Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Vše co se týká železa značky Garmin.

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod LiborH » 10.10.12 20:31 (St)

Nemáte někdo zkušenost s reklamací blbnoucího tlačítka na 3760? Zhruba po roce začalo zlobit tím způsobem, že v chladnějším počasí se navi třeba ani nezapnula, protože to tlačítko ani nešlo zmáčknout. Nepo lépe řečeno hmatově působí jako trvale zmáčknuté - prostě mu chybí krok. Když je teplo, tak je to lepší, ale srovnáním s novým kusem na prodejně jsem konstatoval, že je fakt nemocné a potřebuje vyměnit. Tak jsem ho odnesl do DATAARTu na reklamaci a po třech týdnech mi napsali, že reklamace byla zamítnuta.

To se rozhodl nějaký prodavač v DATAARTu,, nebo to poslali do nějakého GARMIN servisu a tam to zamítli? Vůbec nevím, kde sedí ten blb, který nevidí jasně popsanou závadu a co s tím mohu dělat dál?

Osobně bych si to tlačítko klidně zvládl i vyměnit, ale zatím je to v záruce a navíc jsem zatím moc nevyzkoumal, jak do toho rozumně bez poškození vlézt.

Máte někdo nějakou zkušenost? Díky
Obrázek uživatele
LiborH
 
Příspěvků: 42
Registrace: 20.09.10 23:20 (Po)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod Mikin » 15.11.12 20:37 (Čt)

Zdravím pánové,
mám 3760 a v ní nahranou CNEU, na kartě mám Topo a Atlas, při aktualizaci Firmware mně to napsalo že mně schází cca 10MB paměti a že mám kontaktovat podporu. Co s tím. Mám pomazené klávesnice jazyky atd
Mikin
 
Příspěvků: 63
Registrace: 30.01.11 21:13 (Ne)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod LiborH » 15.11.12 22:00 (Čt)

Osobně jsem to řešil tak, že jsem z CNE vybral jenom to co mi k něčemu potenciálně je a sestavul mapu z ČR a okolních států. Nepředpokládám, že bych v dohledné době jel do Turecka, Albánie a na podobné destinace. Tím se mapa zmenší klidně o GB a nemáš problém.
Obrázek uživatele
LiborH
 
Příspěvků: 42
Registrace: 20.09.10 23:20 (Po)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod eidz » 16.11.12 5:54 (Pá)

Mikin napsal:Zdravím pánové,
mám 3760 a v ní nahranou CNEU, na kartě mám Topo a Atlas, při aktualizaci Firmware mně to napsalo že mně schází cca 10MB paměti a že mám kontaktovat podporu. Co s tím. Mám pomazené klávesnice jazyky atd

1) udělej si backup - stačí obyčejné kopírování na jiné médium. Ono při promazávání to někdy člověk přežene a pak se hodí backup
2) maž - helpy, jazyky, atd. V navigaci je spousta prkotin, které nevyužiješ
3) pak tam můžou být nějaké staré věci z minulých update map, ale to chce vyšší dívčí, věřím, že v bodu 2 dosáhneš cíle .-)
Garmin nüvi 3790T - minulost
Garmin nüvi 765T - minulost
Obrázek uživatele
eidz
 
Příspěvků: 353
Registrace: 11.08.09 14:48 (Út)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod mirasek » 20.11.12 2:10 (Út)

Ahoj, dnes jsem byl na ceste do holandska a vsimnul jsem si ze jsem na trase po ktere jsem jel uz nekolikrat na navi nebyla zapsana ta modra cara ze uz jsem tam nekdy jel. Nevite jestli se zapisujejen treba jen 2000km, nebo v cem by mohl byt problem? Nekde to zapsany mam a nekde ne. Dekuji za odpoved
mirasek
 
Příspěvků: 11
Registrace: 15.06.11 21:05 (St)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod Mikin » 20.11.12 11:17 (Út)

Projeté trasy se ukládají ve složce GPX do souboru Current.gpx a potom pokud má soubor velikost cca 2MB tak se zálohuje do souboru číslo.GPX. Tyto soubory si potom můžeš prohlédnout když je nátáhneš do MS, BC nebo GoogleMaps nebo GoogleEarth.
Ovšem nevím, jak se tenhle mechanismus chová pokud máš málo místa v ramce případně pokud resetuješ tovární nastavení. Další věcí je, že nemusíš mít ukládání trasy zaplé, nebo pokud jsi ho třeba předtím nevypnul jestli se to nevymazalo.
Mikin
 
Příspěvků: 63
Registrace: 30.01.11 21:13 (Ne)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod Fyla » 09.12.12 17:41 (Ne)

header009 napsal:Jestli to jde takhle jednoduše udělat 3490 z 3790 tak to je pecka možná taky vyzkouším
otázka co na to my.garmin.com

Vcera jsem preflesnul svoji 3790, my.garmin.com na to v pohode. Dal se hasi jako 3790 se spravnym seriovym cislem i se vsemi LifeTime updaty map, ale softwarove aktualizace stahuje pro 3490. Smartphone link a vsechny ostatni "novinky" funguji na vybornou.
Fyla
 
Příspěvků: 15
Registrace: 03.11.10 15:18 (St)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod chyki » 14.12.12 14:34 (Pá)

Fyla prosím, hoďte sem nejaký postup, návod ako to všetko správne urobiť. Ďakujem
chyki
 
Příspěvků: 31
Registrace: 09.03.11 18:03 (St)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod mlog » 14.12.12 15:21 (Pá)

chyki napsal:hoďte sem nejaký postup, návod ako to všetko správne urobiť. Ďakujem

Začátkem července jsem přeflashoval a veškeré informace jsem čerpal odtud. Jsou tam i odkazy na potřebný soft. Jo a myslím, že je třeba se zaregistrovat. Ať se zadaří. A jak už tu bylo několikrát zmíněno, na LifeTime to vliv nemá.
http://www.noeman.org/gsm/garmin-receivers-firmwares/240244-transform-nuvi-37xx-nuvi-34xx-dummies.html
mlog
 
Příspěvků: 21
Registrace: 08.11.10 21:57 (Po)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod chyki » 15.12.12 10:30 (So)

Takže som sa zaregistroval na http://www.noeman.org/gsm/garmin-receiv ... mmies.html
Ďalej aby som mohol čítať príspevky a odkazy na súbory, mám napísať minimálne 10 príspevkov. Nakoľko po anglicky neviem ani ceknúť, musím hľadať iný spôsob. Ale ďakujem mlogovi za pomoc.
Naposledy editoval chyki dne 20.12.12 13:33 (Čt). Počet editací: 1x.
chyki
 
Příspěvků: 31
Registrace: 09.03.11 18:03 (St)

PředchozíDalší

Zpět na Garmin: GPS přijímače

Kdo je online

Online uživatelé v tomto fóru: Bingbot [Bot], CommonCrawl [Bot] a žádný návštěvník.