Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Vše co se týká železa značky Garmin.

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod BorekB » 12.07.11 17:17 (Út)

3790 neumí vestavěné POI zobrazit, bohužel.
BorekB
 
Příspěvků: 28
Registrace: 08.06.11 17:48 (St)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod Michalhi » 12.07.11 17:42 (Út)

:( A je to tedy chyba firmware, kterou snad někdy Garmin opraví, nebo je to trend a nové modely tuto vlastnost už nemají? K čemu je potom tedy na 3790 např.TOPO PRO bez ikon bodů zájmu?
Michalhi
 
Příspěvků: 3
Registrace: 12.07.11 16:03 (Út)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod LiborH » 12.07.11 17:49 (Út)

Tyto body lze použít pro vyhledání a tam to funguje v pohodě. A upřímně řečeno by mě asi štvalo, kdyby byla mapa zaflákaná ještě ikonkama - už teď mi tam často překážej vrstevnice se svýma číslama....
Jedině že by šly nějak zhasínat, ale tolik práce této funkci Garmin nevěnuje.
Obrázek uživatele
LiborH
 
Příspěvků: 42
Registrace: 20.09.10 23:20 (Po)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod BorekB » 12.07.11 21:51 (Út)

LiborH napsal:Jedině že by šly nějak zhasínat, ale tolik práce této funkci Garmin nevěnuje.


Přesně tak to dělá třeba SmartMaps.
BorekB
 
Příspěvků: 28
Registrace: 08.06.11 17:48 (St)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod LiborH » 12.07.11 22:22 (Út)

On to asi umí kde kdo a fakt to není žádný problém. Jelikož se na vývoji elektroniky profesně pdílím, tak vím o čem mluvím. Tohle je jen a pouze neochota garminu udělat pořádný výrobek a možná je to i marketingový tah jejich obchodníků, aby si zákazník koupil nový a snad lepší typ. Ale to je obchodní politika silně na hraně a na***ný zákazník si u nich spíš nic dalšího nekoupí. Moc tomu nerozumím, proč to Garmin takto dělá.

Jinak já osobně jsem celkem spokojenej. V autě dovede do cíle a těch nesmyslných zkratek zase tak moc není. V přírodě ukáže kde jsem a ke keši mě také v pohodě dovede. A nic víc bych ani nepotřeboval. Snad jen to plánování tras mě štve - to tam fakt bejt mělo a citelně chybí. Občas šnečí vykreslování map holt překousnu a bez MP3 se obejdu.
Obrázek uživatele
LiborH
 
Příspěvků: 42
Registrace: 20.09.10 23:20 (Po)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod Hrobocop » 13.07.11 18:23 (St)

No já teď jel podle této "navigace" do Chorvatska cca 1000 km tam a zpět a můžu říct, že to byl docela zážitek. Za Slovenskem došlo k prvnímu přepočítávání a pak už jsem co chvíli musel trasu ladit ručně - jediným kladem bylo, že mapy jsou vcelku aktuální. Zpátky jsem volil jinou trasu a bylo to podobné.
Hrobocop
 
Příspěvků: 24
Registrace: 09.12.10 14:04 (Čt)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod Path » 13.07.11 22:07 (St)

Jak už jsem psal zde, před 14 dny jsem se vrátil z Chorvatska a naprosto žádný problém (Praha, Mikulov, Vídeň, Mureck, Lenart, Ptuj, Split až na molo k trajektu, Brač). Do Dubrovníku navržená trasa taky na jedničku.
Obrázek uživatele
Path
Site Admin
 
Příspěvků: 3406
Registrace: 15.05.07 23:15 (Út)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod Path » 19.07.11 22:58 (Út)

Jak jsem v minulosti uváděl zde, nuvi 37xx podporuje stylování map prostřednictvím souborů kmtf (Garmin Theme). Napsal jsem jednoduchý editor v Excelu, který umožní import a export těchto souborů s jednoduchou změnou barevné definice. Pokud chce někdo aplikaci otestovat a opřipomínkovat, ještě než ji zveřejním v sekci Software, zde máte možnost.
Obrázek uživatele
Path
Site Admin
 
Příspěvků: 3406
Registrace: 15.05.07 23:15 (Út)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod mege » 23.07.11 20:04 (So)

Zdravím, chtěl jsem se zeptat jestli u 3790 lze měnit cílovou adresu? Jde o to že si zadám přesnou adresu, navigace ji najde a označí v budlině, ale ja bych ji chtěl třeba kliknutím posunout nebo změnit o kousek cílovou destinaci. Nějak mi to nejde, u navigace Mio to třeba šlo že když jsem kliknul jinde hnem mi vyskočilo jestli chci navigovat na toto místo. Jde to udělat nějak i u Garminu?

Děkuji.
mege
 
Příspěvků: 11
Registrace: 10.06.11 13:43 (Pá)

Re: Garmin nüvi 37X0 (Blade)

Odeslatod Path » 25.07.11 10:05 (Po)

Nevím na co vývojáři mysleli, ale tohle vypustili. Jde to, i když trochu neohrabaně. V režimu simulace zvolíte Kam vést >> Procházet mapu a najedete na místo, které chcete označit a z menu zvolíte Nastavit pozici. Pak opět Kam Vést >> Nastavit domov >> Použít aktuální polohu.
Obrázek uživatele
Path
Site Admin
 
Příspěvků: 3406
Registrace: 15.05.07 23:15 (Út)

PředchozíDalší

Zpět na Garmin: GPS přijímače

Kdo je online

Online uživatelé v tomto fóru: Brandwatch/Magpie [Bot], CommonCrawl [Bot] a 2 návštevníci.