Michalhi napsal::( A je to tedy chyba firmware, kterou snad někdy Garmin opraví, nebo je to trend a nové modely tuto vlastnost už nemají? K čemu je potom tedy na 3790 např.TOPO PRO bez ikon bodů zájmu?
Romstar napsal:Zdravím, také si pamatuje zkratky řidiče a při navigování je upřednostňuje.
To je moje zkušenost z Prostějova:
Ignoroval jsem výpočet a vrhnul se zkratkou kterou jede je prostějovák, při příští trase tuto zkratku zahrnul do výpočtu. Divil jsem se jak dobré mapy gps má, ale pak jsem si uvědomil, že to bude funkce myTrends.
Tragedie_v_JZD napsal:Romstar napsal:Zdravím, také si pamatuje zkratky řidiče a při navigování je upřednostňuje.
To je moje zkušenost z Prostějova:
Ignoroval jsem výpočet a vrhnul se zkratkou kterou jede je prostějovák, při příští trase tuto zkratku zahrnul do výpočtu. Divil jsem se jak dobré mapy gps má, ale pak jsem si uvědomil, že to bude funkce myTrends.
Tak toto chování jsem u 3790 nikdy nezargistroval. Veškerý efekt funkce traffic trends spočíval v tom, že ráno mi nabídl cestu do práce a odpoledne cestu z práce (a podobně).
Online uživatelé v tomto fóru: CommonCrawl [Bot] a žádný návštěvník.