Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Vše co se týká železa značky Garmin.

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod Path » 01.07.10 8:42 (Čt)

Path napsal:.... Jen kdyby zobrazovalo POI alespoň tak, jak to dělá 1350.


Omlouvám se za mystifikaci. Oba modely zobrazují POI totožně, jen jsem si neuvědomil, že mám na kartě v nuvi 1350 nahraný GPS TravelGuide - tam se ikony samozřejmě zobrazují i u nuvi 37xx (od určitého měřítka). Snad jsem někoho neuvedl v omyl.

Díky vyššímu rozlišení jsou u nuvi 37xx grafické symboly malé a jejich standardní rozměr 24x24 px by chtělo určitě navýšit.
Obrázek uživatele
Path
Site Admin
 
Příspěvků: 3406
Registrace: 15.05.07 23:15 (Út)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod BLooDiK » 01.07.10 10:31 (Čt)

Path napsal:Díky vyššímu rozlišení jsou u nuvi 37xx grafické symboly malé a jejich standardní rozměr 24x24 px by chtělo určitě navýšit.

Tak to je pravda ... a to ja si jeste delam (delal) ikony jen 16x16 ... copak, na 765 to jeste vyhovovalo, ale na Blade uz jaxi ... to abych si vzal lupu ... holt bude treba predelavat :)

btw. funguji Vam MP3 hlasky k varovnym bodum ? ja sem ho tedy zatim nedonutil ... at delam co delam, vzdy jen textove upozorneni ... coz me tedy trosku ... prdi ... :) ... mam pocit, ze Blade (snad zatim?) neumi vubec zpracovavat doplnkove informace (obrazek, mp3, ...) u POI. Skandalni :)
Naposledy editoval BLooDiK dne 01.07.10 10:45 (Čt). Počet editací: 1x.
So long and thanks for all the fish ...
Obrázek uživatele
BLooDiK
 
Příspěvků: 19
Registrace: 24.06.10 10:29 (Čt)
Bydliště: Praha

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod Tragedie_v_JZD » 01.07.10 10:33 (Čt)

MP3 hlasky k bodum zatim ne.. ale je fakt, ze jsem vzal ty MP3, co tu byly ke stazeni ... z nasledne diskuse vyplynulo, ze je treba je jeste prekovnertovat do fixed bitrate, ale s tim se mi babrat nechce, takze aztim asi zustanu u pipani...
Garmin DriveLuxe 50 + Garmin Approach S1
Tragedie_v_JZD
 
Příspěvků: 683
Registrace: 19.10.08 20:35 (Ne)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod BLooDiK » 01.07.10 10:46 (Čt)

Aha, aha ... fixed bitrate ... to jsem nejak minul, omlouvam se ... no, jdu najit nejakej mass_konvertor :)
So long and thanks for all the fish ...
Obrázek uživatele
BLooDiK
 
Příspěvků: 19
Registrace: 24.06.10 10:29 (Čt)
Bydliště: Praha

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod Tragedie_v_JZD » 01.07.10 10:47 (Čt)

podelis se kdyz tak o vysledek? :)
Garmin DriveLuxe 50 + Garmin Approach S1
Tragedie_v_JZD
 
Příspěvků: 683
Registrace: 19.10.08 20:35 (Ne)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod BLooDiK » 01.07.10 11:28 (Čt)

jako vzdy ... samozrejme pokud to bude fungovat :)
So long and thanks for all the fish ...
Obrázek uživatele
BLooDiK
 
Příspěvků: 19
Registrace: 24.06.10 10:29 (Čt)
Bydliště: Praha

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod BLooDiK » 01.07.10 11:45 (Čt)

Co se tyce soucasneho vypinani/zapinani AtlasCzech a TopoCzech, tak pokud je do "blejda" nahraju pres Mapsource, vypinaji/zapinaji se soucasne (tedy nelze vybrat jen jednu z nich). Pokud je tam nahraju pres MapInstall, funguje to tak, jak ma, tedy mohu si zapnout/vypnout kteroukoliv z nich, aniz by to nejak ovlivnilo stav te druhe. Zajimave ...
(obe jsou nahrane v jednom souboru /map/gmapsupp.img)
So long and thanks for all the fish ...
Obrázek uživatele
BLooDiK
 
Příspěvků: 19
Registrace: 24.06.10 10:29 (Čt)
Bydliště: Praha

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod Romstar » 01.07.10 11:56 (Čt)

Zdravím, a nejde u Blade také jako u řady 1xxx nahrát přes MS jednu mapu po druhé a vždy tu první přejmenovat např. na atlas.img, topo.img atd?
Obrázek uživatele
Romstar
 
Příspěvků: 342
Registrace: 30.08.08 15:54 (So)
Bydliště: Prostějov

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod BLooDiK » 01.07.10 12:14 (Čt)

Dik.
Zkousel jsem to jednou, mel jsem tam topo.img a atlas.img a nevim proc, vzdy to vzalo jen tu Topo ... ale moc jsem si s tim nehral, takze nemuzu rict "jde to/nejde to" ... ale chystam se na to take ... ted me vic prdi ty POI mp3 warningy.
So long and thanks for all the fish ...
Obrázek uživatele
BLooDiK
 
Příspěvků: 19
Registrace: 24.06.10 10:29 (Čt)
Bydliště: Praha

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod Path » 01.07.10 12:21 (Čt)

BLooDiK napsal:Co se tyce soucasneho vypinani/zapinani AtlasCzech a TopoCzech, tak pokud je do "blejda" nahraju pres Mapsource, vypinaji/zapinaji se soucasne (tedy nelze vybrat jen jednu z nich)


Dělá to i poslední verze MapSource, resp. 6.16.2?

Zmínka o VBR a CBR u MP3 je zde.
Obrázek uživatele
Path
Site Admin
 
Příspěvků: 3406
Registrace: 15.05.07 23:15 (Út)

PředchozíDalší

Zpět na Garmin: GPS přijímače

Kdo je online

Online uživatelé v tomto fóru: CommonCrawl [Bot], Google [Bot] a 6 návštevníků.