Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Vše co se týká železa značky Garmin.

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod Path » 22.08.11 9:44 (Po)

Rop napsal:Jenom takový hloupý dotaz ... nešlo by na mapu dostat tlačítko Mute třeba místo tlačítka (ikony) ecoRoute?

To bohužel nejde.
Obrázek uživatele
Path
Site Admin
 
Příspěvků: 3406
Registrace: 15.05.07 23:15 (Út)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod syko » 25.08.11 9:03 (Čt)

Bohuzial, tak ako pise Path. avsak modeli rady 2xx5 a 34xx túto moznost mat budu. ;)
syko
 
Příspěvků: 36
Registrace: 25.01.11 16:51 (Út)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod mirasek » 24.09.11 9:42 (So)

Tak tento tyden najeto s 3790lmt 2300km. Jen jedna chyba. V C. Budejovicich jsem zadal vest domu a behem 3 vterin mapa zbelala. Stacilo zrusit zadani, zadat znova, a vse v poradku. Jinak navadeni je perfektni, ani jeden zadrhel.
mirasek
 
Příspěvků: 11
Registrace: 15.06.11 21:05 (St)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod monter » 03.10.11 16:09 (Po)

Prosím zkušené o radu
Protože se mi neukazovaly náhledy křižovatek u CN 2012.20, chtěl jsem ji nainstalovat znovu. Při inst. mi
to hlásilo, že je v přístroji málo místa. Odstranil jsem Atlas, Topo, i adresy a taky nepotřebné texty, hlasy atd. a pořád to hlásí málo místa v přístroji. Smazal jsem tedy části Evropy (Portugal,Španěl, Švédsko atd. a nechal tam jen 1,26 Gb mapy CN 2012.20. V PC mi to ukazuje že mám 3,18 volného místa a 4,10 využitého místa (i když tam je jen 1,26 mapy a pár malých soborů, celkem asi 2 Gb). Přesto to píše stále málo místa v přístroji. Prosím poraďte jak dál ?
Nuvi 3790T LT, CN 2018.20, Nikon D750, N16-35, N70-200 VRII, T24-70, ONE+3T
monter
 
Příspěvků: 57
Registrace: 08.04.08 22:02 (Út)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod mege » 03.10.11 17:59 (Po)

Zdravím, používám tento model v Londýně a to zhruba 8 hodin denně. Po aktualizaci software se začal u navigace vyskytovat tento problém: Dochází k samovolnému restartu a to několikrát během zmiňovaných 8 hodin provozu, což je velice nepříjemné. Nevím jestli to je chyba navigace a mám ji reklamovat nebo v čem může být problém? Jak postupovat dále?

Díky za odpověď.
mege
 
Příspěvků: 11
Registrace: 10.06.11 13:43 (Pá)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod Path » 03.10.11 21:14 (Po)

monter: asi bude nejlepší, když přiložíte report z vaší navi v txt souboru. Tady je ukázka příkazu pro export do txt: viewtopic.php?p=12192#p12192

mege: Nemáte aktivní více jak jednu mapu? Jaké POI jste do navigace doinstalovával? Pokud budou problémy přetrvávat, asi proveďte downgrade na vámi otestovanou a funkční verzi firmware (ke stažení někde v tomto vlákně).

(8 hodin denně v Londýně??)
Obrázek uživatele
Path
Site Admin
 
Příspěvků: 3406
Registrace: 15.05.07 23:15 (Út)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod monter » 04.10.11 6:33 (Út)

Path - Posílám vámi požadovaný report, Doufám, že je to správně. Přes PC jsem vyloženě laik.
Nemáte oprávnění prohlížet přílohy.
Nuvi 3790T LT, CN 2018.20, Nikon D750, N16-35, N70-200 VRII, T24-70, ONE+3T
monter
 
Příspěvků: 57
Registrace: 08.04.08 22:02 (Út)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod mege » 04.10.11 16:36 (Út)

Samozřejmě se bavím o modelu 3790.Nedoinstalovával jsem žádne POI a jak poznám jestli mám aktivní jenom jednu mapu? Jo a jde nějak vypnout pouze aby se nezobrazovali 3D významné budovy? Jinač jse nahral zpět starší verzi softwaru 4.20. Uvidíme jestli to bude lepší, pokud ne zkusím ještě 4.10 a 4.00 a pokud nepoůže ani to budu muset reklamovat...

Díky.
mege
 
Příspěvků: 11
Registrace: 10.06.11 13:43 (Pá)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod Path » 04.10.11 23:05 (Út)

monter: V tom vašem reportu nevidím nic zásadního, ale proč máte soubor gmapsupp.img ve složce Map? MapUpdater by měl instalovat CNEU instalovat do souboru \.System\gmapprom.img. Tento soubor odstraňte a zkuste provést aktualizaci znovu (nejprve přes my.garmin.com).

mege: Jaké mapy jsou aktivní zjistíte v Nástroje > Nastavení > MojeMapy. Tam taky můžete potlačit zobrazení 3D budov zrušením zatržítka u CN Europe NTU 3D.
Obrázek uživatele
Path
Site Admin
 
Příspěvků: 3406
Registrace: 15.05.07 23:15 (Út)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod mege » 05.10.11 8:49 (St)

Tak včerejší přehrání software z 4.30 na 4.20 nepomohlo, v noci opět to samé několik samovolných restartů! Dnes jsem přehral opět software ze 4.20 na 4.10 a v noci opět vyzkouším...ALe podle mě je to bude asi to samé. Novější software by měl být stabilnější a s měl by obsahovat méně chyb než předešlá verze. Chyba bude zřejmě někde jinde co? Nevítě popřípadě co ještě vyzkoušet? Neo již zajit reklamovat?

Díky.
mege
 
Příspěvků: 11
Registrace: 10.06.11 13:43 (Pá)

PředchozíDalší

Zpět na Garmin: GPS přijímače

Kdo je online

Online uživatelé v tomto fóru: CommonCrawl [Bot] a 4 návštevníci.