Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Vše co se týká železa značky Garmin.

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod Path » 05.08.11 15:18 (Pá)

Pro jistotu ještě jednou zkontrolujte nastavení tohoto zobrazení, případně to zkuste v Total Commanderu. Složka má v na začátku názvu tečku ".System" a díky tomu by se měla zobrazit jako první.
Obrázek uživatele
Path
Site Admin
 
Příspěvků: 3406
Registrace: 15.05.07 23:15 (Út)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod chyki » 05.08.11 15:38 (Pá)

Skúsil som skontrolovať zobrazenie, tak tiež Total Commanderu. Nikde sa szložka neukáže. Až keď ju zadám do Panelu adries: J:/.System , tak sa objaví. Zaujímavé...
Naposledy editoval chyki dne 05.08.11 23:55 (Pá). Počet editací: 2x.
chyki
 
Příspěvků: 31
Registrace: 09.03.11 18:03 (St)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod Path » 05.08.11 15:42 (Pá)

Hlavně, že to vidíte. Jen vás požádám, ať zbytečně necitujete předchozí příspěvky, je to zbytečné a já pak musím citace odstraňovat. Používejte tlačítko Odpověď.
Obrázek uživatele
Path
Site Admin
 
Příspěvků: 3406
Registrace: 15.05.07 23:15 (Út)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod chyki » 05.08.11 15:59 (Pá)

OK a vďaka.
chyki
 
Příspěvků: 31
Registrace: 09.03.11 18:03 (St)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod chyki » 05.08.11 23:41 (Pá)

Tak, pre zmenu som oficiálne aktualizoval mapy Garmin City Navigator 2012.20 cez Garmin Map Updater_v2.7.10 a pri štarte 3790ky hádže hlášku ,, Mapy sa nedajú overiť,, :roll: no navigácia funguje v poriadku. :ee: ???
chyki
 
Příspěvků: 31
Registrace: 09.03.11 18:03 (St)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod BorekB » 06.08.11 21:12 (So)

Jak jsou uloženy body zájmu jako hrady, zámky a tak? Jsou v mapě a záleží tedy, jestli mám zapnuté vestavěné mapy nebo Atlas Czech? Nebo je to nějaká oddělená databáze? Pokud ano, dochází někdy k jejím aktualizacím?
BorekB
 
Příspěvků: 28
Registrace: 08.06.11 17:48 (St)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod Path » 06.08.11 21:44 (So)

chyki napsal:Tak, pre zmenu som oficiálne aktualizoval mapy Garmin City Navigator 2012.20 cez Garmin Map Updater_v2.7.10 a pri štarte 3790ky hádže hlášku ,, Mapy sa nedajú overiť,, :roll: no navigácia funguje v poriadku. :ee: ???

Toto hlášení způsobuje některá mapa, které chybí licenční soubor gma. Zkontrolujte, které mapy se vám v přístroji v nastavení zobrazují a porovnejte je s mapami, které máte fyzicky instalované. Touto vylučovací metodou dojdete k mapě, o které je řeč. Instalované img soubory prověříte nástrojem GmapTool.

BorekB napsal:Jak jsou uloženy body zájmu jako hrady, zámky a tak? Jsou v mapě a záleží tedy, jestli mám zapnuté vestavěné mapy nebo Atlas Czech? Nebo je to nějaká oddělená databáze? Pokud ano, dochází někdy k jejím aktualizacím?

Dotaz nesouvisí s tímto tématem... Atlas obsahuje stejné body zájmu jako databáze POI GPS TravelGuide.
Obrázek uživatele
Path
Site Admin
 
Příspěvků: 3406
Registrace: 15.05.07 23:15 (Út)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod BorekB » 07.08.11 0:26 (Ne)

Path napsal:Dotaz nesouvisí s tímto tématem... Atlas obsahuje stejné body zájmu jako databáze POI GPS TravelGuide.


Omlouvám se, na rychlo jsem nenašel lepší vlákno, tak jsem to dal k mé navigaci. Databáze těchto věcí je teda od map oddělená?
BorekB
 
Příspěvků: 28
Registrace: 08.06.11 17:48 (St)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod Path » 07.08.11 0:41 (Ne)

Atlas tyto POI má už v sobě, takže se jedná o součást mapy. Pokud používáte GPStravelGuide nebo jiné POI, pak se jedná o samostatné soubory s příponou *.poi, které jsou ve složce \POI
Obrázek uživatele
Path
Site Admin
 
Příspěvků: 3406
Registrace: 15.05.07 23:15 (Út)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod BorekB » 07.08.11 11:32 (Ne)

Žádné samostatné POI nepoužívám, spoléhám na to, co přišlo s navigací. Divné je, že Atlas Czech aktivní nemám (používám vestavěné mapy City Navigator), ale hrady v okolí mi to přesto hledá.
BorekB
 
Příspěvků: 28
Registrace: 08.06.11 17:48 (St)

PředchozíDalší

Zpět na Garmin: GPS přijímače

Kdo je online

Online uživatelé v tomto fóru: CommonCrawl [Bot] a 8 návštevníků.