GPS nelze odemknout mapy

Vše co se týká železa značky Garmin.

Re: GPS nelze odemknout mapy

Odeslatod Path » 28.05.10 9:37 (Pá)

Spíš to bude tím, že se nejedná o přístroj, který byl na trh dodán přes českého distributora a logicky tedy nebude v databázi garmin.cz. V takovém případě nebude možné mapu Atlas a Topo bez zakoupení použít.
Obrázek uživatele
Path
Site Admin
 
Příspěvků: 3406
Registrace: 15.05.07 23:15 (Út)

Re: GPS nelze odemknout mapy

Odeslatod blanro » 28.05.10 9:46 (Pá)

Ještě jen tak pro zajímavost, napsali mi: Česká databáze nemá svoje registrační čísla, ty si dam zadávají uživatelé sami. pokud jste pristroj neregistrovala na toto vyrobni cislo, pak zcela logicky bude cislo chybne. Pristroje si registruji uzivatele sami na zaklade registracniho cisla mapy.
Tzn., že když nemám ani registr. číslo mapy, tak už mi s tím nepomůže asi nikdo.
Musím zjistit, odkud byla GPS dovezena, a jestli už ji někdo používal, protože v ní chybí papír s údaji (právě toto reg. č. mapy).
blanro
 
Příspěvků: 13
Registrace: 26.05.10 20:51 (St)

Re: GPS nelze odemknout mapy

Odeslatod Kozleek » 28.05.10 9:48 (Pá)

Jak již bylo řečeno, důvod bude ten, že se jedná o přístroj, který není z distribuce Picodas. Poptal bych se svého prodejce.
Kozleek
 
Příspěvků: 2
Registrace: 02.03.10 15:32 (Út)

Re: GPS nelze odemknout mapy

Odeslatod Path » 28.05.10 9:50 (Pá)

blanro: Na Vašem místě bych se spíš soustředil na aktualizaci mapy Evropy. Jakou verzi Evropy máte v navigaci instalovanou? Nástroje >> Nastavení >> Mapa >> Info
Obrázek uživatele
Path
Site Admin
 
Příspěvků: 3406
Registrace: 15.05.07 23:15 (Út)

Re: GPS nelze odemknout mapy

Odeslatod blanro » 28.05.10 10:04 (Pá)

Ano ano, už na tom pracuji. Mám City Navigator Europe NT. Pokud byla GPS vyrobena v cizině, potom ani nemůže mít české reg. č. mapy. Takže to budu zkoušet jinak.
Díky!
blanro
 
Příspěvků: 13
Registrace: 26.05.10 20:51 (St)

Re: GPS nelze odemknout mapy

Odeslatod W-Sally » 10.06.10 20:05 (Čt)

blanro napsal:Odemykací klíče jsou pro jiné ID, než je moje. Nechápu tedy, proč mi tyto klíče vygenerovaly po zadání výrobního čísla mého přístroje.

Kdysi při zakoupení první GPS a první aktualizaci mapy se mi podařilo přesně to samé. Nejhorší bylo, že se mi to povedlo při služebce. Naštěstí jsem cestu znal. Ale řešil jsem to telefonicky přes FONS, kde jsem aktualizaci map zakoupil a nakonec se to vzájemnou pomocí a součinností povedlo. Oni se na ty klíče dostanou a dá se to spravit. Nebo na GPS centru. Raději jsme obětoval penízky a GPS fungovala. I když se, mrška, občas se mnopu dohaduje.
W-Sally
 
Příspěvků: 25
Registrace: 27.02.09 10:08 (Pá)

Předchozí

Zpět na Garmin: GPS přijímače

Kdo je online

Online uživatelé v tomto fóru: CommonCrawl [Bot], Google [Bot] a žádný návštěvník.