Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Vše co se týká železa značky Garmin.

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod mirasek » 30.11.11 10:55 (St)

Takze se vloudila jedna chyba u me navi. Jel jsem z Holandska a doprava me stahla na objizdku a od te doby nefungovala kilometraz do odbocky a na jakou ulici se bude odbocovat, bylo tam jen po jake ulici jedu jako kdyz se pusti mapa bez zadani trasy. Hlasova navigace fungovala. Stacilo zrusit zadani trasy a zadat znova a vse ok. Jeste jedna vec, vcera jsem zapnul pouze atlas a zadal jsem trasu Decin-Praha (konkretni adresa) a vypocitavani trvalo silene dlouho. Muze na to mit vliv pouziti v interieru? je to normalni? Stalo se to uz nekomu? diky za odpovedi
mirasek
 
Příspěvků: 11
Registrace: 15.06.11 21:05 (St)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod BorekB » 30.11.11 11:20 (St)

Když už se tu mluví o podivném plánování, nechápu, jak si může Garmin myslet, že centrum Prahy projedu rychlostí 50 km / h. Software může mít chybky, ale tohle je bota jak blázen.
BorekB
 
Příspěvků: 28
Registrace: 08.06.11 17:48 (St)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod Romstar » 30.11.11 13:12 (St)

mirasek napsal:Takze se vloudila jedna chyba u me navi. Jel jsem z Holandska a doprava me stahla na objizdku a od te doby nefungovala kilometraz do odbocky a na jakou ulici se bude odbocovat, bylo tam jen po jake ulici jedu jako kdyz se pusti mapa bez zadani trasy. Hlasova navigace fungovala. Stacilo zrusit zadani trasy a zadat znova a vse ok. Jeste jedna vec, vcera jsem zapnul pouze atlas a zadal jsem trasu Decin-Praha (konkretni adresa) a vypocitavani trvalo silene dlouho. Muze na to mit vliv pouziti v interieru? je to normalni? Stalo se to uz nekomu? diky za odpovedi


Zdravím, pokud jste neměl v interieru aktivovaný simulátor, tak je docela normální, že bude výpočet hodně dlouhý a nakonec nemožný.
Obrázek uživatele
Romstar
 
Příspěvků: 342
Registrace: 30.08.08 15:54 (So)
Bydliště: Prostějov

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod mirasek » 30.11.11 13:14 (St)

Jo to si ted nepamatuju. Mozna ne, protoze jsem si rikal ze mi to po nenalezeni signalu nabidne samo zapnuti simulatoru. A mozna to neprobehlo. Zitra zkusim znova. Diky
mirasek
 
Příspěvků: 11
Registrace: 15.06.11 21:05 (St)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod eidz » 02.12.11 14:57 (Pá)

LiborH napsal:Nějak jsem skoro na rok zůstal u FW 3.90 a nemám s ním výrazné problémy (tím myslím to, že těch pár chyb a problémů je u Garmina běžné a očekávané).

Má cenu upgradovat na nějakou aktuální verzi? Jsou přínosy větší než nově zavlečené chyby? Může to prosím někdo nějak jednoduše zhodnotit?

Díky

Např. legální upgrade map CN ani nejde udělat, bez povýšení firmware. A hlavní přínos je, že fixují pády a nestabilní režim. Což mi občas při navigování navigace šla do restartu. Super věc, hlavně ve městě :-(
Garmin nüvi 3790T - minulost
Garmin nüvi 765T - minulost
Obrázek uživatele
eidz
 
Příspěvků: 353
Registrace: 11.08.09 14:48 (Út)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod mikr » 04.12.11 18:15 (Ne)

Dobrý den, mám 3790 vše OK. Včera jsem však zjistil, že přestalo fungovat napájení na GTM 35. Přestala svítit kontrolka a navy jede z baterky. Zatahal jsem za kabel u zásuvky a začalo to blikat. Mám dojem, že bude uvolněný kontakt nebo prasklý vodič. Problém je, že nevím jak rozdělat tu zásuvku. Pojistku jsem vyndal ale, dál nevím jak. Prosím poraďte. Děkuji. :(
Naposledy editoval mikr dne 05.12.11 7:23 (Po). Počet editací: 1x.
Garmin 660,760,765,3790,3490,3597
mikr
 
Příspěvků: 29
Registrace: 04.12.11 18:06 (Ne)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod Garmin OC Letňany » 04.12.11 21:54 (Ne)

vadný kabel se dá normálně reklamovat tam kde jste navigaci koupil.
Standa Bureš - vedoucí prodejny
letnany@garmin.cz
Facebook
Obrázek uživatele
Garmin OC Letňany
VIP
 
Příspěvků: 369
Registrace: 28.07.10 14:52 (St)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod mikr » 05.12.11 7:22 (Po)

Navigaci jsem koupil z druhé ruky na Aukru. Takže reklamace je docela vylouč.
Garmin 660,760,765,3790,3490,3597
mikr
 
Příspěvků: 29
Registrace: 04.12.11 18:06 (Ne)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod mikr » 18.12.11 12:09 (Ne)

Nedbaje rad moudrých(Picodas-to se neopravuje kupte nový) jsem rozloupnul zásuvku od GTM. Zde jsem objevil odizolovaný drát který zkratoval připojení. Drát jsem zabalil a vše funguje jak má. Nevím jestli to je anténa k TR nebo co, hlavně že to funguje.
Garmin 660,760,765,3790,3490,3597
mikr
 
Příspěvků: 29
Registrace: 04.12.11 18:06 (Ne)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod Tragedie_v_JZD » 18.12.11 19:56 (Ne)

BorekB napsal:Když už se tu mluví o podivném plánování, nechápu, jak si může Garmin myslet, že centrum Prahy projedu rychlostí 50 km / h. Software může mít chybky, ale tohle je bota jak blázen.


a co je na tom zvlastniho? je to ulice ve meste a tam je limit 50kmh . garmin a vyrobci map to nerozlisuji podle toho, jestli to je v praze, nebo v zapadakove, ale jestli je to silnice ve meste nebo mimo mesto a limit 50 nebo 90.
Garmin DriveLuxe 50 + Garmin Approach S1
Tragedie_v_JZD
 
Příspěvků: 683
Registrace: 19.10.08 20:35 (Ne)

PředchozíDalší

Zpět na Garmin: GPS přijímače

Kdo je online

Online uživatelé v tomto fóru: Bingbot [Bot], CommonCrawl [Bot] a 8 návštevníků.