Dobrý den, s registrováním to nesouvisí, udělejte co doporučuje eidz, asi na 6 hodin. Jak to popisujete, vypadá to, že jste pouze vypnul motor klíčkem a nechal Nuvi v držáku. U většiny osobních aut pak napájecí napětí v zásuvce není a baterku v Nuvi si vybíjíte přes prvky v napájecím kabelu.
chyki napsal:Bola nabitá na 100%. V aute ju mám vždy v nabíjaní. Skúšal som ju pripojiť k PC, bohužiaľ ju neregistrovalo.
Komu není rady, tomu není pomoci. Taky ji mám vždy nabitou, ale už jsem 1x řešil, že nešla absolutně zapnout. Totálně se vybila. Nevím jak, nevím proč, nepodařilo se mi nasimulovat, aby to udělala znovu.
Práve som prišiel z práce domov a idem ešte skúsiť vašu radu páni. Mohlo by to pomôcť. Keď som pred chvíľou pripojil nuvi k PC, tak sa na pár sekúnd zjavil nápis garmin, ako keby sa chcela naštartovať. Uvidíme...
U mě aktivní držák v autě funguje tak, že když tam navigaci nacvaknu a mám držák nezapojený do 12 V, tak navigace hlásí, že je připojená v aktivním držáku a že je třeba mít zdroj externího napájení.
Tak, po osem hodinovom nabíjaní cez usb port z PC sa ráno nuvi naštartovala, ale len v aute. Takže napätie v zásuvke auta je. Zatiaľ ju tlačitkom nezapnem. Ešte ju pravdepodobne skúsim nabíjať dlhšie. No vaša rada určite pomohla. ĎAKUJEM. Čo sa týka držiaku v aute, tak to isté ako napísal eidz. Ešte by som mal dopísať, že nuvi po stopnutí motora auta z držiaku zakaždým vyberám.
Díky za informaci, že má 3790 takovou kontrolu napájecího řetězce, to jsem nevěděl. Pokud můžete s Nuvi projet v autě, tam se Vám dobije baterie v Nuvi rychleji než z USB v PC.