Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Vše co se týká železa značky Garmin.

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod BLooDiK » 01.07.10 12:36 (Čt)

Path napsal:Dělá to i poslední verze MapSource, resp. 6.16.2?
.

Takze zpet a znovu ... udelal jsem vse nekolikrat na cisto. Pokud jsou vsechny mapy v gmapsupp.img (a je jedno, ze ktereho programu nahravate MS nebo MI), pak jdou zapinat/vypinat pouze vsechny najednou (vypnete jednu, vratite se do MyMaps a jsou vypnute vsechny ... a naopak).
Znovu jsem take nacisto zkusil postup "kazda zvlast a prejmenovat" (viz psal take Romstar) a tento postup =funguje= ... nevim proc to pred tim bralo pouze jednu, mozna byla na vine delka jmena souboru (byla vic jak standartnich 8 znaku, ale to se jen dohaduji) ... kazdopadne topo.img a atlas.img v adresari /map funguje tak jak ma.
So long and thanks for all the fish ...
Obrázek uživatele
BLooDiK
 
Příspěvků: 19
Registrace: 24.06.10 10:29 (Čt)
Bydliště: Praha

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod BLooDiK » 01.07.10 17:48 (Čt)

Tak musim rict, ze jsem to vzdal ... vyzkousel jsem uz vsechny figle, co za ty leta s POI znam a vysledek ? Slusne receno zadny ... to co na vedle na stole polozene 765 normalne funguje (a funguje na ni vetsina z mych pokusu, dokonce i nektere slusne harakiri), na to 3790 z vysoka s**e ... za me musim rict, ze 3790 parametr <link href> v POI gpx proste ignoruje (a to jak mp3, tak obrazky). Pokud nekoho jeste neco napada, budu vdecny, uz na to nemam nervy :) , cekam na update FW a v klidu si jezdim jen s tim otravnym "pipanim" :)
So long and thanks for all the fish ...
Obrázek uživatele
BLooDiK
 
Příspěvků: 19
Registrace: 24.06.10 10:29 (Čt)
Bydliště: Praha

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod Path » 01.07.10 17:52 (Čt)

Pokud to nepřehraje ani klasický wav, bude zakopaný pes ve firmware.
Obrázek uživatele
Path
Site Admin
 
Příspěvků: 3406
Registrace: 15.05.07 23:15 (Út)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod Tragedie_v_JZD » 01.07.10 17:57 (Čt)

Klasicky garmin ... prvni firmware vetsinou stoji za starou backorku :)
Garmin DriveLuxe 50 + Garmin Approach S1
Tragedie_v_JZD
 
Příspěvků: 683
Registrace: 19.10.08 20:35 (Ne)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod BLooDiK » 01.07.10 22:15 (Čt)

Tak tak ... ale protoze sem s tim samozrejme pocital, tak me to ani nejak netrapi :) proste klasika.
Naposledy editoval Path dne 27.02.11 1:54 (Ne). Počet editací: 2x.
Důvod: Odstraněna citace předchozího příspěvku.
So long and thanks for all the fish ...
Obrázek uživatele
BLooDiK
 
Příspěvků: 19
Registrace: 24.06.10 10:29 (Čt)
Bydliště: Praha

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod Tragedie_v_JZD » 01.07.10 22:25 (Čt)

Nutno ale rict, ze nemoznost importu tras z mapsource je i na to, ze je to prvni verze mapsource, ponekud nestastna :)
Garmin DriveLuxe 50 + Garmin Approach S1
Tragedie_v_JZD
 
Příspěvků: 683
Registrace: 19.10.08 20:35 (Ne)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod Tragedie_v_JZD » 01.07.10 22:54 (Čt)

Hmm.. a i navigace u "multipoint" cest je nejaka divna.. kdyz chci jet po nejake multibodove rase, tak po zacatku navigace po me chce vybrat, do ktereho bodu chce navigovat.. a pak rpsote jede do daneho bodu po nejkratsi trase... je to nejake divne .
Garmin DriveLuxe 50 + Garmin Approach S1
Tragedie_v_JZD
 
Příspěvků: 683
Registrace: 19.10.08 20:35 (Ne)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod Pitrs81 » 02.07.10 6:53 (Pá)

Tahle jednoduše geniální věc mi naopak u Nuvi 1490T chybí. A víte na co se to např. hodí? Když si třeba vzpomenu pozdě zapnout navigaci a už mám první bod plánované trasy za sebou - potom by se mi navigování hodilo až od druhého. Protože ale tohle 1490 neumí, tak musím jít do tras, z trasy první bod odmazat a pak dát teprve navigovat po této upravené trase. Navíc pokud je to trasa, ktreou chci mít uloženou, tak ji pak ještě musím opravit do původního stavu. Prostě je to otravné.
Naposledy editoval Path dne 27.02.11 1:54 (Ne). Počet editací: 2x.
Důvod: Odstraněna citace předchozího příspěvku.
Pitrs81
 
Příspěvků: 33
Registrace: 22.04.10 11:28 (Čt)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod Path » 02.07.10 8:54 (Pá)

Zajímavé, že 37xx je snad první navigace téhle společnosti, která opravdu respektuje zaškrtnutou volbu: vyhýbat se dopravě. Pokud při přepočítání trasy jsou alternativní cesty, pak zvolí trasu nezatíženou dopravou, kdežto nuvi 1xxx je to úplně jedno.

Tragedie_v_JZD napsal:Hmm.. a i navigace u "multipoint" cest je nejaka divna.. kdyz chci jet po nejake multibodove rase, tak po zacatku navigace po me chce vybrat, do ktereho bodu chce navigovat.. a pak rpsote jede do daneho bodu po nejkratsi trase... je to nejake divne .


Ať to pochopím správně... že nerespektuje průjezdní body?
Obrázek uživatele
Path
Site Admin
 
Příspěvků: 3406
Registrace: 15.05.07 23:15 (Út)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod Tragedie_v_JZD » 02.07.10 9:38 (Pá)

mel jsem to na mysli tak, ze kdyz uz si teda tu trasu naklikam v navigaci a mam ji tedy v trasach a dam "navigovat" po teto trase, tak se me navigace zepta, do ktereho z bodu po te trase chci navigovat. ten vyberu, a navigace me pak naviguje nejkratsi cestou do vybraneho bodu.... takze pravdepodbne nove pojeti garminiho planovani po vice bodech je takove, ze v kazdem bode bude muset clovek rucne vybrat, ze chce dalsi bod :(
Garmin DriveLuxe 50 + Garmin Approach S1
Tragedie_v_JZD
 
Příspěvků: 683
Registrace: 19.10.08 20:35 (Ne)

PředchozíDalší

Zpět na Garmin: GPS přijímače

Kdo je online

Online uživatelé v tomto fóru: CommonCrawl [Bot] a 4 návštevníci.