mirasek napsal:Takze se vloudila jedna chyba u me navi. Jel jsem z Holandska a doprava me stahla na objizdku a od te doby nefungovala kilometraz do odbocky a na jakou ulici se bude odbocovat, bylo tam jen po jake ulici jedu jako kdyz se pusti mapa bez zadani trasy. Hlasova navigace fungovala. Stacilo zrusit zadani trasy a zadat znova a vse ok. Jeste jedna vec, vcera jsem zapnul pouze atlas a zadal jsem trasu Decin-Praha (konkretni adresa) a vypocitavani trvalo silene dlouho. Muze na to mit vliv pouziti v interieru? je to normalni? Stalo se to uz nekomu? diky za odpovedi
LiborH napsal:Nějak jsem skoro na rok zůstal u FW 3.90 a nemám s ním výrazné problémy (tím myslím to, že těch pár chyb a problémů je u Garmina běžné a očekávané).
Má cenu upgradovat na nějakou aktuální verzi? Jsou přínosy větší než nově zavlečené chyby? Může to prosím někdo nějak jednoduše zhodnotit?
Díky
BorekB napsal:Když už se tu mluví o podivném plánování, nechápu, jak si může Garmin myslet, že centrum Prahy projedu rychlostí 50 km / h. Software může mít chybky, ale tohle je bota jak blázen.
Online uživatelé v tomto fóru: CommonCrawl [Bot] a 1 návštěvník.