Garmin.

Garmin StreetPilot C510 po upgrade nemá signál

Odeslatod josfiala » 18.06.10 16:32 (Pá)

Ahoj,potřeboval bych poradit,Nahrál jsem přes WebUpdater nový sw do StreetPilota C510 konkrétně sw 6.70 a zároveň se upgradoval GPS SW z 2.60 na 3.00.Nyní ale nechce chytit signál.
Jak dostat zpět firmware pro GPS SW na 2.60?
Moc díky za jakoukoliv pomoc.
Josef
josfiala
 
Příspěvků: 27
Registrace: 12.06.09 9:30 (Pá)

Re: Garmin StreetPilot C510 po upgrade nemá signál

Odeslatod Jarous1 » 18.06.10 19:17 (Pá)

Jak dlouho jsi čekal než se ten signál chytne ? Ono už z principu fungování GPS první inicializace (načtení almanachu po jeho vymazání, což se tím updatem GPS FW v drtivě většině případů stane) trvá minimálně 12 minut než se načtou všechny potřebné informace.
Samozřejmostí je s tím jít někam ven, kde je nestíněný výhled na oblohu...
Garmin Oregon 650 + TOPO Czech PRO 2015, TOPO Czech PRO 2013, ATLAS Czech 2013.5, CYKLO Czech 2013
Jarous1
 
Příspěvků: 761
Registrace: 11.09.07 15:37 (Út)

Re: Garmin StreetPilot C510 po upgrade nemá signál

Odeslatod josfiala » 18.06.10 20:01 (Pá)

čekal jsem 2 hodiny na zahradě vedle silnice.A to několikrát.
josfiala
 
Příspěvků: 27
Registrace: 12.06.09 9:30 (Pá)

Re: Garmin StreetPilot C510 po upgrade nemá signál

Odeslatod V12 » 19.06.10 10:05 (So)

Skus pozriet http://www.gawisp.com/perry/streetpilot/c5x0/ jeden z nich to urcite bude. Podla http://www.gpsforum.sk/index.php/topic,2499.0.html bezi tato stranka oficialne s pozehnanim garmin supportu, takze ziadna ciernota.
V12
 
Příspěvků: 175
Registrace: 14.11.07 21:11 (St)

Re: Garmin StreetPilot C510 po upgrade nemá signál

Odeslatod josfiala » 19.06.10 14:57 (So)

Starší firmware přepíše firmware přístroje ,ale ne firmware GPS chipsetu,který stále zůstává na verzi 3.0.
josfiala
 
Příspěvků: 27
Registrace: 12.06.09 9:30 (Pá)

Re: Garmin StreetPilot C510 po upgrade nemá signál

Odeslatod V12 » 19.06.10 18:51 (So)

Hmmm, tak to je zle, velmi zle. Zeby sa minulorocna choroba sialenych Nuvi rozsirila aj na StreetPiloty ? Ak Ti nepomohol starsi fw, ktory nedowngradoval GPS chipset, pomoze uz iba servis. A obavam sa, ze to bude priserne drahe, takze sa viac oplati nakup noveho GPS.
V12
 
Příspěvků: 175
Registrace: 14.11.07 21:11 (St)

Re: Garmin StreetPilot C510 po upgrade nemá signál

Odeslatod Tragedie_v_JZD » 19.06.10 20:49 (So)

Jarous1 napsal:Jak dlouho jsi čekal než se ten signál chytne ? Ono už z principu fungování GPS první inicializace (načtení almanachu po jeho vymazání, což se tím updatem GPS FW v drtivě většině případů stane) trvá minimálně 12 minut než se načtou všechny potřebné informace.
Samozřejmostí je s tím jít někam ven, kde je nestíněný výhled na oblohu...


dovolil bych si nesouhlasit... NENI to minimalne 12 minut.... je to spis "AZ 12 minut". muze to byt i podstatne rychlejsi :)
Garmin DriveLuxe 50 + Garmin Approach S1
Tragedie_v_JZD
 
Příspěvků: 683
Registrace: 19.10.08 20:35 (Ne)

Re: Garmin StreetPilot C510 po upgrade nemá signál

Odeslatod czhory » 03.10.10 17:41 (Ne)

Zdravicko, muzete mi poradit? byl jsem celkem sikovnej a vymazal jsem komplet navigaci Garmin street pilot c510. vubec se mi pres USB neprihlasi k PC.... da se to napravit?? =) Diky.... jira
czhory
 
Příspěvků: 1
Registrace: 03.10.10 17:37 (Ne)

Re: Garmin StreetPilot C510 po upgrade nemá signál

Odeslatod Path » 03.10.10 17:57 (Ne)

Pokud jste odstranil všechny soubory, pak to není zase až tak snadné. Bude potřeba opětovně zavést firmware, namapovat FTL (Flash Translation Layer) zpět na disk a zavést soubory ze zálohy nebo jiného přístroje. Snad vám pomohou v servisu.
Obrázek uživatele
Path
Site Admin
 
Příspěvků: 3406
Registrace: 15.05.07 23:15 (Út)


Zpět na Garmin: GPS přijímače

Kdo je online

Online uživatelé v tomto fóru: CommonCrawl [Bot], Google [Bot] a 1 návštěvník.